Het scheiden van HIIT Feit van Fictie

0
899

Rahul Bernath is de Sales en Marketing Directeur voor de home-fitness-bike genaamd AUTO.O.L carolfitai.com. Voordat hij bij de AUTO.O.L, Rahul is afgestudeerd aan de University College in Londen met een Eerste Klas Diploma en werkte met een aantal van de UK ‘ s meest waardevolle consumenten merken in marketing en verkoop.

De naam van dit vrij onschuldig uitziende stationaire fiets staat voor Hart-Optimalisatie Logica. De AUTO.O.L is een AI-aangedreven, interactieve hometrainer met zelflerende algoritmes, die duurde meer dan vier jaar om zich te ontwikkelen. De grote selling point van de AUTO.O.L is dat het automatiseert elke HIIT (high intensity interval training) training en leidt u door een perfecte uitvoering van elke training met behulp van biofeedback, een touchscreen, en de audio-aanwijzingen.

Ik had de kans om te proberen een AUTO.O.L fiets in persoon, en hoewel ik genoten van een goede training en was geïntrigeerd door het apparaat, ik liep weg met gemengde gevoelens. Die gemengde gevoelens meestal geconcentreerd rond de claims die zoveel apparaten als deze lijken te ontlokken. Claims zoals “AUTO.O.L is klinisch bewezen geven u dezelfde cardio voordelen van een 45-minuten joggen in minder dan 9 minuten, met slechts 40 seconden van het harde werk.” Dus in plaats van te klagen over deze negatieve gevoelens in privé, heb ik besloten om Rahul op de podcast om het te bespreken openlijk. Zo beschaafd, nietwaar?

Zie ook: 3 Problemen met Hoge Intensiteit Interval Training.

In ons gesprek, dat ik raden u om te luisteren naar de audio-podcast speler aan de bovenkant van deze pagina Rahul en ik bespreken de volgende onderwerpen.

 • Het verschil tussen hart-of biologische fitness en full-body fysieke conditie.
 • Hoe apparaten zoals AUTO.O.L en HIIT kan een positieve “gateway drug” voor eerder ongeschikt individuen om de vooruitgang in de richting van een meer robuuste beweging gevuld leven.
 • De vele voordelen van het hebben van een gezond en sterk hart, dat is een van de grootste verhoogt van een HIIT stijl training.
 • Hoe een keer een eerder sedentaire Rahul bereikt een niveau van cardiovasculaire fitness op met de AUTO.O.L en dan begon het doen van meer betrokken oefenprogramma ‘ s.
 • De motivatie die gevonden kunnen worden in het zien van de snelle resultaten van trainingen zoals HIIT of gewichtheffen ten opzichte van de langzame resultaten die je krijgt van meer, langzamer cardio. (Spoiler: het Zien van snelle resultaten blijft u terugkomen voor meer.)
 • Waarom de AI aspect van de AUTO.O.L helpt bij het uitvoeren van HIIT de “juiste” manier waarop het wordt gedaan in de sterk gecontroleerde omgeving van een sport-science lab. Voor meer uitleg, lees mijn artikel 3 Problemen met Hoge Intensiteit Interval Training.
 • De criteria die Rahul suggereert dat we gebruiken bij de aankoop van een huis workout apparaat:
  • Welk resultaat wilt u bereiken (dat wil zeggen. trainen voor een marathon, spieren of gewoon het bouwen van een sterk hart)?
  • Hoeveel tijd bent u bereid zich te committeren aan het gebruik van het apparaat?
  • Wat voor soort training moet je eigenlijk genieten (niet het kopen van een loopband als je vindt dat hardlopen saai)?
  • Hoeveel geld bent u bereid te besteden?
 • Hoe HIIT past in een anderszins actieve levensstijl. Bijvoorbeeld, Rahul maakt gebruik van de AUTO.O.L een paar keer per week, maar het kan ook militaire stijl boot camps.
 • Uiteindelijk is het meest belangrijke ding in de fitness is het vinden van iets dat je eigenlijk kan houden.

Ga naar shop.carolfitai.com en gebruik de code: GETFIT150 voor $150 uit een AUTO.O.L fiets. Noch Quick and Dirty Tips noch ik ontvangen geen geldelijke vergoeding als u gebruik maken van de code, het is gewoon een geschenk aan je lezers, die werden geïnspireerd om te investeren in uw cardiovasculaire gezondheid.