De Regels van Video Conferencing

0
869

Vandaag de dag mensen gebruiken het internet om te communiceren in allerlei snelle manieren. Uit e-mails, tweets, op Facebook, naar video-oproepen, als u wilt krijgen een greep van iemand die een paar duizend kilometer verderop, kunt u dit doen in een fractie van een seconde. Veel bedrijven hebben zich tot video conferencing platforms zoals Skype of Google+ om klanten, collega ‘ s en klanten die niet in de nabijheid in dezelfde virtuele ruimte.

Echter, de toestanden die wordt geleverd met de mogelijkheid om face-to-face met mensen over de hele wereld, van het comfort van uw huis, heeft het mogelijk gemaakt een aantal van ons naar beneden laten onze professionele guard. Het lijkt erop dat sommige vergeten dat er een video-oproep betekent dat je wordt bekeken (en beoordeeld) in real-time. En u kunt het niet verbergen.

Dus voordat je je volgende video-conferentiegesprek dommelen, surfen op het web, of met je haren te kammen, check out mijn top 3 snelle en vuile tips voor goede video conferencing etiquette:

Tip #1: De Ogen kunnen niet Liegen

Te kunnen multitasken is een ongelooflijk talent. Echter, het is het soort talent dat sommige zelf-beschreven multitaskers hebben de neiging om voor lief nemen. Dus als je video chatten met een multitasker, je kan merken dat ze aan het doen zijn een verscheidenheid van dingen, mogelijk niet gerelateerd is aan u en uw huidige gesprek. Mij niet gelooft? OK dan, hier is een test: de Volgende keer dat u op een video-conferentie met iemand, die brengt zijn dag jongleren met vijf verschillende projecten tegelijk, kijken hun ogen als je met ze praten. De kansen zullen hun ogen niet op jou gericht. In plaats van hun ogen zullen verschuiven naar hun computer of smartphone, waar ze surfen op het web, e-mail checken, of het werken aan een ander document. Ze zal proberen om het te verbergen natuurlijk – of denken dat ze het te verbergen, maar in het einde, de ogen kunnen niet liegen.

Wanneer je op een video-conferentiegesprek kunt u niet weg met de gladde beweegt u trek in een standaard conferentie-telefoon bellen. En doe niet alsof je niet weet waar ik het over heb. We zijn allemaal schuldig aan het controleren van e-mail terwijl iemand anders aan het praten is of zelfs het genot van een hapje, terwijl op mute, natuurlijk. Maar wanneer je op een video-conferentiegesprek begint, moet u de professionaliteit en worden veel meer betrokken zijn bij het gesprek. Vergeet – ze u kunnen zien!

Het is onbeleefd om te kijken afgeleid terwijl iemand anders aan het praten is. Zelfs als je reageert op de juiste manier, en het beantwoorden wanneer aangepakt, de persoon(s) op de andere lijn vindt het nog steeds vervelend dat je liever controleer uw Twitter-feed dan met ze praten. Dat is de reden waarom ik adviseer de behandeling van een video-conferentiegesprek als betrof het een het echte leven, één-op-één ontmoeting. Doen alsof dat je in de grenzen van iemands kantoor waar je het niet zou durven controleer uw telefoon of zien wat je vriend geplaatst op Facebook.

Tips #2: Je Bent Wat Je Eet

Ik heb het topic van Office Snacken Etiquette en ik heb ook het topic van de Conference Call Etiquette, echter de video-conferentiegesprek heeft de neiging om te trouwen met de twee samen in een unmannerly romantiek. Voor welke reden dan ook, de video-conferentie geeft mensen het gevoel dat een niveau van comfort vergelijkbaar met die van de ontspannen bij het zwembad. Alleen maar omdat je thuis, of in uw kantoor, met de deur dicht betekent niet dat bedrijf is nog niet gedaan.

Dus waarom zou je laat de mensen aan de andere kant van de video-oproep ziet u het nemen van swigs van een drankje, het eten van een slordige sandwich, of luid krakend chips? Als er iets, moet je manieren worden nog meer op punt, want je wordt bekeken in real-time? Ik zie niet in waarom sommige mensen het nodig vinden om een buffet aan tafel van een video-conferentiegesprek. Maar het gebeurt de hele tijd.