6 Belangrijkste Ingrediënten Voor Een Succesvolle Ochtend Routine

0
670

Ik heb altijd al een groot voorstander van dat het stellen van routines in onze drukke dagen kan u helpen te bepalen hoe soepel ons leven stromen. Nog voordat ik werd de moeder van 8 kinderen die zo dicht in leeftijd, ik vervaardigde routines voor mijn werk en privé-leven, zodat ik niet alleen blijven meer georganiseerd, maar ook zodat ik meer vrije tijd om dingen te doen ik heb genoten van–zoals power wandelen en tuinieren–liever dan klauteren om dingen gedaan te krijgen.

In een vorige aflevering, Hoe de Routines Kan Uw Leven Vereenvoudigen, ik legde op het belang van het maken van de dagelijkse routine in de dag. Ik kreeg veel goede feedback van de Machtige Mama luisteraars over deze aflevering, samen met tal van vragen over die routine is meestal het beste om de focus te leggen op om de meest positieve impact hebben op een gezin het leven.

Zonder vraag, ik heb gevonden dat het hebben van een sterke ochtend routine in de plaats kunnen maken van de meest positieve verschil in mijn familie dag. Hoe u start in de ochtend kan maken of breken de manier waarop alles gebeurt in het voor de rest van de dag, helpt om de toon te zetten voor de vraag of de dingen valt soepel op zijn plaats, of gaan war totdat de dag komt een gehaast einde.

.

Zodra u het ontwikkelen van een vaste routine die werkt voor uw gezin, wees niet bang om terug te blikken op hoe het werkt, en dingen aanpassen als dat nodig is. Als school schema ‘ s of carrière met belangrijke wijzigingen, of als er een nieuwe baby is toegevoegd aan de mix, en neem de tijd om opnieuw te evalueren uw routines en bak ze op, zodat ze blijven werken het beste voor u en uw gezin.

Met een nieuwe school jaar hier, dit is een geweldige tijd voor de vernieuwing van uw ochtend routine of, als je niet al een hebt, is het implementeren van een nieuwe. Hier zijn Machtige Mama ‘ s 6 belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle ochtend routine:

Tip #1: Rise and Shine Voor de Rest van de Familie

Ik weet dat we niet de hele ochtend mensen (inclusief mijzelf!), maar als er sprake is van een gewoonte die kan creëren enorme veranderingen in uw levensstijl, het is het opstaan voor de rest van de familie doet.

Om te beginnen, zult u de rust en de stilte van de vroege ochtend om gewoon te zijn met je gedachten en helder na te denken over de dag van te voren, zonder de gekte van honden hoeft te worden gelopen, kinderen wakker oververmoeid en chagrijnig, en alles wat er tussen in. Zelfs als het slechts 1/2 uur tot 45 minuten voordat iedereen stijgt, profiteren van deze “alleen” de tijd om uw brandstof tank voor een positieve en productieve dag.

Ik krijg tot 45 minuten voor de rest van mijn familie, en ik meestal gebruik deze tijd om te schrijven, menu plan voor de week, maken boodschappenlijstjes, of zelfs een warm kopje thee–alleen–en te visualiseren wat wil ik de komende dag te houden voor mijn familie.