Top 5 Finansielle Fordele ved at Eje et Hjem

0
152

Siden pant krise, om det er bedre at eje eller leje dit hjem har været et kontroversielt emne. Nogle mennesker har svoret off deres eget hus for evigt, og andre har besluttet, at der har aldrig været en bedre tid til at købe flere ejendomme. Uanset din mening, skal du forstå de 5 store økonomiske fordele, som boligejerne modtager, så du kan vurdere, om han bliver den ene er den rigtige for dig.

Fordel #1: at Betale en Lav Sats Pant

Uden tvivl, en af de bedste grunde til at tage springet ind i deres eget hus lige nu er, at låne penge er billige. Renten er på et historisk lavpunkt, under 4% for et 30-årigt, fastforrentet realkreditlån og under 3.25% for en 15-årig periode.

Her er et eksempel med de aktuelle renter: De renter og du vil betale for et fastforrentet realkreditlån $150.000 koster omkring $700 for en måned over 30 år, eller $1.000 om måneden i 15 år. For ti år siden, disse samme realkreditlån ville have kostet $1.000 for de 30-årige mulighed og tæt på $1.300 for et 15-årigt lån, fordi renten var højere.

I det lange løb, lave renter kan gøre at eje et hjem meget billigere end at leje, i mange dele af landet. Selvfølgelig er du nødt til at faktor i ekstra udgifter—som ejendomsskat, forsikring, vedligeholdelse, en ned betaling, og lukke omkostninger—når man overvejer, om du virkelig har råd til at eje et hjem.

Fordel #2: At Betale Lave Priser Hjem

Den anden finansiel fordel ved at købe et hjem i vores nuværende økonomi er, at priserne på fast ejendom er deprimeret. Med andre ord, fast ejendom er stadig et godt køb i de fleste områder af landet.

Hvis du har et hjem at sælge, det er ikke særlig betryggende. Men hvis du er en første tid hjem køber du har en stor mulighed for at komme i fast ejendom spil på priser, du kan aldrig se igen. Som huspriser i sidste ende tendens tilbage op, påskønnelse giver boligejere til at opbygge rigdom.