Zwangerschap en Overgewicht? Hoe om te Minimaliseren Uw Risico ‘ s

0
246

Als het aantal mensen met overgewicht en obese Amerikanen is gestegen, is het aantal zwangere vrouwen die met overgewicht of obesitas. In feite, volgens de American College van Verloskundigen en Gynaecologen, volledig 50% van de zwangere vrouwen zijn nu overgewicht of obesitas – zet zichzelf en voor hun baby ‘ s in gevaar zijn.

Sommige vrouwen met overgewicht of obesitas toen ze zwanger. Anderen begint bij een gezond lichaam en gewicht, maar krijgen te veel gewicht tijdens hun zwangerschap. Één van beide manier, maternale obesitas heeft tal van negatieve effecten op zowel de moeder als de baby. Voor de moeder, obesitas en/of overmatige gewichtstoename tijdens de zwangerschap drastisch verhoogt uw risico van zwangerschapsdiabetes diabetes en pre-eclampsie, en andere ernstige complicaties. U bent ook meer kans om te eisen van een Keizersnede. Gaan de dingen niet beter voor de baby ‘ s. Zij hebben een verhoogd risico op een miskraam, doodgeboorte of vroeggeboorte. Ze zijn ook veel meer kans om de strijd aan met overgewicht bij kinderen.

Het Verminderen van De Risico ‘ s van Overgewicht Tijdens de Zwangerschap

Als u overgewicht of obesitas en zwangerschap, vermindert u de risico ‘ s voor jou en je baby door het beperken van de hoeveelheid gewicht die u krijgt tijdens uw zwangerschap. In plaats van de gebruikelijke 25-35 kilo, kan uw arts voorstellen dat u beperken in uw gewicht te krijgen tot 10-20 pond in plaats daarvan.

Zie ook: Voeding Diva ‘ s Guide to Calorieën en gewichtstoename Tijdens de Zwangerschap

 

Maar dit moet zorgvuldig gebeuren. Het laatste wat u wilt is dat uw baby van de voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft om te groeien en te ontwikkelen. Als u het beperken van je calorie-inname te beperken je gewichtstoename tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk dat je er elke calorie tellen door te kiezen voor gezonde, nutriënt-dichte voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, magere eiwitten, volkoren granen, peulvruchten en gezonde vetten, en het elimineren van lege calorieën (zoals fast food).

Zie ook: Hoe Revisie van Uw Dieet

 

Idee: maak van een Gezond Gewicht, dan is Zwanger worden

Het ideale scenario is natuurlijk om op een gezond gewicht als je zwanger bent en om te controleren uw gewichtstoename zorgvuldig in uw hele zwangerschap…winnen noch te veel noch te weinig. Houd in gedachten dat 50% van de zwangerschappen is ongepland. Dus, waarom wachten? Zelfs als je je niet bezig bent of van plan zwanger te raken, hier is nog een goede reden om aan de slag te gaan met je gezond eten plan.

Aanbevolen om te Lezen: Hoe om Gewicht te Verliezen Zonder Dieet

Zwangere meetlint afbeelding afkomstig van Shutterstock.