Kunt Sporten Voor Het Ontbijt Drastisch Verbeteren Van Uw Gezondheid?

0
215

Ik weet het Nationale Diabetes Maand is over, maar ik kon het niet laten passeren volledig zonder een kijkje te nemen bij een potentieel gemakkelijke manier om steun in de strijd tegen deze lastige aandoening.

In een nieuwe studie, gepubliceerd in het Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, gezondheid wetenschappers van de Universiteiten van Bath en Birmingham stellen ter bepaling van de acute en chronische effecten van de oefening uitgevoerd voor versus na inname van voedingsstoffen (of ontbijt, als het ons niet-wetenschappers noemen) op het hele lichaam en het intramusculaire vet gebruik (of vet verbranden), en postprandiale glucose metabolisme (of de gevoeligheid voor insuline).

De zes weken durende studie werd uitgevoerd op 30 mannen die waren geclassificeerd als obesitas of overgewicht en de vergelijking van de resultaten van drie groepen:

  1. Een groep die aten het ontbijt voor het sporten
  2. Een groep die aten na het sporten
  3. Een controle groep die geen veranderingen in levensstijl

Geen effect op gewichtsverlies

Laat me iets rechts uit de vleermuis. Of de mannen in dit onderzoek eten voor of na het sporten nog geen verschillen in termen van gewicht-verlies over de periode van zes weken testperiode. Maar de timing van de maaltijden hebben “diepgaande en positieve” effecten op hun gezondheid.

Ik vind dit een belangrijk punt te maken. Er is een begrip in de wellness-sfeer die door de uitoefening van het in een vasten toestand, waar u letterlijk verbranden van het vet uit uw lichaam. Terwijl de onderzoekers vonden dat de proefpersonen meer van het vet uit hun vetweefsel en het vet in hun spieren als brandstof, het deed er niet toe leiden dat sommige magische gewichtsverlies protocol.

Of de mannen eten voor of na het sporten nog geen verschillen in termen van gewichtsverlies, maar wel over ‘diepe en positieve” effecten op hun gezondheid.

De onderwerpen die uitgeoefend na het eten van ontbijt verloren dezelfde hoeveelheid gewicht, als de hongerige sporters die at ervan na. En niet verrassend, de groep die niet hun levensstijl te veranderen op alle verloren geen gewicht.

Maaltijd timing

Er zijn een groeiend aantal studies en de hypothesen die betrekking hebben op interventies zoals intermitterende vasten, multi-dag van vasten en eenvoudig aanpassen van de maaltijd timing, in het algemeen, om de controle bloedsuikerspiegel en mogelijk zet je in wat genoemd wordt een “fat burning beest.”

Monica Reinagel, de Voeding Diva, schreef over de toestand van intermitterende vasten onderzoek in en artikel genoemd Wordt Intermitterende Vasten Werk?

Veel van de huidige opwinding over intermitterende vasten is nog steeds gebaseerd op een aantal van deze vroege dierlijke studies, waaruit bleek dat de intermitterende vasten leidde tot gewichtsverlies, verbetering van de lichaamssamenstelling, bloed-suiker metabolisme, en andere spannende dingen—ook al werden de ratten eten van dezelfde hoeveelheid van het eten! Helaas, de menselijke studies nog niet zo dramatisch.

Monica Reinagel, Voeding Diva

Intermitterend vasten, of het eten binnen een beperkte tijd-venster, heeft de neiging te leiden tot gewichtsverlies, maar het is meestal omdat mensen na deze regimes uiteindelijk minder te eten per dag. En hoewel deze aanpak kan resulteren in de lichaamssamenstelling, cholesterol en bloedsuiker metabolisme verbeteringen, zo kunnen vrijwel alle gewicht verlies aanpak. De magie niet noodzakelijkerwijs in welke tijd van de dag je eet.

Oefening timing

Ondertussen, in deze oefening studie, de resultaten waren inderdaad waargenomen bij de mens, niet alleen ratten. Het verschil tussen de voor – en na-ontbijt sporters werd uitgesproken.

Hoofdonderzoeker, Dr. Gonzalez, zei in een artikel van de Universiteit van Bath: “De groep die uitgeoefend vóór het ontbijt vergroot hun vermogen om te reageren op insuline, dat is te meer opmerkelijk gezien het feit dat beide oefening groepen verloren evenveel gewicht, en beide opgedaan in een soortgelijke mate van geschiktheid. Het enige verschil was de timing van de inname van voedsel.”

Het veranderen van de timing van wanneer je eet in verhouding tot wanneer u de oefening kan brengen over ingrijpende en positieve veranderingen voor uw algehele gezondheid.

Hij ging verder met te zeggen dat deze resultaten suggereren dat het veranderen van de timing van wanneer je eet in verhouding tot wanneer u de oefening kan brengen over ingrijpende en positieve veranderingen voor uw algehele gezondheid.

We vonden dat de mannen in de studie die uitgeoefend vóór het ontbijt verbrand het dubbele van de hoeveelheid vet dan de groep die uitgeoefend na. Nog belangrijker is, terwijl dit had geen effect op gewichtsverlies, deed het drastisch verbeteren van hun algehele gezondheid.

Dr. Javier T. Gonzalez, het Ministerie van Volksgezondheid, Universiteit van Bath

Wat vond ik verrassend was dat meer dan de zes-weken durende studie, de wetenschappers ontdekten dat de groep mannen die uitgeoefend na het ontbijt uiteindelijk niet beter af zijn in de insuline-afdeling dan de controle groep die geen interventie in de levensstijl op alle.

Sporten voor het ontbijt—de studie feiten

Op het laboratorium, beide groepen verbruikt een gestandaardiseerd ontbijt van cornflake ontbijtgranen met magere melk, volkoren toast, zonnebloem verspreid, en aardbeienjam. Deze nogal Brits klinkende ontbijt is speciaal berekend om 25% van de deelnemers de’ geschatte dagelijkse energiebehoefte en is gemaakt van 65% koolhydraten, 20% vet en 15% eiwit.

De ontbijt-dan-oefening groep

Na deze groep het eten klaar en mag zich een 90-minuten rust-en-digest periode, deze deelnemers gefietst op stationaire fietsen voor 60 minuten. De oefening werd gecategoriseerd als “Matige intensiteit”, of 65% van de maximale zuurstofopname (of V O2-piek).

De oefening-dan-ontbijt-groep

Deze groep voltooid hetzelfde protocol. Het enige verschil was dat het ontbijt genuttigd werd onmiddellijk na 60 minuten van matige intensiteit fietsen.

Beide groepen had de uitgeademde lucht monsters verzameld door middel van zuurstof maskers—ze zijn gelijk aan die die u ziet in het ziekenhuis TV-shows, maar ze werken wel in omgekeerde richting. De monsters werden verzameld in 25-30 min en 55-60 min van de oefening te bepalen “van het gehele lichaam substraat bezettingsgraad,” of die brandstof of brandstoffen werden gebruikt om de macht van de fietsers. De onderzoekers deden ook een bloedonderzoek op regelmatige tijdstippen tijdens de training en in de daarop volgende uren.

De gegevens zijn in tabelvorm, gecorreleerd, gecontroleerd. De resultaten werden gepubliceerd in het Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism voor de wereld om te zien.

Moet je de oefening voor het ontbijt?

Sporten voor het ontbijt klinkt eenvoudig, en dat is het. Maar ook al is het makkelijk, het is niet noodzakelijk voor ons allemaal om te doen, en zeker niet dagelijks.

Als u ontevreden bent met de richting van uw bloedonderzoek worden geleid, dit is een strategie die u en uw arts kunnen bespreken. Als de diabetes loopt in je familie en je wilt een pro-actief over uw bloedsuiker, het doen van dit type van training of twee keer per week kan een goed idee zijn.

60-minuten van matige intensiteit van de beweging is al voldoende.

En alsjeblieft, houd rekening met de duur en de intensiteit van deze training. 60-minuten van matige intensiteit van de beweging is al voldoende. Don ‘ t hoofd buiten de deur met een lege maag elke dag te verpletteren een hoge-intensiteit 90-minuten WoD (workout-van-de-dag).

In het artikel van de Universiteit van Bath, co-auteur van de studie, Dr. Gareth Wallis toegevoegd: “Dit werk suggereert dat het uitvoeren van de oefening in de nacht vasten toestand kunnen verhogen de voordelen voor de gezondheid van de oefening voor individuen, zonder wijziging van de intensiteit, de duur of de perceptie van hun inspanningen.”

Vervolgens ging hij verder met te zeggen, als onderzoekers vaak doen. “Nu moeten We verkennen de langere-termijn effecten van dit type van oefening …” en, tot mijn opluchting, voegde hij ook, “… en of vrouwen profiteren in de dezelfde manier als mannen.”