Gevaren van Diëten Tijdens de Zwangerschap

0
226

Overgewicht tijdens de zwangerschap brengt zowel voor de moeder en baby in gevaar.

Maar ik ben er net zo bezorgd over een andere, minder voorkomende, maar groeiende trend: Vrouwen die zijn dus bepaald niet te krijgen “vet” tijdens de zwangerschap dat ze eigenlijk dieet en oefening tot het uiterste tijdens hun zwangerschap, om te voorkomen dat het verkrijgen van gewicht.

Deze misleide moeders—die vaak een geschiedenis van eetstoornissen of verstoorde lichaamsbeeld—zijn egged op door onrealistische media-aandacht van beroemdheden die het verblijf onmogelijk slanke tijdens hun zwangerschap en gefotografeerd in bikini ‘ s, schijnbaar minuten na levering.

Krijgt u alleen zwanger is voor 9 maanden, maar je baby kan worden beïnvloed voor een mensenleven.

Het feit is dat niet het verkrijgen van de juiste hoeveelheid gewicht tijdens de zwangerschap legt u uw baby op extreme risico ‘ s. Wanneer u niet in het eten van genoeg calorieën, ook bent u zeer waarschijnlijk niet genoeg eiwitten, ijzer en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling. Wanneer de moeder ondervoed is, de baby ‘ s hebben meer kans om geboren te worden pre-termijn en kunnen last hebben van leer-en gedragsstoornissen en / of andere handicap.

Diëten Tijdens de Zwangerschap Leidt tot Overgewicht bij Kinderen

En hoe is dit voor ironie? Een recente studie vond dat baby ‘ s van moeders die niet genoeg gewicht tijdens de zwangerschap zijn op een verhoogd risico van overgewicht bij kinderen. In feite, ze zijn bijna net zo vaak aan overgewicht lijden als baby ‘ s geboren zwaarlijvige moeders!

Wanneer zwangere vrouwen niet consumeren genoeg calorieën, de foetus in wezen ontwikkelt een honger metabolisme, geprogrammeerd om te grijpen en op te hangen op elke calorie die haar in de weg komt. Is dat het metabolisme wordt permanent gecodeerd en stelt hem/of haar uit voor een levensduur van gewicht worstelt.

Soms, natuurlijk, een moeder niet in staat is om genoeg gewicht te wijten is aan factoren die buiten haar controle. Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van gewicht, raadpleeg dan uw OB of een voeding voor professionele ondersteuning. Maar neem dan niet opzettelijk leg je baby op risico ‘ s voor het behoud van uw figuur. Krijgt u alleen zwanger is voor 9 maanden, maar je baby kan worden beïnvloed voor een mensenleven.

Als u last heeft gehad van een eetstoornis, of zich ongemakkelijk voelen over de zwangerschap gewichtstoename, neem dan beroep doen op uw OB als een voedings-en/of geestelijke gezondheid van een professional om u de medische, voedings -, en emotionele ondersteuning van u (en uw kind) nodig heeft tijdens uw zwangerschap.

Bronnen

Voeding Diva ‘ s Guide to Calorieën en gewichtstoename Tijdens de Zwangerschap

Zwangerschap Gewicht Tracker