4 Manieren om zich te Ontdoen van Gas

0
146

Voor sommige reden, mijn lezers lijken gefascineerd met pijnlijke onderwerpen. Het meest populaire artikel dat ik heb geschreven is het een op een slechte adem. Mijn April-serie over pijnlijke onderwerpen was ook rustig populair. Ik ben een beetje bang voor wat dit zegt over mensen die zich aangetrokken voelen tot mij. Ik veronderstel dat het simpele feit dat ze hun tijd besteden aan het lezen van mijn spullen en zet ze uit van de norm.

Ongeacht de reden, zal ik pander aan de massa ‘ s, en behandel een ander pijnlijk onderwerp, een dat is de fascinatie van veel jonge jongens en studenten door de eeuwen heen. Ja, ik ben vandaag bekleding gas – specifiek, het gas dat de mensen de schuld op hun honden: flatus – en hoe die te vermijden.

4 Snelle Manieren om zich te Ontdoen van Gas

  1. Houd een eetdagboek
  2. Overweeg medicijnen
  3. Overweeg de nucleaire optie
  4. Denk eens aan andere mensen

We gaan die later meer, maar laten we beginnen bij het begin.

Kreeg Gas?

Wanneer mensen tot mij komen klagen van het hebben van “te veel gas,” ze richten zich waarschijnlijk op een van de drie symptomen:
  1. Opzwellen van de buik
2. Boeren
3. Winderigheid.

Maar mensen zijn wel geïnteresseerd in de vuist twee soorten gas, wat brengt echt mensen om me weer te zien in het kantoor is de laatste: winderigheid. Om dit fascinerende onderwerp zijn te wijten, ik laat het over aan de eerste twee toekomstige artikelen en de focus op de laatste, en meest sociaal belangrijk. Dat is prima met mij, omdat ik niet alleen een zeer lage persoonlijke normen, maar ik vind het uiterst belangrijk om mijn lezers te helpen hun sociale isolement. Ik wil in staat zijn om te rijden in een lift met hen.

Focus op Winderigheid

Flatus, of het doorgeven van gas uit de endeldarm heeft een unieke status in de geneeskunde, wordt de lichamelijke functie die heeft meer verbloemende woorden dan alle andere. Ze zijn genoemd toots, pooters, het passeren van gas, het snijden van de kaas, het breken van de wind, wc trompet, scheten, en, natuurlijk, stapt op een blaffen spider. Gewoon voor de lol, ik zal een lijst van hen op het einde van dit transcript. Houd de lijst verwijderd van een middelbare school voor jongens. Ik ook een klassieke beschrijving van de verschillende types van flatus uit een vooraanstaande medisch tekstboek dat is niet typisch voor de medische leerboeken.

Nu dat we hebben gekregen van de weg (of verwijderd uit de lucht is), ik moet het antwoord op de volgende vragen: Wat is flatus gemaakt, wat is het, wat maakt het alleen maar erger, en is er een manier om het beter te maken.