4 Måder at Slippe af med Gas

0
172

For nogle grund, mine læsere synes, der er fascineret med pinlige emner. Den mest populære artikel, jeg har skrevet, er det en dårlig ånde. Min April-serie på pinlige emner var også meget populær. Jeg er lidt bekymret for, hvad det siger om folk, der er udarbejdet til mig. Jeg formoder, at den simple kendsgerning, at de bruger deres tid på at læse mine ting, sætter dem ud af normen.

Uanset årsagen, jeg vil lefle for masserne, og dække en anden pinligt emne-en, der er fascinationen af mange unge drenge og college studerende gennem tiderne. Ja, i dag er jeg dækker gas – specielt, gas, at folk skylden på deres hunde: flatus – og hvordan man undgår det.

4 Hurtige Måder at Slippe af Gas

  1. Holde en fødevarer dagbog
  2. Overvej medicin
  3. Overveje kernekraft
  4. Overveje andre

Vi vil gå ind i de mere senere, men lad os starte ved begyndelsen.

Fik Gas?

Når folk kommer til mig og klager over at have “for meget gas,” de er nok fokus på en af de tre symptomer:
  1. Oppustethed i maven
2. Opstød
3. Luft i maven.

Selvom folk er helt sikkert interesseret i knytnæve to typer af gas, hvad der virkelig får folk til at se mig på kontoret er de sidste: flatulens. For at give dette fascinerende emne for sin grund, vil jeg lade de første to til fremtidige artikler og fokusere på det sidste, og mest socialt betydeligt. Det er fint med mig, fordi jeg ikke kun har meget lave personlige standarder, men jeg finder det yderst vigtigt, for at hjælpe mine læsere end deres sociale isolation. Jeg ønsker også at være i stand til at ride i en elevator med dem.

Fokus på luft i maven

Flatus, eller passerer gassen ud af endetarmen har en unik status i medicin, bliver den kropslige funktion, der har mere eufemismer end nogen andre. De kaldes toots, pooters, passerer gassen, skære ost, bryde vinden, tøfler, varme, trompet, prutter, og, selvfølgelig, at træde på en gøende spider. Bare for sjov, jeg vil sætte en liste af dem i slutningen af denne udskrift. Du bedes holde listen væk fra middle school-drenge. Jeg er også medtaget en klassisk beskrivelse af forskellige typer af flatus fra en fremtrædende medicinske lærebog, der er, ja, ikke typisk for medicinske lærebøger.

Nu hvor vi har fået det ud af vejen (eller ryddet luften), jeg er nødt til at besvare følgende spørgsmål: Hvad er flatus lavet af, og hvad er det fra, hvad gør det værre, og er der nogen måde for at gøre det bedre.