Hoe Leer Je Kinderen Over Geld

0
49

Wanneer je kinderen hebt, leer je al snel dat hoewel ouderschap is geweldig, maar het is ook erg duur. Hoe ouder ze worden, hoe meer de dingen die ze willen, en veel ouders worstelen om de balans niet alleen de kosten van al deze items, maar ook hoe ze hun kinderen over de financiële verantwoordelijkheid.

Vandaag gaan we het krijgen deskundig advies van mijn collega, Geld Meisje, Laura Adams, die heeft een aantal leuke en gemakkelijke manieren waarop ouders kunnen samen met onze kinderen aan het creëren van een solide financiële toekomst. Laura is de auteur van het bekroonde boek Geld Meisje Smart Moves om Rijk te worden, en ik ben zo blij om haar als speciale gast voor deze aflevering.

>

Hier zijn enkele vragen die Machtige Mama fans hebben geschreven over kinderen en financiën:

Machtige Mama: Op welke leeftijd kunnen we beginnen met het onderwijzen van onze kinderen over geld en hoe zorgen we ervoor dat het een makkelijk proces dat zij betrekking hebben op?

Geld Meisje: zodra kinderen beginnen met het lezen of het bijwonen van een pre-school is de perfecte tijd om te beginnen met het onderwijzen van hen het Abc van geld. Er zijn fantastische boeken, spelletjes en kits gemaakt voor kinderen van 4 jaar oud. Aangezien elk kind anders is, proberen verschillende middelen om te zien welke van uw kind reageert op of houdt van het beste.

Robin Yang is de auteur van een award-winnende, geïllustreerd reeks boeken genaamd de Betoverde Kraag, die je leert jonge kinderen een verscheidenheid van geld lessen, zoals het opslaan, het bankwezen, en de budgettering. Kinderen zullen plezier hebben terwijl ze leren het belang van verantwoordelijk met geld.

Een ander geweldig boek, Hoe de Moonjar Was, komt van een bedrijf met de naam Moonjar. Ze maken leuke en eenvoudig te gebruiken producten, zoals boeken, spaarpotten, en games die leren jonge kinderen financiële begrippen om te bouwen aan hun dromen. Check ze uit op moonjar.com of bij een online boekhandel.

Machtige Mama: We hebben te maken met oudere kinderen, tussen de leeftijd van 10 en 14, die nog niet veel geleerd over de waarde van geld nog niet. Wat zijn enkele suggesties aan de bouw van een positieve relatie met geld?

Geld Meisje: Oudere kinderen meestal willen weten hoe om geld te verdienen zodat ze kunnen kopen van cadeaus voor hun familie of vrienden, of dingen kopen voor zichzelf. Betalende kinderen te doen in het huishouden helpt hen het concept van werk en geld. Ze beginnen te begrijpen dat geld is een bron die niet altijd gemakkelijk.

Bovendien, zodra kinderen het verdienen van geld of het ontvangen als een geschenk, het is belangrijk dat ouders leren hoe ze te laten groeien door te zetten het op een spaarrekening te verdienen rente. Als kinderen begrijpen dat geld kan geld verdienen door zelf, hebben ze een stimulans om te sparen in plaats van besteden het allemaal meteen.

Veel banken geven de kinderen reizen om uit te leggen wat een bank is en zelfs te laten gaan in de kluis. Dit is een geweldige manier om kinderen betrokken en enthousiast over het openen van het eerste spaarrekening.

Machtige Mama: Laten we praten over vergoedingen. Sommige families kiezen om te geven emissierechten als een manier om hun kinderen te leren het concept van sparen en budgetteren—heb je een voorstel van een richtlijn voor hoe een vergoeding dient te worden toegekend? Voorbeeld: Sparen, Uitgeven, Het Goede Doel?

Geld Meisje: het maakt Niet uit als je kinderen geld op een regelmatige basis of vraag hen om het te verdienen door het doen van klusjes, een goed motto om hen te leren is Opslaan, Brengen en Delen. Je zou kunnen jonge kinderen om te kiezen hoe ze willen verdelen hun geld. Vaak, kinderen zijn erg gul en wilt delen al hun geld.