6 Manieren Terug te Nemen Gezin

0
50

                

Tijdens mijn 6 jaar worstelen met onvruchtbaarheid, ik had constant de dagdromen van de perfecte familie leven. Op de dagen dat ik niet wentelen in pijn en zelfmedelijden, ik visualiseerde het maken van blueberry pancakes van kras elke zaterdag ochtend, het planten van bloemen tuinen die elk voorjaar met mijn kinderen terwijl onze hond dartelde in de achtertuin, lui bij de kust met mijn familie op een luie zomerse dag, of ontspannen bij het vuur met mijn precious ones als we geroosterde marshmallows en praatte opgewonden over wat er die dag is gebeurd.

Idyllische recht?

In mijn perfecte beeld-(en volkomen clueless) wereld, dat is hoe ik dacht gezinsleven zou worden. Fast-forward 2 jaar en 8 kinderen later, en dat scenario lijkt ongelooflijk naïef. Ik ben vergeten factor in onze over-vastgelegde schema ‘ s, laat staan wat het zou kosten om bij te blijven met alledaagse dingen, zoals koken, huishouden, huiswerk, boodschappen, zieke kinderen, stoere honden, het onderhouden van persoonlijke relaties, wasserij—had ik al gezegd was?

Zie ook: Binnenlandse CEO ‘ s Wasserij 101

 

Persoonlijk denk ik dat ons werk en persoonlijke schema ‘ s en onze kinderen na school toezeggingen hebben gekregen volledig uit de hand. Velen van ons zijn problemen met het vinden van de tijd om te plannen onze schema ‘ s—en dit is inclusief de weekenden. Gezinnen zijn gespannen en groeien uit elkaar in plaats van dichterbij omdat we besteden dus veel tijd dringt te veel richtingen. Tegen de tijd dat we stoppen om te vangen van onze adem, we oververmoeid en chagrijnig, het maken van family fun tijd bijna onmogelijk.>

Ik weet niet over u, maar ik heb niet de strijd om de 6 jaar om een gezin te stichten, dus ik kon het grootste deel van mijn tijd naast hen. Dat is de reden waarom vandaag, Machtige Mama gaat deel 6 manieren terug te nemen gezin de tijd van uw huishouden, zodat u om te vertragen en te verbinden met uw dierbaren op een regelmatige basis:

Tip #1: Pand Terug te Nemen Gezin

Als ik een lijst of schrijf iets naar beneden, ik heb de neiging om het nog erger. Hoewel het misschien lijkt hokey schrijven van een pandrecht plegen van je familie te maken van reguliere tijd voor plezier en ontspanning, het kan ook een basis voor uw nieuwe onderneming. Het zal heel duidelijk maken dat het tijd doorbrengen als gezin is belangrijker dan de invoering van een extra uur op het kantoor of het uitvoeren van de kinderen rond om de extra activiteiten die ze niet echt nodig hebben.

Hier is een voorbeeld van een Gezin dat een Pandrecht heeft. Iets gelijkaardig en hang deze voor iedereen te zien in een veel bezochte plaatsen, zoals de keuken of familie kamer:

Onze Familie Pandrecht is om te genieten van tijd doorbrengen met het gezin meer en minder stress over niet-belangrijke dingen. We keuzes maken die ons in staat stellen om zich te concentreren op onze gezondheid, ons geluk, en het hele gezin welzijn. We zijn niet perfect, dus het is belangrijk te laten gaan van het proberen te “do it all” en leef meer in het nu. We zullen een poging om te stoppen met over-plannen van onszelf en uit de race to nowhere. Gezin op de eerste plaats!

Tip #2: Zorg Technologie een familieaangelegenheid

Volgens de American Academy of Pediatrics, Amerikaanse kinderen brengen ongeveer 7 uur per dag met media—TV ‘ s, computers, smartphones, iPods, video games—ongeveer 10 keer meer dan ze met hun ouders doen. Technologie is een belangrijk onderdeel van onze kinderen’ leven als de onze; het is niet overal. Dus in plaats van te vechten tegen het, het vinden van manieren waarop u kunt gebruik maken van uw elektronische gadgets om deel te nemen elkaar.

Gebruik bijvoorbeeld video-games als een bron van saamhorigheid. Mijn zoon voortdurend wil mij om hem te zien spelen in een video game of leren over een nieuwe app. Ik gebruikte om te weigeren op deze verzoeken tot ik daadwerkelijk ging met hem een paar maanden geleden en keek hem een geweldige laten geloven dat de wereld op zijn spel Minecraft. Hij was enthousiast om mij te leren een aantal van de strategieën die hij gebruikt voor het bouwen van dingen, en ik moet toegeven, na het kijken van hem voor bijna een uur was ik verslaafd! Ik had mijn high school kids toon me wat van hun apps en ik heb geleerd dat mijn dochter heeft eigenlijk een app om haar te helpen met het bijhouden van haar periode! Die wist!?

Een andere manier om gebruik te maken van technologie zonder dat ze over te nemen is uw instellingen aanpassen. Doen u wilt worden gewaarschuwd in het midden van een gesprek met uw kind, dat uw baas vrouw heeft net getweet over hun nieuwe timeshare-appartement in Frankrijk? Nee, je hoeft niet. Zo min mogelijk afleiding, zoals deze door het spreekverbod uw telefoon tijdens het gezin de tijd, opzeggen van onnodige e-mail lijsten, en de opt-out van social media meldingen die niet noodzakelijk zijn. Hebben uw kinderen hetzelfde te doen, zodat wanneer je elkaar tijdens de maaltijd, heb je geen onderbrekingen.

Een andere manier om meer ruimte te creëren voor een ander is om te profiteren van apps te beperken in de tijd en toegang tot technologie. Ik adviseer apps zoals Rescue Tijd, Vrijheid, en zelfbeheersing.

Mijn laatste aanbeveling is om te investeren in een nieuwe oogst van de technische hulpmiddelen bedoeld om gezinnen samen, zoals de film van de nacht.