Kunt U Gebruik maken van Yoga voor het Verbeteren van Je sportprestaties?

0
25

Bent u klaar voor iets anders? Dit artikel is een volledige transcriptie van een gesprek dat ik had over yoga en hoe we die kunnen gebruiken in specifieke manieren om de steun van onze sportieve prestaties. Voor de audio-versie van dit interview (die ik raden u om te luisteren naar), was ik niet opgesloten in mijn kleine kast in mijn eigen atelier aan huis, zoals ik meestal ben, was ik eigenlijk in Whistler, British Columbia “op locatie” met mijn lieve vriend, Abi Carver, van Yoga15.

Je lange tijd bij de lezers hebben ongetwijfeld ondervonden links in mijn vorige artikelen en verleden podcasts waar ik heb gewezen op Abi ‘s video’ s en berichten. Maar voor deze ene, ze is hier in persoon, niet over Skype, niet via internet, maar recht tegenover mij aan de tafel. Dus hier gaan we!

Brock: Abi, hoe gaat het met u?

Abi: ik ben groot. Hoe gaat het met jou?

Brock: ik ben goed. We gingen voor een heerlijke wandeling door Lost Lake, en we niet verdwalen in deze tijd.

Abi: Nee, deze keer niet!

Brock: Het is in de naam van het meer, dus je zou denken dat dat onvermijdelijk, maar we hebben niet verloren. En hebben we onze weg terug om hier te praten over yoga en of of niet—wat ik ga zeggen hoe dan ook—is of yoga is al even gemaakt of worden deze verschillende merken van yoga eigenlijk is dat anders? En zijn ze eigenlijk gericht was op verschillende soort van activiteiten, en verschillende delen van ons lichaam, de verschillende delen van ons zenuwstelsel, zelfs? En de grootste vraag, omdat ik weet dat je veel van de yoga, speciaal voor fietsers, kunnen we gebruik maken van yoga voor specifieke doeleinden en om echt te ontlokken specifieke resultaten van ons lichaam en van onze prestaties? Zo, dat is de grote vraag. Maar laten we breken het een beetje.

Maar eerst, voordat we een duik in het, kon je gewoon invullen in het publiek op de achtergrond als een … als een yoga-beïnvloeder, zullen we maar zeggen?

Abi: ik zou graag willen zeggen dat ik invloedrijk was, maar ik denk dat ik pas echt tellen als een leraar. Ik heb een online business, die heet yoga15.com, die is ontworpen specifiek voor sporters. Het heet Yoga15 omdat al mijn video ‘ s worden met 15 minuten. Een deel van de reden dat ik ben vrij ongeduldig persoon. Meestal lessen zijn een uur en 15 minuten. Maar we kunnen terug komen om dat in een tijdje.

Dus, Yoga15 is mijn bedrijf. Ik werk bijna uitsluitend online. Ik doe een paar soldaten, maar het meeste wat ik doe is online. Ik maak video ‘ s, en ze zijn gericht op verschillende sporten. Ik heel graag extreme sporten zoals surfen, mountainbiken, snowboarden, skiën, langlaufen, maar ook ik heb een groot publiek in de triathlon en hardlopen, fietsen, de meer conventionele sport gewichtheffen ook.

Brock: Dat is hoe ik je gevonden heb, eigenlijk. Of is dat de manier waarop je me gevonden? Nee, wacht. Hoe hebben we elkaar vinden?

Abi: Nou, ik was te luisteren naar uw podcasts net toen ik echt begon dit bedrijf, in 2013, en ik denk dat ik waarschijnlijk bereikt u op het moment dat je dat kon doen, en iemand in het echt zou reageren.

Brock: Ja. Toen waren we niet overspoeld met spam verzoeken voor alles. Ik weet zelfs mijn moeder krijgt van spam verzoeken van mensen die een baan bij haar “business”, en ze is al met pensioen voor een aantal jaren.

Maar hoe dan ook, ik heb echt genoten van het idee van de 15 minuten brokken van yoga, en vaak zou ik ze met elkaar verbinden en meer doen. Maar het idee van daadwerkelijk kunnen krijgen door iets zinvol en nuttig in 15 minuten echt te resoneren met mij en nog steeds doet resoneren met mij. Ik ben van plan om deze video ‘ s zijn voor eeuwig. Ook al heb je verhuisd en creëerde een heleboel verschillende dingen sindsdien.

Abi: Nou, het gekke is eigenlijk dat de yoga, het verandert niet.

Brock: Het is duizenden jaren oud.

Abi: Ja! Het is duizenden jaren oud. En mijn Yoga, ik zou eigenlijk zeggen, in alle eerlijkheid aan Yoga, ik zou zeggen wat ik leer is yoga-geïnspireerd omdat het, het is niet het hele pakket dat je krijgt in een yoga les. Het is niet spiritueel. En voor mij persoonlijk, ik ben een enorme fan van alle elementen van yoga. Maar wat ik leer is van een zeer uitgeklede versie van het, met inbegrip van de tijd, want ik ben aan het proberen om yoga op een nieuw publiek, dus ik weet eigenlijk niet leren van iemand die al behoorlijk goed in yoga. Ik les aan beginners, en ik probeer open te stellen voor mensen die niet het gevoel dat er een yoga les voor hen. Ofwel er letterlijk niet, het is te ver weg, of het is te duur, of ze doen zo veel training voor de triatlon die “hoe gaan ze om te passen in een uur en een kwartier klasse.”

Ideaal, het zou prachtig zijn als we het allemaal kunnen doen, maar ik realiseerde me dat ‘kleine en vaak’ zo veel beter is dan ‘geen.’

Ideaal, het zou prachtig zijn als we het allemaal kunnen doen, maar ik besefte dat “kleine en vaak” is zo veel beter dan geen. Een tijd die ik kan je doen, misschien een keer per maand. De voordelen van het doen van 15 minuten of zelfs minder dan 15 minuten—er is in feite veel van de werkzaamheid in slechts … ik heb u geleerd de poses, maar in feite wanneer je daar op het spoor, je hebt het gewoon gedaan, een mountainbike tocht, weet u drie houdingen die je kunt doen, en je bent van plan om dat te doen. En dat kun je doen elke keer. En je misschien niet kan gaan om een klas elke dag.

Brock: Dat is een gemeenschappelijk thema dat komt in deze podcast is dat de consistentie van de toets, en ervoor zorgen dat je shake die alles-of-niets-soort van mentaliteit waar zo van: “ik heb niet een uur-en-een-half, dus ik denk dat ik zal het niet doen van yoga vandaag.” Ook de consistentie is de sleutel. Gedaan krijgen, zelfs een beetje elke dag of elke tweede dag is zo veel meer betekenis dan het inpompen van een hele hoop in het weekend. We praten over in termen van de training.

Abi: Nou ik weet zeker dat je die ervaring gehad, waarbij er een opbouw van de spanning in uw lichaam, en eigenlijk kun je waarschijnlijk wegkomen met het niet uitrekken voor een dag of misschien twee dagen, en u kunt waarschijnlijk wegkomen met het veel meer als je in je jaren ‘ 20 en jonger. Maar er is deze build-up, en je bent het zetten van uit dat te doen strekken. En wanneer krijg je te doen met de yoga houdingen, je willen dat je had gedaan, twee dagen voor, maar alles wat je hoeft te doen is gewoon een beetje, en het voorkomt dat de opbouw van het punt waar pijn, vooral rond de heupen of de schouders en dit soort gebieden.

Brock: ik doe een routine meest ‘s morgens en’ s avonds, dat is echt heel kort. Mijn ochtend routine neemt de tijd vanaf het moment dat ik mijn koffie pot op het moment waarop mijn koffie staat klaar. Dus niet heel lang! Maar het maakt echt een groot verschil maken in het net houden van sommige mobiliteit, vooral als ik ouder en beginnen te beseffen dat dingen als “ik heb een lichte crick in mijn nek” de meeste ochtenden. En mijn rechter schouder houdt thunk een beetje. Maar als ik dat doe, zelfs net dat kleine bedrag consequent, niet per se elke dag, maar de meeste dagen, het maakt echt een groot verschil. Ik ben het volledig eens.

Als ik kan in slagen om u te doen op slechts één minuut, dat is veel gemakkelijker dan proberend om u aan te gaan om een class te zetten op de juiste kleren en al dat soort dingen.

Abi: ik heb in Whistler voor de laatste 10 dagen met een vriend van mij die een mountainbiker. En heb ik al gaan op de paden met hem, en ik heb al lopen terwijl hij op de fiets, en ik gevoel in mijn lichaam een deel van wat hij voelt en ik heb me gerealiseerd dat de 15 minuten is alles goed en wel, maar eigenlijk wat ik nu wil richten op een reeks van een-pose, one-minute-video ‘ s, want eigenlijk moet je in staat zijn om iets te doen voor een minuut voordat u op die rit. Dus misschien voor u gaan voor de wandeling in de ochtend, als je zou kunnen doen is slechts een pose na, het is beter dan niets doen. En wat ik heb gevonden is dat als je eenmaal daar bent, op je rug doen van een dode duif pose, je soort van doe het voor een beetje langer dan uiteindelijk je je 15 minuten. Maar als ik kan in slagen om u te doen op slechts één minuut, dat is veel gemakkelijker dan proberend om u aan te gaan om een class te zetten op de juiste kleren en al dat soort dingen.

Brock: Je spreekt mijn taal in termen van de incidentele beweging die ik probeer mensen aan te moedigen om te bouwen in hun dagen, ook.

Abi: ik denk dat dat een grote rol! Je hoeft geen yoga doen, of het uitrekken voor het zelf, om u te ondersteunen in de rest van je leven. En dat is een beetje het verschil met de Yoga die ik geef. Ik ben niet het onderwijs zelf. Ik geef het als een aanvulling voor het ding dat je gepassioneerd bent over. Dus, helaas, u zal besteden en een half uur lopen of fietsen, en niemand heeft om u te vragen om dat te doen. Maar je hoeft niet dezelfde passie voor yoga in zich en die yogi ‘ s zijn die niet moet worden aangezet tot het doen van een uur en een half klasse. Maar ik probeer te zeggen dat yoga kan u ondersteunen in wat je passie is. Dat is de reden waarom we vinden deze meer ruimte in tussen.

Brock: Dat is echt interessant. Dus de praktijk van de yoga, voor een heleboel mensen, is om beter te worden in het doen van yoga. Het is niet de steun van een andere soort van een deel van hun leven. Uiteraard zijn sommige mensen doen het voor de rust aspect of de meditatieve aspect en dat soort dingen, maar om echt uw tijd besteden aan het doen van yoga is niet noodzakelijk waardoor je beter op andere dingen, het is waardoor je beter in yoga, en dat is geweldig, maar voor degenen van ons, die niet met name wil om beter te worden op een… Een yoga-mover?

Abi:Yogi.

Brock: ik verzet tegen het gebruik van dat woord.

Abi: Het is een grappig woord, maar dat is wat we willen zeggen. Ja.

Brock: ik verzette mij door Yogi Beer. Hij is net een beetje verpest. Maar hoe dan ook. Ik hou van die idee van het gebruik van yoga, zoals je zei, als een hulpmiddel, niet als de praktijk. Dat is niet per se bastardizing yoga of iets dergelijks. Het is waarschijnlijk het betalen van enige eer om het in een ander soort manier.

Abi: Goed, dat is het. Ik wil zeker niet wilt weg te nemen van Yoga die ik beoefen Yoga voor Yoga. Maar je vindt in mijn video ‘ s dat doen we niet vreselijk moeilijk arm saldi omdat, in mijn ogen dat je eigenlijk niet maken, je beter in je sport.

Als je wilt leren hoe dat te doen, de splitsingen, dat is een heel ander doel van het willen verbeteren van uw triathlon tijd.

Zo goed als ik begonnen met het ontwerpen van deze video ‘ s, ik wilde dat ze erg gericht op wat belangrijk voor je was. Nu, eigenlijk, als je gaat om te trainen flexibiliteit op een bepaald punt, dat is niet van plan om u te helpen. Dus voor mijn vriend die berg op te fietsen, als ik hem super flexibel, hij is niet van plan om de kracht en stabiliteit te rijden zijn fiets naar beneden van een berg. Het gaat om een averechts effect. En vaak denk ik dat dat is wat het als iemand zegt, is yoga slecht voor uw training? Nou, het is een van die dingen die zijn dosis-afhankelijk. En ja, holding lang vormt zeker een averechts effect. Als je wilt leren hoe dat te doen, de splitsingen, dat is een heel ander doel te willen verbeteren uw triathlon tijd.

Brock: vroeger was ik in staat om de spagaat, maar ik kan het niet meer doen, en mijn leven is niet veel veranderd. Ik wou dat ik kon doen voor de partij trucs, maar dat zou over de enige keer dat ik bust dat uit.

Nu voor je vriend in het bijzonder, of een fietser die er zijn, wat moet je op letten wanneer je denkt over de persoon van de sport die ze doen en dan proberen om te beslissen wat voor soort yoga houdingen die je zou geven aan hen. Hoe maak je die oordelen of wat voor soort algoritme doet u in uw eigen hersenen?

Abi: de Houding en het lichaam van positie is een van de belangrijkste aspecten. Dus als je de ligging van het lichaam van een fietser, grosso modo, je gaat te hebben een ronde rug en je schouders gaat komen zelfs dicht bij je borst. Je hebt een strakke heupen, het verkorten van de heup flexoren. En als je dan nam de ligging van het lichaam van een surfer, je gaat te hebben precies het tegenovergestelde. U hebt de wervelkolom in extensie.

Brock: Ja. U bent niet buigen van de rug, je bent de uitbreiding van op een surfplank.

Abi: Het is precies het tegenovergestelde. Deze twee heerlijk werken eigenlijk bij elkaar als ze elkaar aanvullen.

Dus waar de heup flexoren zijn in een verkorte positie als je op de fiets, maar dit in een verlengde positie, als je op de surfplank. Op de surfplank, bent u in principe in wat genoemd zou worden, een cobra pose in yoga. Dus het is een beetje ingewikkeld, want er is de houding van het lichaam, dan zijn er de terugkerende beweging van patronen.

Dus de houding van een loper is niet bijzonder asymmetrisch, maar je bent met behulp van bepaalde spieren meer dan je gebruikt andere spieren en bepaalde spieren strak. Als je draait, het is vrij veel sagittale vlak. Dus er is niet veel zijwaartse beweging, er is niet veel rotatie in.

Brock: En het sagittale vlak is de vooruit-en achteruitspoelen richtingen, voor degenen onder u die nog niet bestudeerd beweging.

Abi: Ja! Een aantal van de bewegingen, ze hebben echt goede technische woorden voor, en dat vind ik handig als snelkoppelingen. En soms heb ik gewoon terug te buigen naar voren en naar achteren.” Dus sorry.

Brock: Dat is mijn taak als interviewer.

Abi: Verduidelijken. Ja.

Zo heb je lichaamshouding, je hebt de spieren wordt gewerkt meer consequent dan anderen. Dan zijn er een aantal dingen zoals het bijzonder de pijn op de punten die voor een bepaalde sport. U hebt bijvoorbeeld fietsers knie. Eigenlijk is de reden dat ik begon te werken met mountainbikers is dat wat ik niet besefte, was het overwegend lage rugpijn werd in het mountainbiken. Nog veel meer dan alleen fietsen. Dus, al deze dingen moeten in overweging worden genomen. En dan zou ik zeggen dat we al vrij veel speciale sneeuwvlokken als goed. Ik bedoel, iemand kan een letsel dat betekent dat hun bekken kantelen kan afwijken. En omdat ze verwondingen, alles wat ik kan doen is u een sjabloon, en dat is de sjabloon in het algemeen voor uw sport, en dan moeten we het werk van de nuance in.

Brock: Dat is logisch. Dus je kijkt naar de ligging van het lichaam, laten we zeggen van de fietser weer. Wil je als tegenwicht tegen de staat? Zou je denken van poses die soort van unfurl die verkorte heup flexoren en misschien een reverse is de kromming van de rug of iets dergelijks?

Abi: Ja. Ik kan je een soort van real-world voorbeeld van. Dus vanmorgen was mijn vriend gaat voor een rijden en wat ik hem vroeg te doen voordat we vertrokken was er een één-minuut-pose. Dat is wat ik wilde hem om te doen, want alles wat hij wil doen is op zijn fiets. Maar ik wil hem in staat om te rijden elke dag van deze week en niet te stoppen voor de pijn. Dus dat is alles wat ik wil te doen.

De manier waarop ik het afbreken van yoga: wanneer u dit interview, je sprak over verschillende stijlen van yoga, en dat is niet precies hoe ik werk. Er zijn verschillende soorten, zoals Vinyasa flow of Hatha of Bikram maar hoe ik verdeel de yoga is door vaardigheid. Dus ik heb een flexibiliteit stijl, een kracht stijl, een herstel van de stijl, een balans en een mobiliteit stijl.

Nu een flexibiliteit stijl is het vasthouden van poses voor twee tot drie dagen. Dat is dus, zoals statische stretching. Dan hebben we de ontspanning zou vergelijkbaar zijn, maar het zou langer aangehouden houdingen en meer op de ademhaling en meditatie type. Dat is wat de meeste sporters liefde. Maar als je iemand bent die werkte in een kantoor, eigenlijk misschien wil je wat meer up-regulering van de dingen, maar omdat je een atleet bent, u wilt om te ontspannen. Vervolgens mobiliteit is sneller bewegen. Het zou genoemd worden Vinyasa flow, dat is een meer dynamische stijl van beweging door het poses. En als je versterken, we proberen om het evenwicht van sterkte en flexibiliteit maken van mobiliteit.

Brock: Dus dat is het enige waar u van de ene pose naar de andere en niet per se te stoppen voor een zeer lange in elkaar.

Abi: Precies. In feite, in de yoga, die je probeert te verplaatsen met je ademhaling. Dus zonnegroet zou een voorbeeld van een mobiliteit-serie.

Dus dat is mijn taal. Je zou noemen Vinyasa in de juiste yoga spreken. En dan hebben we kracht. De kracht voor mij is isometrische en excentrische en concentrische. Dus ik zou iets zeggen als een plank vasthouden van poses die zijn ontworpen om kracht holding warrior twee zou komen met kracht.

Brock: Warrior Twee is mijn aartsvijand.

Abi: Warrior Twee is moeilijk! Het is moeilijk voor sporters. En ik ben niet van plan om dat in heel veel klassen, omdat mijn doel en mijn overtuiging is dat de echt fundamentele spul is het materiaal waar de voordelen zijn voor atleten. Ik persoonlijk alleen maar naar “yoga voor beginners” klassen. Ik denk dat ik iets te leren in elke klasse, want ik ben niet proberen om te werken aan mijn fantasie arm saldi. Ik wil gewoon echt, echt goed in de basis.

Mijn overtuiging is dat de echt fundamentele spul is het materiaal waar de voordelen zijn voor atleten.

Dus laten we terug gaan naar mijn vriend de fietser. Dus wat ik hem vroeg te doen deze ochtend was om te activeren de spieren die hij gaat brengen wat de meeste stress op, dat ik denk dat er een hoop van, maar ik denk dat zijn onderrug werd onder een enorme druk. En hij hoeft niet dezelfde spier-er als hij in zijn billen en in zijn dijen. Dus we hebben net een minuut van bruggen. Alleen het activeren van zijn onderrug, in een poging om te houden van zijn bilspieren ontspannen, want hij gaat met zijn billen veel als hij het beklimmen van de berg. Maar het doen van een brug, alleen te activeren dat de onderrug en krijgen de neuromusculaire verbinding gaat. Hij is dus afgestemd te zijn als hij weer op de fiets.

Brock: Dat is interessant, want ik denk dat niet veel mensen aan yoga denken op die manier, in het activeren van de spieren. De meeste mensen denken dat het als het vergroten van de flexibiliteit en ontspannen en meditatie. Maar je bent eigenlijk aan het praten over het brengen van energie en activiteit van een spier groep—premier voor de beweging.

Abi: Precies. Ik bedoel weer, “activeren” is geen yoga word, maar het is er allemaal in de praktijk, en het verbetert je yoga. Het gaat over het brengen van uw geest en lichaam samen. Dat is dus waar het verschilt een beetje van een soort van conventionele training omdat je aan het doen bent die bruggen zijn alleen gericht op de sensaties in je lichaam, en je niet na te denken over de te rijden. Ik wilde alleen maar dat hij het doet voor een minuut. U kunt dat doen. En dat is dus het maken van de verbinding tussen je hersenen en je lichaam veel sneller bewegen, dat is wat je wilt wanneer je op de top van een trail genaamd “comfortabel verdoofd”, en is 15 minuten vast als je afdaalt.

Brock: Oké. Dus het is een Snelle en Vuile Tip tijd (ik heb nooit bedoeld om het voor, maar wij gaan noemen, dat in deze). Dus, laten we zeggen we hebben een paar fietsers die er zijn, ik ben er zeker van dat wij hebben enkele lopers, hebben wij een aantal zwemmers. Wat zou je advies zijn voor hen, of zij probeert te prepareren zich voor die training of probeert te herstellen van die training, wat zou het ding dat ze moeten zoeken naar het kiezen van de juiste yoga-pose? Of een serie van houdingen?

Voordat we sporten, we willen om het te activeren of inschakeling van een spier. Dan gaan we een oefening. Dan na een oefening, we willen een stuk.

Abi: Oké, dus voordat we sporten, we willen om het te activeren of inschakeling van een spier. Dan gaan we een oefening. Dan na een oefening, we willen een stuk. Dus we gaan een activatie oefening voor de training, een stuk of flexibiliteit vormen daarna. En dan moet je ook moet doen is je uit de training. Dus dat is waar u wilt bouwen kracht. Je zou niet willen dat doen op De Dag. Je wilt niet om te beginnen met het dragen van jezelf uit door het doen van krachtoefeningen en warrior tweeën voordat je gaat uitvoeren.

Brock: Zo, dit is een soort van cross-training dag?

Abi: Precies. Zo heb je de “uit-dagen” en de “op dagen.” Dus je wilt doen, het aan-en uitrekken-out eigenlijk op de dagen. En dan wil je het opbouwen van kracht en mobiliteit op uw vrije dagen.

Brock: Dus we moeten gewoon kiezen voor de spiergroep die je kent, als je weet dat je sport, je weet waar heb je die pijn en pijn als je zei over die kleine sneeuwvlok deel en ook de grote spiergroepen dat je weet dat je gaat gebruiken. Prime degenen die vóór. Geef ze een goede stretching daarna. En dan op de uit-dagen, focus op hen dezelfde onderdelen te maken hen meer weerbaar.

Abi: Ja. Daarom zijn wij vandaag, wij geactiveerd de rug voordat we begonnen en toen we naar de top van de trail, ik wilde strekken zich uit zijn billen, want dat was het stuk dat werd steeds super strak. Iets als een Duif Pose, die u wellicht weet, kunt u dat doen op drie manieren. Je kon het op je rug – en noemen we dat die dode duif of figuur vier. Je zou kunnen doen is een normale duif als goed. Maar wat we deden, want we waren buiten, we hebben een staande duif. Hebben We in een rots, zet de voet in een hoek omhoog en dan kunt u het in dezelfde houding op die positie.

Brock: Ah! Ik heb het nog nooit gedaan staan.

Abi: Alles wat je hoeft te doen is het oprekken van de buitenkant van uw heupen. Als je hebt je benen gebogen in de voorkant van u, dan bent u het krijgen van dat stuk.

Brock: Ja, je hebt gelijk. Uitstappen op de begane grond in een goede duif—ik bedoel, dat is een uitdagende pose op elk moment niks in het midden van een bergpad ergens.

Abi: Ja. Duif is zeer uitdagend, en ik wil niet suggereren jullie dat doen als je niet echt goed opgewarmd zijn. En ja, als het regent, wil je niet te leggen op je rug doen van Dode Duif toch.

Brock: Geweldig. Nou dat was zeer behulpzaam, en ik denk dat we waarschijnlijk busted sommige mythen of op zijn minst veranderd van een aantal mensen de gedachten op wat yoga kan gebruikt worden voor—het hoeft niet voor niets. En misschien is dat een deel van het probleem is dat onze beperkte visie of onze beperkte geloof in wat sommige oefeningen zijn voor en yoga is er geen uitzondering.

Abi: Ja. En ik hou echt van reageren op mensen die vragen hebben. Dus als iemand wel wil, stuur me een bericht, dan kunnen ze me mailen op abi@yogafifteen.com en ik zal zien of ik je kan helpen.

Brock: En u bent ook op Instagram en Twitter, en Facebook is uw favoriet, toch?

Abi: ik vind Facebook. Dat is waar ik al mijn artikelen. Dus mijn site is yoga15.com. Ik denk dat mijn Facebook is op facebook.com/yoga15abi. En hetzelfde op Instagram.

Brock: Alle recht. Ik zal al die links in de show notes, dus je hoeft niet te proberen om ze te onthouden. Ga naar quickanddirtytips.com/getfitguy en kijk voor deze aflevering alles over yoga en hoe we dat kunnen gebruiken in verschillende en leuke en spannende manieren.

Hartelijk bedankt dat u mij deze middag. Hoewel ik denk dat technisch ben ik bij u, want ik kwam van Vancouver naar Whistler.

Abi: Ja! Dank u voor uw komst hier om mij te zien. Het was geweldig.

Brock: Dank u voor uw komst op de Get-Fit Vent podcast. Het was geweldig om mijn eerste in-persoon opname, en ik ben blij dat het bij jullie was.

MEER GET-FIT VENT

Voor meer info, tips, en aan het gesprek deelnemen, ga dan naar Facebook, Twitter, of BrockArmstrong.com. Vergeet ook niet te abonneren op de Get-Fit Vent podcast over Apple Podcasts, Stitcher, SoundCloud, Spotify, Google Play of via RSS. Voor de wekelijkse fitness tips rechtstreeks in uw inbox, meldt u aan de Get-Fit Vent nieuwsbrief.