Korrekt Etikette Toilettet

0
33

De siger, “Når du gotta go, du skal gå,” men nogle gange skulle bruge et badeværelse, der ikke er dine egne – du er i en nødsituation eller ej – kan være en skræmmende oplevelse. Nu, jeg har aldrig været i en kvinders toilettet, så jeg var nødt til at gøre nogle forskning med kvindelige venner og kolleger til at få den fulde scoop. Mand oh mand, blev jeg chokeret! Jeg troede, at mænds verden af toiletter var drek på offentlige steder, men det lader til, det samme gælder for begge køn. Og lige da jeg troede, at jeg skulle bruge et lavpunkt på et stadion var det laveste af det lave (i år 2012, mind you), uanset hvor jeg går, det er altid toppet – uanset hvor godt virksomheden er.

Korrekt Etikette Toilettet

Offentlige, kontor, og endda restaurant, toiletter, nogle gange ser gerne en test facilitet for giftigt affald. Et badeværelse på en i mit tidligere job havde et gulv, der er dækket i hver farve af kropslige funktioner rainbow, udsmykning af fliser som en Rorschach Test. Jeg mener, os fyre har en “del”, der giver os mulighed for at synligt mål, men nogle fyre til at behandle denne store hvide keramiske urinal eller toilet som truende, som rammer metallet del på tavlen spil Drift. Det driver mig nødder.

Så før du indtaster nogen badeværelse andre end din egen, bringe masser af hand sanitizer, ikke røre dør håndtaget med dine bare hænder, og tjek min top 3 Hurtig og Beskidt Tips til korrekt toilettet etikette:

Tip #1 – Øjne Frem, Soldat!

I Hvad der er Korrekt Fitnesscenter Locker Room Etikette? Jeg har nævnt, hvor forkert til, er at stå rundt i din fødselsdag trop, mens de taler til folk. Jeg er ligeglad, hvis du er bedste venner, søskende, eller helt fremmede, når du er nøgen, og medmindre du er min hustru, jeg ikke ønsker at tale med dig.

Det samme gælder for toilettet. Kald mig skør, men når jeg er på urinal, jeg foretrækker at holde mine øjne lige på væggen. Kan du tale med folk? Sikker på, slå dig selv ud. Men kiggede over på en person, når du er på toilettet, mens de bruger det, er en utrolig invasion af privatlivets fred. For det gutter, det sker hele tiden på urinaler, og vi har alle var nødt til at udholde en vanskelig samtale for at lytte til en anden person, tale med deres højt at tisse. Damer har fortalt mig, at nogle mennesker foretrækker at sparke op i det gamle samtale lige udenfor din dør, mens du er på toilettet. Hvordan bizar sex!

Når du finder dig selv offer for en person forsøger at stirre på dig, mens du bruger urinal eller toilet, bare holde øjnene på vejen og ikke dreje ud. Normalt en person, der vil fange på, at du ikke tager dine øjne fra væggen og følge trop. Og hvis de ikke kan samle op på din subtile signaler, i det mindste du kan prøve at tune dem ud. Så godt, at minimere samtale med en “Mhmm…” eller, “Yup…” er en god måde at lade dem vide, at du ikke er interesseret. Men når du er i vasken for at vaske hænder, det er helt fint at diskutere noget, du kan lide.

Tip #2 – Vis Lidt Respekt

Dette er langt en af mine største pet peeves – folk, der “går glip” af toilet, håndvask, eller noget andet i badeværelse designet til at fange et flydende stof, og undlader at rydde op efter sig selv. Når jeg tager min datter til at bruge badeværelset, jeg føler mig som en sergent. “Ikke. Tryk. Noget!!!!” Hvis hun ender i terapi en dag, fordi jeg behandlet offentlige badeværelser som poison ivy, så må det være sådan. Hun vil takke mig, når hun ikke kan fange nogle giftige bakterier.

Jeg får det, du er “over” aftørring af sædet eller tørre ned i vasken, som du lige har sprøjtet væske over det hele, men lad mig fortælle dig noget – du skal være over behandling af et badeværelse som en hulemand (eller-kvinde). Mens de er på arbejde, vil jeg bruge badeværelset hele dagen og uundgåeligt ved den sene eftermiddag, jeg vil finde mig selv stående i et stænk af urin. Det er rigtigt – det er uden fejl! Ikke kun, at, men når jeg går til at vaske mine hænder (jeg vil komme mere om dette i Tip #3), vil jeg nogle gange finde min skjorte ærmer i blød i sæbevand, at en anden plaskede ind over vasken. Mennesker, en enkelt tør for toiletpapir kan helbrede alt dette.

Når du finde dig selv på knæ dybt i de kropslige funktioner af andre mennesker, der er kun så meget du kan gøre. Jeg er på ingen måde at fortælle alle, at rengøring besætning. Det, mine venner, er overladt til folk, der har den rette beskyttelsesudstyr (og bør vinde medaljer, hvis du spørger mig). Men, jeg siger, at når du rod op sæde, skal du tørre det af. Bare en hurtig skvulpe rundt i porcelæn pony er tilstrækkelig. Samme for vasken. Brug så mange papir, håndklæder, som det tager.