Is De Voeding Van Onderzoek Gebroken? Een interview met Dr. Taylor Wallace

0
27

Mijn gast op de podcast van vandaag is Dr. Taylor Wallace. Taylor is Adjunct-Professor bij de Afdeling Voeding en Voedsel Studies aan de George Mason University en directeur van het Denken Gezond Group, Inc. Zijn onderzoek en de werkzaamheden richten zich op hoe we gebruik kunnen maken van het dieet als een instrument om te voorkomen dat een chronische ziekte. In dit interview, Taylor en bespreek ik de huidige stand van de nutrition research en beleid en wat we kunnen doen om het te verbeteren.

Dr. Wallace publiceerde onlangs een opiniestuk in de VS Vandaag pleit voor het opzetten van een Nationaal Instituut voor Voeding. Hij betoogt dat de nutrition research is van grove ondergefinancierd door de federale overheid, die een cascade van negatieve effecten op de natie gezondheid.

De economische impact van het beheer van voeding-gerelateerde chronische aandoeningen, zoals hart-en vaatziekten en diabetes Type 2, wordt geschat op $583 miljard. Nog slechts ongeveer 5% van de Nationale Instituten van de Gezondheid van de jaarlijkse begroting van de voedingswaarde-onderzoek.

Dr. Taylor Wallace

Hier is een voorbeeld. Om de vijf jaar, een raad van deskundigen bijeen om de update van de natie dieetrichtlijnen. Elke keer, dat ze het identificeren van vragen die nader onderzoek. Maar er is geen financiering voor dit onderzoek. Als een resultaat, onze voedingsadviezen lag decennia achter de opkomende wetenschap op dieet en voeding. Dr. Wallace stelt de oprichting van een Nationaal Instituut voor Voeding als een manier om prioriteit te geven aan dit belangrijke onderzoek en verbetering van de natie gezondheid. Er is ook veel kritiek dat de voeding de aanbevelingen die wij doen hebben zijn te afhankelijk van observationele studies, correlaties, en mensen is verschrikkelijk onvolmaakte vermogen om te onthouden of in te schatten wat en hoeveel zij aten de afgelopen 24 uur of 6 maanden. Taylor deelt zijn visie op de rol van epidemiologisch onderzoek en de industrie gefinancierd onderzoek in de vormgeving van voedingsadviezen. We verkennen welke rol de agrarische belangen (moeten) spelen in onze voeding beleid.

Klik op de audio speler om te luisteren naar ons gesprek rond deze grote vragen:

  • Kan de USDA tegelijkertijd bevordering van de landbouw en de natie de gezondheid?
  • De industrie gefinancierd onderzoek worden vertrouwd?
  • Hoe kunnen we het verminderen van de effecten van de afwijking inzake de voedingswaarde-onderzoek?
  • Wat is de rol van de voedingsindustrie spelen in het oplossen van (of waardoor) onze problemen met zijn gezondheid?
  • Wat is de toekomst van de nutrition research?

Lees meer over Dr. Taylors werk op zijn website DrTaylorWallace.com of volg hem op Instagram of Twitter @drtaylorwallace.

MEER VOEDING DIVA

Opmerkingen of vragen over deze week is het onderwerp of suggesties voor een toekomstige aflevering? Stuur mij een e-mail of geef me een gesprek op de Voeding Diva Luisteraar lijn op 443-961-6206. Volg mij op Facebook en Twitter. Vergeet niet om te luisteren en abonneren op Apple, Spotify, of waar u uw podcasts.