Badkamer Lente Schoonmaak Tips

0
33

Snelle vraag: Wanneer is de laatste keer dat u het schoonmaken van de binnenkant van uw badkamer lades en kasten? Als het al een tijdje, of je kan het niet onthouden van de maand (of jaar) toen dit gebeurde, de aflevering van vandaag is voor u.

Bekijk mijn eerdere aflevering in de lente voor het schoonmaken van uw hele huis voor eenvoudige tips op deze grote klus.

Badkamer opslag-ruimtes zijn vaak verwaarloosd tijdens de reguliere badkamer schoonmaken, want alles wordt achter de deuren. Het is de oude “out of sight, out of mind’ – probleem. Omdat u niet hoeft te staren op de rommel in de kasten, terwijl u klaar, er is meestal geen motivatie om het op te ruimen.

Maar met een rommelig laden kan een voedingsbodem voor verloren voorwerpen, etterende ruikt, en verspilde ruimte. Dat is de reden waarom vandaag ga ik geef je 5 tips voor het schoonmaken van die vergeten ruimtes in uw badkamer:
Deze aflevering wordt u aangeboden door GoDaddy.com. GoDaddy.com biedt alles wat u nodig heeft om een naam te maken voor jezelf op het Web, met inbegrip van de domeinnaam registratie, website hosting en meer. Ontvang 20% korting op uw webhosting bij de aankoop GoDaddy.com door het gebruik van de code hostpod57 bij het afrekenen.

 

Tip #1: Verwijder Alles

Het eerste ding om te doen wanneer je de lente voor het schoonmaken van uw badkamer kasten en lades is te trek alles uit. Maar voordat u volledig te legen van de inhoud van uw badkamer opslag op de vloer, bedenk hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Als u minder dan een uur van de tijd, een kast of lade, op een moment. Als u langer, als een paar uur, kunt u gemakkelijk leeg meerdere kasten tegelijk. Er zijn twee belangrijke redenen adviseer ik trekken uit de inhoud van de kasten. De eerste is dat het veel makkelijker is om veeg de onderkant van elke kast of lade, als ze volledig leeg zijn. De tweede is dat het veel makkelijker om te sorteren door middel van de inhoud van de kasten als ze verspreid over de vloer.

Tip #2: het Reinigen van de Binnenkant

Als je alles hebt getrokken uit de kasten en laden, is het eerste ding om te doen is stofzuigen van het interieur van de kasten. Je kan het vinden van haar, gemorste make-up, en zelfs zand van uw laatste reis naar het strand daar beneden, dus een snelle sessie met de vacuüm bijlagen krijgt dat alles opgeruimd.

Na al het losse vuil wordt opgezogen weg, controleren om te zien of er een kleverige materialen die moeten worden uitgekrabd van de kasten. Ik heb een plastic schraper handig als ik ben met het opruimen van kasten, want je weet nooit wanneer je gaat om te vinden een kleverige rommel van een lekkende fles conditioner of een gemorst container van haar-verwijdering was. Een schraper zal u toelaten om te bespaar tijd en energie door schrapen die messes up in plaats van de uitgaven leeftijden schrobben ze weg met een spons.

Zie ook: het Gebruik van Waterstofperoxide te Reinigen van Uw Huis

Wanneer de binnenkant van de kasten en lades zijn vrij van alle rommel en modder, een snelle spray van surface cleaner en veeg met een doek krijgt de oppervlakken schoon en klaar voor het organiseren om te beginnen.

Tip #3: Gooi de Oude Spullen

Als ik mijn Moxie Girl klanten organiseren hun badkamer, het is heel gebruikelijk om te vinden van plastic zakken en dozen vol met een grote verscheidenheid aan voorwerpen vast in de achterkant van een kast. Als je begint te trekken items uit de kasten, houden van de inhoud van elke kast samen. Dit is voor een zeer specifieke organiseren techniek die ik noem, “Schuldig door Associatie.” Als u sorteren door middel van de items die u hebt verwijderd, zult u natuurlijk willen gooien alles is verlopen, maar wat te denken van al die items die niet hebben een vervaldatum op hen?

Zeg je getrokken uit een oude reistas dat een paar mascara buizen, een tube tandpasta, en een fles van ibuprofen. Tenzij je me kan herinneren de laatste vakantie dat u vond dat de zak op, je kan blijven afvragen of de mascara is 3 maanden of 3 jaar oud. Gelukkig is de fles van ibuprofen heeft een vervaldatum op. Als het 3 jaar is, kun je veilig aannemen dat u moet gooi de mascara, want het was waarschijnlijk gekocht of gebruikt worden rond dezelfde tijd dat de ibuprofen was. Het is schuldig door associatie.

Een ander organiseren techniek die ik veel gebruik in de badkamer (en meer dan elke andere kamer van het huis) heet “Als je Twijfelt, Gooi het Eruit.” Omdat de meeste van de spullen in een badkamer gebruikt op of in ons lichaam, als je niet zeker of een item is nog steeds goed, net gooi het eruit. Dit is een kamer waar het beter is te voorkomen dan te genezen!

Tip #4: het Sorteren van de Goede Dingen

Als je alles hebt teruggetrokken van uw badkamer opslag gebieden, beginnen met het zetten van producten met als items. Ik heb de neiging om de groep mijn spullen in de volgende categorieën:

 • Gezicht zorg

 • Tandheelkundige zorg

 • Hair styling producten

 • Hair-tools

 • Overdag make-up

 • Speciale gelegenheid make-up

 • Douche benodigdheden

 • Lotions en poeders

 • Nagel verzorging

 • Vrouwelijke levert

 • Reis benodigdheden

 • Eerste hulp

 • Geneesmiddelen en vitaminen

 • Parfums, eau de toilette en deodorant

Nadat je alles gesorteerd, kunt u vinden dat u had 15 flessen lotion verstopt in verschillende kasten en lades. Zodra je ze allemaal hebt, kunt u uitzoeken welke je wilt houden, dat je wilt doneren, en die je wilt proberen en gebruik meteen. In het algemeen, ik adviseren om niet meer dan 2 back-up producten van elk item ik gebruik op een regelmatige basis. De enige uitzondering die ik maak is als u deel uitmaakt van een grote familie en gaan door meer beauty producten dan de gemiddelde familie. Als u minder dan 5 gezinsleden wonen in uw huis, 2 extra flessen van elke shampoo, conditioner en body wash zullen de laatste maanden.

Als u een couponer, weet je hoe makkelijk het is om gratis of voor echt goedkope toiletartikelen. Maar het is belangrijk om de verleiding te weerstaan om de balans op. Als u wilt dat de rush van het verkrijgen van de gratis of goedkope artikelen, doe wat ik doe en houden een zak of bak is gemarkeerd voor donaties en stapel de extra ‘ s er in. Dan eenmaal per maand, daling van de items uit bij een lokaal opvangcentrum voor daklozen of huiselijk geweld in een opvangcentrum. Het is een geweldige manier om uw couponing vaardigheden om goed werk! Deze organisaties zullen vaak ook accepteren je zoals nieuwe artikelen, dus gooi alle flessen shampoo die voor uw haar voelt grappig of lichaam wast, dat maakte je niezen in de doos. Er zijn veel mensen die blij zouden zijn om de producten te gebruiken, zelfs als u ze een paar keer.

Tip #5: Winkel met Stijl

Nu alles is gesorteerd, is het tijd voor het leuke gedeelte van het kopen van afvalbakken en de organisatoren om alles terug in de kasten en lades. Ik raad het gebruik van lade organisatoren in bijna elke lade. In mijn persoonlijke badkamer, ik heb een aparte containers te houden bobby pins, paardenstaart houders, nagelvijlen, nagellak, chapstick, en al die andere kleine dingen die zweven rond te maken een “junk drawer.”

Manden en kunststof bakken zijn geweldig voor het organiseren van kasten onder het aanrecht. Plastic schoen dozen zijn ideaal voor het opslaan van al uw extra douche levert. Als ze lekken, de kleverige puinhoop zal worden opgenomen in de container wat betekent dat het makkelijker is om schoon te maken en veroorzaken geen schade aan uw kasten. Plastic lade units zijn ideaal voor het opslaan van extra make-up als je een van die meisjes die heeft een andere oogschaduw voor elk uur van de dag. En al uw haar-tools kan worden bijeengedreven in een mandje te worden getrokken uit wanneer u klaar in de ochtend.

Zie ook: 6 Regels voor een Georganiseerd Huis

Nu dat u deze 5 eenvoudige tips, het is tijd om te beginnen aan de lente schoonmaak van uw badkamer op te slaan! De meeste badkamers kan worden afgerond in een paar uur, dus zet het in je agenda wanneer je hebt een open middag en je geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar verloren bobby pinnen of per ongeluk het vinden van ooey-kleverige materialen in uw haar producten lade.

Wat andere lente schoonmaak taken doe je rond uw huis? Deel uw tips en verhalen op mijn Facebook wall of tweet mij uw ervaringen @thedomesticceo.

Tot de volgende keer, ik ben de Binnenlandse CEO, die u helpen houden uw huis.