7 Måder at blive Mere Produktiv i Løbet af Din Træning

0
34

En af de mest almindelige klager jeg hører om motion er, at folk simpelthen ikke har tid nok.” Og mens det er sikkert rigtigt, at træning kan tage dig væk fra produktive aktiviteter såsom efterbehandling et papir, studerer for skolen, og afslutning af projekter, der er ingen grund til, at du faktisk ikke kan udføre nogle af disse opgaver , mens du udøve. Så i denne artikel, vil du lære at være mere produktive under din træning, hvordan man får tingene gjort, mens du er udøver, og tips og teknikker for ikke at spilde tid.
Podcast-version af denne episode er bragt til dig af Gavn, en nemmere måde at investere på. Besøg www.betterment.com/getfit.

7 Måder At Blive Mere Produktiv I Løbet Af Din Træning

#1. Bruge et Løbebånd Arbejdsstation

I episode 7 Måder At Forbrænde Kalorier Ved at Stå Mere, jeg introducere begrebet af en stående eller løbebånd arbejdsstation, som nemt kan integreres i et home office indstilling. På den måde kan du gå, mens engagere sig i andre produktive aktiviteter. I denne artikel vil jeg lære dig hvordan man laver en stående skrivebord og skabe et løbebånd arbejdsstation. Jeg har kunder, der langsomt gå adskillige kilometer hver dag, mens du arbejder, og jeg personligt gøre næsten 90% af mit forfatterskab i stående stilling.

#2. Tale, Mens Du Flytter

Hvis jeg har en telefonsamtale eller et møde, som det ikke er nødvendigt for mig at sidde ved en computer, jeg vil sætte på min telefon, headset, gå en tur, og deltage i diskussionen, mens jeg går. Jeg har også en stationær cykel derhjemme, som jeg ride, mens du er på telefonen møder. Hvis du har tendens til at gøre en masse opkald i løbet af arbejdsdagen, er der ingen grund til at du ikke kan brænde kalorier på samme tid!

#3. Lær, Mens Du Flytter

Hvis du er studerende, eller du kan arbejde i et job, som du er nødt til at være engageret i fortsat uddannelse og læring, kan du gøre meget af dette, mens du er styrketræning, cykling, løb, eller hvis du har en undersøisk .mp3-afspiller, selv mens du svømmer! Mange universiteter gøre deres forelæsninger tilgængelige i podcast-format, og hvis der er noget der er tilgængelige i video format, der er mange typer af software, du kan hente gratis på internettet, der kan konvertere videoer til lydbånd.

#4. Lyt til Podcasts eller Lydbøger

Selv hvis du ikke er en studerende og efteruddannelse er ikke nødvendigt for dit arbejde, kan du stadig føler, at du ikke “spilder tiden” med din træning, hvis du er i stand til at lytte til din favorit bog, til nyheder, eller til et uddannelses-eller underholdende podcast (ahem, Get-Fit Fyr), mens du udøve. For mig, det er svært at gå ud på en 100-mile Ironman triathlon træning bike ride og bare lytte til musik i 5 timer. Jeg vil hellere være mere produktive og gøre mig klogere ved at lytte til finansielle, nyheder, underholdning og videnskab podcasts – og selvfølgelig, at min favorit Hurtig og Beskidt Tips værter!