Waarom Kunst Verdient een Plaats in Elke Portefeuille

0
18

Moet je kunst maken deel uit van uw beleggingsportefeuille?

Als beleggers te verplaatsen naar een meer holistische wealth management model, diversificatie van de portefeuilles van cliënten met kunst-gerelateerde activa wordt op de opkomst en het toevoegen van omhoog, met een totale AMERIKAANSE investeringen in kunst naar verwachting zal oplopen tot $2.7 biljoen door 2026, volgens Deloitte 2017 Kunst & Finance Rapport.

Hoewel de kunstmarkt is duidelijk verschillend van de meer traditionele beleggingscategorieën, er is geld te verdienen, voor degenen die bereid zijn om te investeren.

Hoewel de kunstmarkt is duidelijk verschillend van de meer traditionele beleggingscategorieën, er is geld te verdienen, voor degenen die bereid zijn om te investeren. Volgens de 2018 Art 100 Index door Art marktonderzoek, kunst bereikt een 10,6% rendement in 2018, sneller dan alle andere categorieën.

De kunst Is een goede investering?

Kunst maakt goed gevoel als een investering, en de meeste vermogensbeheerders eens. In feite, 88% van de rijkdom managers zijn van mening dat kunst moet een rijkdom biedt. Echter, slechts 11% van de vermogensbeheerders bieden de ondervraagde een kunst investeringsfonds product in huis. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het gebrek aan transparantie van de kunstmarkt.

Maar, de tijden veranderen, en dus is de kans om te investeren in kunst. Hier is wat iedereen die overweegt u de kunst als een investering moet weten.

Kunst kan beschermen activa te midden van economische ellende. Tussen 1974 en 1981, de Britse Spoorwegen Pensioen Fonds investeerde ongeveer 3 procent van de holding, of ongeveer $70 miljoen, in de beeldende kunst en verzamelobjecten in een poging om de diversificatie van haar portefeuille en hedge tegen inflatie. Het deed dat met succes, strategisch kopen en verkopen van kunstwerken, het genereren van zo veel als $65,6 miljoen in slechts één nacht in 1989 (in aanvulling op $48 miljoen in eerdere verkoop). Meer dan drie decennia later, is het risico geassocieerd met de traditionele activa, per de S&P 500 bond index, is het verbeteren van de kunst van het beroep als een investering, die kan bieden stabiliteit in het geval van een economische neergang.

Kunst kan beschermen activa te midden van economische ellende.

Maar niet alle kunst is hetzelfde. In het algemeen gesproken, van de oude wereld de kunst is de veiligste inzet tijdens het trendy modern-dag werkt de grootste schommelingen. Volgens de Deloitte, de veilige haven van kunst categorieën (impressionisme en oude meesters) zijn sterk gecorreleerd met safe haven types activa (obligaties, vastgoed), terwijl de meer risicovolle bewegingen (hedendaagse Chinese kunst, enz.) correleert meer met risicovollere types activa (voorraden, grondstoffen). Ook naoorlogse periode werkt een lage volatiliteit en zijn in lijn met de MSCI World Real Estate Investment Trust (REIT) index. Niet alle kunst is gelijk geschapen, en niet alle kunst is een veilige investering.

Niet alle kunst is gelijk geschapen, en niet alle kunst is een veilige investering.

Kunst die ziet nooit de markt nog steeds van invloed op de markt. Waardering in de kunst markt blijft ondoorzichtig. Bijvoorbeeld, veel off-markt werkt gehouden door musea—werkt dat niet, kan niet, of niet op de markt komen of er ooit een prijskaartje nog steeds rijden de prijzen hoger door het ontsteken van een gevoel van schaarste. Op dezelfde manier, filantropische aankopen van kunstwerken, alsmede onverkochte, off-market voorraden die niet marktvooruitzichten blijven rijden markt prijzen.

Kunst is een niche markt investering

Kunst investeringsfonds producten blijven niche. De markt voor kunst-beveiligde leningen bereikt een geschatte $17 tot 20 miljard in 2017 in de VS, het bereiken van een 13,3 procent groei van 2016. Deze markt biedt een niche-krediet service gericht tot ultra-hoge vermogende particulieren die willen om te ontgrendelen van de liquiditeit van hun collectie of art te beleggen of persoonlijke financiën doeleinden. Voor degenen die het niet hebben ultra-high net-worth, bedrijven als Meesterwerken herverdeling van het speelveld, waardoor beleggers om aandelen te kopen van een stuk van de kunst (en het maken van kunst liefhebbers’ dreams come true’).

Technologie verlaagt de drempel in de kunst investering

Gebrek aan liquiditeit en transparantie van de prijzen al lang geplaagd wordt de kunstmarkt. Maar de technologie rukt op tegen deze uitdagingen. Blockchain technologie, bijvoorbeeld, wordt gebruikt om meer veilig track herkomst. De digitalisering van de verkoopprijzen is ook om de branche transparanter, met prijzen die op grote schaal beschikbaar op sites als ArtNet.com. Technologie en de toepassing van kunstmatige intelligentie helpt beleggers om het analyseren van risico ‘ s en trends als nooit tevoren.

Technologie en de toepassing van kunstmatige intelligentie helpt beleggers om het analyseren van risico ‘ s en trends als nooit tevoren.

Investeringen moeten in balans opdrachtgever belangen en doelen. Kunst, door de natuur, is niet strikt transactie. Klanten die interesse hebben in kunst investeringen niet zouden moeten worden geleid om te investeren in een stuk of genre ze hebben geen persoonlijk belang in of smaak. Als het om kunst gaat, dan zullen beleggers waarschijnlijk vasthouden aan de stukken (in plaats van ze te verkopen op een bevlieging) tot een strategisch punt voor de verkoop ontstaat, en dus het werk dat ze moet investeren in iets wat ze trots zijn eigen deel.

In de wereld van de kunst, de toetredingsdrempels zijn vele. Echter, naarmate de technologie verandert de oude manieren van de kunstmarkt, de investering is klaar om te groeien. Vermogensbeheerders die zich beginnen af te nemen art aanbiedingen nu ziet dividenden later.