Kan Je Houdt Die Deur?

0
27

Zoals u waarschijnlijk weet, is het meest Moderne Manieren Guy artikelen en podcasts komen van echte verhalen en het echte leven ervaringen. Vaak is een reader of een vriend e-mails die mij met een idee van iets wat ze net gezien, zoals Wat Te Doen Als Je opstond? of, sollicitatie-Etiquette, of Oneigenlijk voornemens voor het Nieuwe Jaar. Maar de meeste van de tijd, het is iets wat ik persoonlijk had de ongelukkige geluk te ervaren.

De aflevering van vandaag is geen uitzondering. Ik was op mijn weg om mijn koffie in de ochtend. Ik kreeg binnen vijf meter van de deur naar het koffiehuis als een andere man, was komende in. In plaats van vast te houden de deur open voor mij (als is de gangbare praktijk in de polite society), hij sloeg hij in mijn gezicht..

Oke, dus misschien “sloeg” is een dramatische interpretatie. Misschien was het meer langs de lijnen van “laat het gaan.” En het is niet dat ik niet kon eenvoudig openen van de deur zelf. Maar het was gewoon schokkend dat iemand zou zo onzorgvuldig. In het geval u zich afvraagt, hij deed mij zien, en ik gaf hen het boze oog, want we stonden ongemakkelijk naast elkaar op de teller.

“Ja, herinner mij? Ziet eruit als we hier dezelfde tijd, maatje!”

Dus, laten we verkennen deze subtiele daad van vriendelijkheid die soms over het hoofd wordt gezien. Hier zijn mijn top 3 Snelle en Vuile Tips voor de juiste deur holding etiquette: