De Vakantie Te Vrolijken Teleurstelling

0
11

De vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Mooie mensen worden nog mooier, onbeleefde mensen minder grof, en ik betaal nooit de volle prijs voor alles, want er zijn grotere omzet per uur. Dus proost dat! Het vakantie seizoen is zoals steroïden voor uw geest dat u wil een betere “u” terug te geven aan anderen, de helpende een hand, en maken die een glimlach op je gezicht langer duren dan een van politici tijdens de verkiezingen.

Echter, gebeurt er iets met mensen rondom de tweede week in januari, wanneer er geen tijd meer uit, niet meer feest, en die credit card rekeningen beginnen te komen. “Oh, dat $500 broodrooster die ik gekocht omdat ik het moest hebben…ja, nu moet ik eigenlijk betalen.”
Zo goed, dat gevoel van vriendschap en liefde voor de hele mensheid lijkt te gaan om uit het raam nadat we weer beneden zijn uit de geest van de vakantie. Die kerel in uw kantoor die altijd een eikel, maar is voor al December was de Heer Persoonlijkheid? Wat is er gebeurd met hem? Oh, dat klopt, het vakantie seizoen is afgelopen en dus is zijn inspanning in een aardig persoon.

Waarom is dit? Ik krijg geen happy-go-lucky hele jaar door, laten we realistisch zijn, maar als je van nul naar 100 tijdens de vakantie tijd, waarom hebben jullie vallen terug op nul? Waarom kunnen sommige mensen zich op 50…of heck, 40 ten minste? Dus, check out mijn top 3 Snelle en Vuile Tips voor goed omgaan met de teleurstelling na de feestdagen:

Tip #1: Don ‘ t Stop Believing!

Vergeet niet de Reis die song, “Don’ t stop believing…hou die feeeeeeeling!”?

Nou ik kon niet eens meer. Ik mis dat mantra, dat nummer, dat…gevoel. Maar helaas, hier is de realiteit van het leven na de feestdagen: mensen die niet zo mooi zijn, je krijgt niet te zien dat familie zo veel, sales zijn er nog steeds, maar nooit zo goed, en de algehele er minder “liefde voor alle mensen” rond te zweven. Het is onvermijdelijk. Maar waarom doen we onszelf toestaan te laat de negatieve aspecten van het leven dat we lijden door het hele jaar kruip terug bij ons, na zo een geweldige tijd gehad de afgelopen paar weken? Die collega die was super vriendelijke hele maand December wordt de Grinch komen in januari. Dat beleefd winkelbediende die gaf snoepjes in een mooi decoratieve gerecht van vorige maand, nu niet laten zelfs u een cent van de “geef een cent, een cent” jar. Man, oh Man, waar is de magie van de vakantie geest gegaan?

Ik heb een oplossing: haal de schakelaar over aan de echte wereld en niet te laat gaan van die opwinding…dat feeeeeling. Ik zeg niet dat we het altijd met iedereen goed opschieten, maar waarom is het dat sommige mensen het recht terug te keren naar het optreden als jerks? Waarom verlies je het contact met je familie leden die zie je alleen een paar keer per jaar, na zo ‘ n goede tijd met hen?

Ik raden het gebruik van deze tijd om uit te komen van uw shell als u iemand bent die is opgesloten in hun “onbeleefd” persona en wijzigen. En, als u de mogelijkheid voor een meelevend persoon tijdens de feestdagen, waarom niet? Het zal je veel verder, dat is zeker. En oké, misschien de winkelbediende niet om een schotel gevuld met mooie bonbons uit de hele tijd, maar mensen merken wanneer u de mogelijkheid heeft om te vrijgevig te zijn en dan weer afhankelijk van het seizoen.

Tip #2: Voorbereiding Voor Volgend Jaar

Dus wat als je niet zo ‘ n goed jaar als de “Gangham Style” man? Je had nog steeds leuk, toch? U nog ontmoet nieuwe mensen, is er iets uit je box, en zelfs uitgebreid met een extra hand om iemand tijdens de feestdagen. Maar nu is het terug naar de “werkelijkheid” en je denkt dat het Vakantie Seizoen 2013 is te ver weg, dus waarom verspil je energie proberen te krijgen in de stemming, toch? Je zal gewoon wachten tot November-ish of zo en dan pep recht een back-up. Nee, nee, nee!

Ik heb een vriend die probeert zijn best om iedereen te imponeren in zijn kantoor elke vakantie seizoen. Hij koopt snacks om te vertrekken op zijn bureau om mensen aan te nemen, hij maakt kaarten voor iedereen, en biedt zelfs te kopen koffie voor een collega van tijd tot tijd. Hij had een record van vier jaar waarbij elk jaar hield hij upping de ante op hoeveel vakantie geest heeft hij kon produceren. Hij had een lijst van mensen te bereiken en zelfs hoeveel hij zal gaan besteden. Vervolgens een jaar op een willekeurige medewerker blies hem voor het niet krijgen van een kerstkaart, wanneer iedereen in de groep heeft. Hij voelde zich verschrikkelijk! Immers, hij was op de bal zo lang. Maar zelfs als dit een lichte klap voor zijn ego zou hebben gebroken andere mensen, mijn vriend gebruikt dit als brandstof om zich beter voorbereiden voor volgend jaar.

Niet iedereen is, zoals mijn vriend en hoef je niet te worden. Maar, er is iets voor te zeggen om in de vakantie te vrolijken en de wil om dat gevoel goed te doen, nog groter geworden. Dat is de reden waarom de planning op hoe je express uw vakantie geest voor het volgende seizoen kan echt bespaart u een hoop moeite. Denk aan wat je gemist hebt en erachter te komen hoe je kunt maken voor het.

Neem nota van wat u graag gedaan zou hebben, of wie je zou willen dat je bereikt en maken het een missie om te doen dus kom komende November, als alle vakantie te vrolijken kicks in. Op deze manier bent u met minder stress, meer bereid, en ,meer bereid zijn om uit te breiden uw goedertierenheid, omdat de stress van de zorg is nu een stuk minder dan hoeven haasten rond volgend jaar. De schoolvakanties zijn een tijd om te laten zien van je ware zelf, je hart en je compassie voor de mensen om je heen, dus gebruik de down tijd na de vakantie te beginnen na te denken over wat je zal doen. Het is nooit te vroeg om te plannen.