10 Verse Ouderschap voornemens voor het Nieuwe Jaar

0
14

Ah, een Nieuw Jaar is bij ons weer! Dit is een cruciaal moment in de tijd voor zo velen van ons, want het biedt ons een schone lei. Doel-georiënteerde individuen hou van deze tijd van het jaar, want het is een geweldige kans om persoonlijke resoluties, die zal zijn leven veranderen. Het is ook net zo verfrissend voor de ouders, want wij willen niets meer dan voor het verbeteren van onze ouderlijke vaardigheden en het goed te maken op de grote blunders die plaats vond in het jaar ervoor.

In het licht van de nieuwe start die komt met een nieuw jaar, hier zijn 10 ouderschap resoluties die bieden een manier om te verlichten en maak dit je beste ouderschap jaar ooit.

;

Resolutie #1: Een Meer Zelfzuchtige

In een van mijn eerste afleveringen Machtige Mama, ik had het over de analogie van de ouders het plaatsen van de zuurstof masker op zichzelf op de eerste plaats voor hun kinderen in het geval van een daling van de druk in een vliegtuig. Ik gebruikte om te denken dat dit was belachelijk—totdat ik kinderen had! Of je hebt geleerd het belang van goed voor jezelf te zorgen of zijn nog aan het worstelen, het Nieuwe Jaar is de perfecte tijd om te beseffen het extreme belang van het nemen van de tijd, elke dag, voor jezelf! U bent niet egoïstisch in om dit te doen, je bent slim. Ouders die vinden dat de tijd voor zichzelf op regelmatige basis, of het nemen van wandelingen, mediteren, het nemen van karate, kunstlessen, of het behoren tot een book club zal veel beter zijn uitgerust om te worden gezonder ouders omdat ze weten hoe belangrijk het is om hun batterijen op te laden. Check out my aflevering op zelfzuchtige ouderschap voor meer tips.

Resolutie #2: Bedoel Wat Je Zegt

Ooit afgevraagd waarom je kinderen niet serieus genomen wordt? Een grote reden zou kunnen zijn omdat je niet door te gaan met bedreigingen of beloften die u tout in de warmte van een opvoeding moment. Als u vertel uw zoon dat hij het niet zal worden toegestaan om te spelen in zijn voetbal dit weekend, want hij heeft nog niet gereinigd zijn kamer in de 2 weken, niet verwachten dat hij in om te zorgen dat zijn 4-voet was stapel nog niet is weg te zetten. Kans groot dat je behandeld deze bedreigingen vele malen eerder alleen naar de grot en niet door te gaan met de gevolgen. In 2013, het maken van een gelofte om dat te veranderen. Bedoel wat je zegt en beweert jouw rol als ouder. U zal doen u en uw kinderen een zeer waardevolle dienst.

Resolutie #3: Neem Uw Kinderen Goed Te Doen

Helaas zijn veel ouders zijn expert in het gebruik van negatieve woorden op een regelmatige basis, zoals “Don’ t you dare doen_____________” of “Nee, je kunt niet hebben ___________!” Maak van 2013 het jaar waarin je focus op de positieve acties die je kinderen doen, niet de negatieve. Als je je dochter spelen rustig met haar broertje, haar laten weten hardop dat u met het vinden van haar acties nuttig en prachtig. Als u de vangst van uw zoon met behulp van zijn magische woorden als we praten over een buurman, punt uit hoe trots je bent dat hij weet hoe om te praten met respect naar andere volwassenen zonder dat hem dat wordt gevraagd. Positieve bekrachtiging is veel sterker dan de negatieve kritiek. Bekijk meer manieren om het gebruik van positieve versterking in mijn aflevering op 8 Strategieën voor het Omgaan met een Opstandig Kind.

Resolutie #4: maak er een Gewoonte van Planning

Bent u klaar om te laten gaan van de opgejaagde school ‘ s ochtends wanneer je race tegen de klok om lunches, krijgen outfits en rugzakken klaar, en zorg ervoor dat het huiswerk was afgerond? Hoe zit het met het maken van 2013 uw gezin het jaar te plannen en te elimineren last-minute stress? Door het plegen van om eenvoudige dingen zoals zich klaar voor de nacht voordat voor school of zelfs het krijgen van maximaal een uur eerder elke ochtend om de dag te beginnen met een minder chaotische start, kunt u een veel meer positieve energie in het gehele Nieuwe Jaar. Mijn aflevering over Hoe de Routines Zal Uw Leven Vereenvoudigen is de perfecte plek om te beginnen.

Resolutie #5: Bespaar Tijd en Energie voor Uw Partner

Tussen de zorg voor de kinderen, het huishouden, werken en er is niet veel tijd en energie overblijft voor iets anders. Maar wacht even, hoe zit het met uw echtgenoot? Moet niet hij of zij de ontvanger van een beetje liefde en aandacht? Laat 2013 een status quo jaar. In plaats daarvan besluiten tot het doen van een regelmatige avondje uit met uw partner, stuur hem of haar liefdesbrieven naar hun werkplek, hun favoriete diner geregeld, of plan een dagje uit voor alleen de twee van u een half dozijn keer in het Nieuwe Jaar. Wees creatief en laat ze zien hoe bijzonder ze zijn! Het houden van uw relatie sterk is de sleutel tot een harmonieus gezinsleven.

Resolutie #6: Wees Dankbaar

Vaak duurt het een drama om ons te doen beseffen hoe geweldig ons leven werkelijk is. Na het ondenkbare verlies van de 26 kostbare leven op de Sandy Hook Elementary schietpartij op een School in Newton, Connecticut, op 14 December, we kregen allemaal een serieuze dosis van perspectief. Dankbaarheid is geen optie, het is een keuze. Als we ervoor kiezen om dankbaar te zijn voor onze gezondheid, onze pup zindelijk, onze echtgenoot, een goede baan, onze luidruchtige kinderen, of onze kledingkast van een maat 14 jeans, wij kiezen voor een leven van oprechte waardering. In de dagelijkse gewoonte van het beoefenen van dankbaarheid en delen op deze manier van leven met je kinderen—u legt het fundament voor een zinvol leven voor uw hele gezin.

Resolutie #7: Zorg Ervoor Dat Uw Huis Opgeruimd Is

Als u wilt om uw tijd te besteden het doen van een ding dat een enorme impact kan hebben op uzelf en uw gezin in het Nieuwe Jaar, maakt het de belofte voor het opruimen en organiseren van uw gehele huis (auto ‘ s en garages inbegrepen), zodat u kunt wonen op een rustige en doelgericht leven. Ik beveel Gretchen Rubin ‘ s twee boeken, Het Geluk Project en Gelukkiger Thuis als startpunt voor het opfrissen van zowel uw huis en uw outlook. Check ook de Binnenlandse CEO ‘ s afleveringen over de verrommeling voor meer eenvoudige tips over hoe te ontdoen van uw huis van stapels papier.

Resolutie #8: Maak Een Familie Verrassingen

Is uw familie de weg van het leven steeds voorspelbaar en saai? Nou, het hoeft niet te worden—vooral als je start het element van verrassing in de mix. Denk na over de lange, koude, stilstaand maand Maart—zou het niet mooi zijn om dingen te schudden tijdens een maand, dat is dus onzin? Enkele jaren geleden heb ik een “Verrassing van de Maand” voor mijn familie. Op geen van de dag van de maand, ik de dingen deed zoals geserveerd hot fudge sundae voor het ontbijt, of geplukt van de kinderen op school wanneer ze niet verwacht en nam ze mee naar een late namiddag film en dan voor Chinees eten. De mogelijkheden zijn eindeloos—de sleutel is niet te laten weten dat je van plan bent iets. Wie weet, ze kan enkel eindigen verrassende je net zo goed!

Resolutie #9: Introduceren van Nieuwe Voedingsmiddelen op Je Menu

Moe van het dienen van het oude menu zoals mac en kaas, spaghetti en gehaktballen, of gefrituurde kip? Hoe zit het met het schudden van het Nieuwe Jaar met een aantal nieuwe recepten? Bezoek recept websites of ziften door middel van uw favoriete kookboeken en in kaart minstens een dozijn nieuwe menu-items om toe te voegen aan uw repertoire. Hoe zit het met Salsa Verde Varkensvlees of Crock-Pot Kip Met Zwarte Bonen? Zelfs als uw kinderen niet gek op een van uw keuzes, althans je geeft ze een aantal nieuwe opties en er is altijd wel een nieuw recept als Dronken Kip dat ze gek worden!

Resolutie #10: Iets Nieuws Leren

Elke dag geeft je de mogelijkheid om iets nieuws te leren—als we ervoor kiezen om het te accepteren. Probeer een nieuwe hobby als een familie, zoals vissen of rolschaatsen. Misschien heb je het al willen leren van een nieuwe taal? Het kan iets eenvoudigs als het planten van een moestuin. Geen kwestie wat, besteden een deel van deze prachtige Nieuwe Jaar naar stap uit je comfort zone te treden en iets nieuws te leren, bij voorkeur samen als een gezin.

Wat ouderschap resoluties heb je voor 2013? Laat het me weten in de Comments of post je ideeën ze op de Machtige Mama Facebook pagina. U kunt contact met me op Twitter @MightyMommy of e-mail me op mommy@quickanddirtytips.com.

Check volgende week terug voor meer ouderschap tips. Vergeet niet om te controleren uit mijn familie-vriendelijke planken op Pinterest.com/MightyMommyQDT.

Het Nieuwe Jaar is een tijd voor een frisse start. Geen kwestie wat ouderschap uitdagingen die je hebt gehad in het verleden, ik hoop dat 2013 een spannend, gezonde en leuke Nieuwe Jaar voor u en uw familie!