Tone Din Butt & Lår Med 3 Nye Lunges

0
27

Når det kommer til toning din numse og lår, der er ikke noget som en lunge. Men nogle gange bare longering fremad eller longering baglæns, kan få en smule kedeligt, så hvis du ønsker at blande tingene op med nogle nye lunge øvelser, her er 3 nye bevægelser, der vil engagere og aktivere alle de vigtige benmuskler:

  • Tip-Toe Lunges: Tip-Toe Lunges arbejde, dine kalve og balance, mens toning din røv og lår. Til denne øvelse, holde et sæt håndvægte til modstand, og kaste sig fra den ene ende af rummet eller fitnesscenter til den anden, mens de opholder sig op på din tip-tæer.

  • One-Arm over hovedet Walking Lunge: Denne version vil arbejde på dine skuldre og hjælper til at styrke din kerne og ryg. Udfald fra den ene ende af rummet eller fitnesscenter til andre, mens du holder en håndvægt overhead, og derefter skifte arme, og gentag.

  • Omvendt Lunge & Swing: Dette er en stor lunge flytte, hvis du spiller et swingende sport som tennis eller golf, eller ønsker at trimme siderne af din talje. Hold en vægt, lunge baglæns, og så kaster du dig ud, swing der vægt bag dig. Derefter lunge fremad, og drej den vægt, der i foran af du. Gør dette, og samtidig opretholde en høj, stolt kropsholdning.

Hvis du har spørgsmål om disse nye lunge øvelser, så spørg væk på Få-Fit Fyr Facebook side.