Møde Din Date ‘ s Familie for Første Gang

0
28

Der er forår i luften, fuglene synger, træerne blomstrer, og så er kærlighed.

Uanset om du lige er begyndt at date en person eller allerede har en nøgle til deres hjem, intet er bedre end at være forelsket! Jeg taler ud fra førstehånds oplevelse. Men med alle de romantik og spænding, hvad der sker, når du tager det endelige skridt i møde din kæreste eller veninde, familie for første gang? Dette kan være en knald eller begivenhed i enhver par liv. For the record, min far-in-law, sagde juryen er stadig ud på mig…og min kone og jeg har været gift i over 7 år. Jeg holder mine fingre krydsede, at dette år vil være den ene.

Kommer fra en familie, der nyder passage af hver linje af sociale forlegenhed, at jeg næsten ikke engang mærke til deres etikette faux pas længere. Men min kone havde en masse at håndtere, da hun første gang mødte min familie. Heldigvis, hun vandt dem over – og der var ingen overraskelse for mig. Stadig, nogle gange nervøsitet om at møde en person, familie for første gang, kan være nok til selv at gøre, der drev over til huset for en ubehagelig oplevelse. Så godt, nogle gange er vi så ivrige efter at imponere, vi går overbord og blive “denne underlige dato” i familien hukommelse.

Så hvordan håndterer du denne storslåede begivenhed korrekt? Må ikke bekymre dig, jeg er her for at hjælpe. Før du tilbringe en uge plukke den perfekte outfit, der hedder “Du er ligesom mig! tjek min top 3 Hurtig og Beskidt Tips til at møde din date’ s familie for første gang:

Tip #1 – Ingen kan Lide en Vis Off

Tro mig, jeg ved, at du ønsker at imponere din date ‘ s familie. I virkeligheden, du ønsker at “wow” dem uden tro. Jeg får det, jeg gør. Desværre, prøver for hårdt, kan give bagslag i en komplet katastrofe. Men hvordan kan vi hjælpe os selv, right? Onkel Larry gjorde spørge, hvad du gør for et levende, så hvorfor ikke fylde ham i…på hver enkelt detalje, herunder hvor mange penge, du har foretaget sidste år, og hvad er værdien af din pensionsordning. Du tror, du har en god snak, og så lige pludselig, du indser, at du har talt for 30 minutter at forundrende blikke (og Onkel Larry er begyndt at snorke).