Hvorfor Kunst Fortjener en Plads i Enhver Portefølje

0
22

Bør du gøre kunsten til en del af din investeringsportefølje?

Som investorer bevæge sig i retning af en mere holistisk wealth management model, diversificering af kundeporteføljer med kunst-relaterede aktiver, der er på fremmarch og tilføje op, med den samlede AMERIKANSKE investeringer i kunst og forventes at nå $2.7 milliarder af 2026, ifølge Deloitte ‘ s 2017 Kunst & Finans Rapport.

Selv om kunsten at markedet er meget forskellige fra de mere traditionelle aktivklasser, er der penge at tjene for dem, der er villige til at investere.

Selv om kunsten at markedet er meget forskellige fra de mere traditionelle aktivklasser, er der penge at tjene for dem, der er villige til at investere. I henhold til 2018 Kunst 100-Indekset ved Kunst Marked, Forskning, kunst opnået en 10.6% afkast i 2018, overgår alle andre kategorier.

Er kunst en god investering?

Kunst giver god mening som en investering, og de fleste rigdom ledere er enige om. I virkeligheden, 88% af rigdom ledere mener, at kunst skal være et væld tilbyder. Det er dog kun 11% af rigdom ledere i undersøgelsen tilbyder en kunst investeringsfond produkt i huset. Dette er delvis på grund af den manglende gennemsigtighed af kunst marked.

Men, tiderne ændrer sig, og så er det mulighed for at investere i kunst. Her er, hvad enhver, der overvejer at tilføje kunst som en investering bør vide.

Kunst kan beskytte aktiver midt i økonomiske problemer. Mellem 1974 og 1981, British Rail pensionskassen har investeret omkring 3 procent af sin holder, eller omkring $70 millioner, i kunst og samleobjekter i et forsøg på at diversificere sin portefølje og sikring mod inflation. Det gjorde det så, med succes, strategisk købe og sælge kunst, at generere så meget som $65.6 millioner på bare én nat i 1989 (i tillæg til $48 millioner i salg tidligere). Mere end tre årtier senere, den risiko, der er forbundet med traditionelle aktiver, per S&P 500 bond index, er at styrke kunst appel som en investering, der kan sikre stabilitet i tilfælde af en økonomisk afmatning.

Kunst kan beskytte aktiver midt i økonomiske problemer.

Men ikke al kunst er det samme. Generelt talende, den gamle verden og kunsten er det sikreste bet, mens trendy moderne værker, der oplever de største udsving. Ifølge Deloitte, sikker havn kunst kategorier (impressionisme og old masters) er stærkt korreleret med sikker havn typer aktiver (obligationer, fast ejendom), der henviser til, at mere risikable bevægelser (moderne Kinesisk kunst, osv.) korrelerer mere med mere risikofyldte aktivtyper (aktier, råvarer). På samme måde, efterkrigstiden værker har en lav volatilitet, og er på linje med MSCI World Real Estate Investment Trust (REIT) indeks. Ikke al kunst er skabt lige, og at ikke al kunst er en sikker investering.

Ikke al kunst er skabt lige, og at ikke al kunst er en sikker investering.

Kunst, der aldrig ser markedet stadig påvirker markedet. Værdiansættelse i kunsten at markedet forbliver uklart. For eksempel, mange off-markedet fungerer afholdt af museer—værker, der har ikke, kan ikke, eller vil ikke komme til marked eller nogensinde se en pris—stadig drive priserne højere ved at antænde en følelse af knaphed. På samme måde, filantropiske køb af kunstværker samt usolgte, off-markedet opgørelse, der ikke har muligheder på markedet fortsætte med at drive markedet priser.

Kunst er en niche investeringer marked

Kunst investeringsfond produkter forbliver niche. Markedet for kunst-sikrede udlån nåede en anslået $17-20 millioner i 2017 i USA, at opnå en 13,3 procent vækst fra 2016. Dette marked og tilbyder en niche-kredit service rettet til ultra-høj net værd personer, der ønsker at frigøre likviditet ud af deres samling eller kunst aktiver til investeringer eller privatøkonomiske formål. For dem, der ikke har ultra-høj net værd, virksomheder som Mesterværker er lige konkurrencevilkår, gør det muligt for investorer at købe aktier i et stykke kunst, og at kunst entusiaster af ” dreams come true).

Teknologi sænker adgangsbarriere i kunst investeringer

Mangel på likviditeten og prisgennemsigtigheden har længe plaget kunst marked. Men teknologien udvikler sig til at imødegå disse udfordringer. Blokkæden teknologi, for eksempel, bliver brugt til mere sikkert at spore oprindelse. Digitalisering af salgspriser er også med til at gøre branchen mere gennemsigtig, med priser, der er bredt tilgængelige på websteder som ArtNet.com. Teknologi og anvendelsen af kunstig intelligens er at hjælpe investorer til at analysere risici og spotte tendenser som aldrig før.

Teknologi og anvendelsen af kunstig intelligens er at hjælpe investorer til at analysere risici og spotte tendenser som aldrig før.

Investeringer bør skabe balance mellem klientens interesser og mål. Kunst, af natur, er ikke strengt transaktionsbeslutning. Kunder, der har en interesse i kunst investeringer bør ikke være styret til at investere i et stykke eller en genre, de har ingen personlig interesse i eller har smag for. Når det kommer til kunst, vil investorerne sandsynligvis holde fast i stykker (snarere end at sælge dem efter forgodtbefindende), indtil de et strategisk punkt for salg opstår, og så det arbejde, de investerer i, bør være noget, de er stolte af at eje og dele.

I verden af kunst, adgangsbarriererne er mange. Men som teknologien ændrer de gamle metoder af kunst marked, investeringer er klar til at vokse. Rigdom ledere, der begynder at indarbejde kunst tilbud nu vil se udbytte senere.