Post-Vakantie-Projecten

0
33

De maand januari kan een vrij rustige maand rond het huis. We hebben net gekregen via weken en weken van koken, onderhoudend, inrichten, organiseren en reinigen, en we hebben ten minste een maand totdat we het kunnen openen van de ramen, om te beginnen te genieten van de Lente Schoonmaak. Dus wat is een binnenlandse god of godin te doen in het midden van januari?

Er zijn een paar projecten die zijn vooral goed te pakken na de vakantie, omdat ze kunnen u helpen te herstellen van de vakantie chaos. Als u sneeuwde in januari van dit jaar, of gewoon op zoek naar een paar ideeën om je bezig te houden tot je gemotiveerd bent voor de Lente Schoonmaak, deze aflevering is voor u!

>

 

Project #1: De Vakantie Decoraties

Post-vakantie-tijd is de perfecte gelegenheid om schoon te maken uw vakantie decoratie stash. Hoewel het misschien verleidelijk om te proberen en snel cram alle de geest van de vakantie in dozen en gaan volgend jaar, het is eigenlijk veel makkelijker om te sorteren door middel van de items voor het verpakken ze weg. De kansen zijn, wanneer u met het opzetten van uw decoraties, er waren een paar dingen die niet uit de opslag dozen. Deze items mogelijk niet overeen met uw huis, de inrichting, het ziet er echt gedateerd zijn, of eventueel zelfs de herinnering aan een voorbije relatie.

Voor welke reden dan ook, als ze niet maken in uw huis vakantie inrichting van dit jaar, nu is het tijd om ze te verplaatsen uit. Anders, volgend jaar, je gaat om te gaan door hetzelfde proces opnieuw: Trek de decoraties, vis uit uw favorieten, kijk dan de andere, minder wenselijke degenen terwijl het proberen om erachter te komen waar u in kunt zetten, dan sluit u het venster voelt zich schuldig en zweren dat je een manier vinden om te integreren in de vakantie display het volgende jaar. Deze cyclus kan gaan voor jaren, dus breken nu door het verwijderen van de decoraties die je niet hebt gebruikt in 3 of meer jaren.

Zie ook: Hoe Bewaar Kerst Decoraties

Dit is ook de beste tijd om te gooien uit gebroken items die je hebt gevonden tijdens het uitpakken. De kans is groot, als je niet de tijd nemen om ze te repareren tijdens de 2 maanden, wanneer de vakantie decoraties werden de boxen gemakkelijk toegankelijk, je bent niet van plan om het te doen tijdens de 10 maanden wanneer de items zijn opgeborgen. Gooi iets dat veel werk om te herstellen. Items die lijken alsof ze kunnen eenvoudig worden gerepareerd kunnen worden gedoneerd, samen met al het goede conditie items, maar zorg ervoor dat het gebroken stukken worden in een zak en met tape op de grotere item. Sommige mensen specifiek op zoek naar “fixer” projecten bij tweedehands winkels, dus het kan nooit kwaad om te doneren gemakkelijk op te lossen items.

Project #2: De Koelkast

Ik weet niet over u, maar mijn koelkast lijkt op een geheel andere stijl tijdens de feestdagen. Het is normaal gesproken vrij goed onderhouden, met veel vers fruit en groenten, net als Voeding Diva adviseert. Tijdens de feestdagen, hoewel, het plotseling (magische?) gevuld met plastic containers vol goopy etensresten, dozen van desserts, en dingen zoals ingeblikte slagroom.

Post feestdagen koelkast begint te nemen van een vervelende bocht. Er zijn altijd wel een container die kreeg geduwd aan de achterkant die in het bezit is van een mysterie blob van…iets. En ik ben er vrij zeker van dat er momenteel een enkele aardappel dat is het geduldig wachten op zijn beurt in onze veggie lade sinds Thanksgiving. Omdat al dat spul moet worden schoongemaakt anyways, waarom niet gebruik maken van de tijd om ervoor te zorgen dat de hele koelkast krijgt een goed eens door?

Nu dat het is een nieuw jaar, het maakt het controleren van houdbaarheidsdata op gekoelde items eenvoudig. Als het de verkeerde jaar, geef het een dubbeltje op zijn kant. Ik realiseer me dat een aantal mensen maken gebruik van houdbaarheidsdata op bepaalde items meer als een aanbeveling dan een regel. Opgroeien, zouden we houden salade dressing in onze koelkast totdat het weg was. Het feit dat de vervaldatum was 5 jaar eerder niet de moeite iedereen.

Mijn innerlijke zuinig meisje zien die aan de zijkant van het argument tegen het weggooien van schijnbaar goed eten, maar zelfs items met lang houdbaar zijn nog steeds verondersteld dat deze alleen kunnen worden gehouden 3-6 maanden na de opening om te voorkomen dat het verzamelen van bacteriën. Dus, als de mosterd fles zegt het afgelopen jaar, geven het een dubbeltje op zijn kant en op zijn minst beginnen met een verse fles voor het Nieuwe Jaar.

Project #3: Het Speelgoed Kamer

Als je kinderen hebt, post-vakantie-tijd, betekent dat de kinderen spelen met hun nieuwe, mooie speelgoed. Zelfs de meest minimalistische ouders hebben een harde tijd het regelen van de hoeveelheid speelgoed die komen in het huis tijdens de feestdagen. Goedbedoelde grootouders, tantes, ooms, peetouders en tonen hun liefde door het geven van geschenken. Als dit het geval is in uw huis, neem een middag en gaan door al het oude speelgoed voor het verplaatsen van een van de nieuwe in de speelkamer.

Tenzij je wilt horen van je kind huilt, “Maar dat is mijn faaaavoriiiiite,” elke keer dat u lock ogen met een knuffeldier, ik zou adviseren om dit project, terwijl de kinderen zijn het huis uit. Wachten tot ze terug zijn op school, bij de oppas is, of aan te bieden aan een kind-swap met een van hun vrienden, de ouders. De kinderen zullen denken dat ze een normale datum spelen, maar ieder van jullie zijn echt een vrije zaterdag te gaan door middel van het speelgoed kamer.

Als je merkt dat je met een zware tijd aan het uitzoeken van speelgoed moeten blijven en welke moeten gaan beginnen met het inpakken van de soorten speelgoed, u bent er vrij zeker van dat ze nog niet gebruikt in een tijdje. Doe ze in een ondoorzichtige plastic vergaarbak, en vervolgens opslaan op een hoge plank in een kast of in de garage. Als uw kinderen niet te vragen voor de dinosaurussen weer, je weet dat de dinosaurussen zijn ontgroeid en kan worden gedoneerd. Als je een beetje meer hulp krijgen van uw speelgoed kamer in orde, zorg ervoor om hier de aflevering Terug naar School, het Organiseren van Projecten. Ook de aflevering Tips voor een Gelukkig Speelgoed Kamer heeft een aantal goede ideeën over het krijgen van uw kinderen te betrekken in het proces van de geweldige Machtige Mama.

Dus nu dat u een paar ideeën, moet je klaar wanneer je schoonmaken bug begint te jeuken. Heb je nog een favoriete post-vakantie-projecten? Post alle details in het commentaar hieronder of op de Binnenlandse CEO van Facebook wall. Ook kunt u mij vinden op Twitter, waar ik ben @TheDomesticCEO.

Tot de volgende keer, ik ben de Binnenlandse CEO, die u helpen houden uw huis.

Gebroken Decoratie, een Koelkast en een Opgezette Dieren beelden van Shutterstock