Een Legit Manier om te Verhogen Uw FICO Score Direct en Gratis

0
107

Het onderhouden van goede krediet is een hoeksteen van een gezond financieel leven. Maar veel mensen gewoon geen aandacht besteden aan hun credit totdat het te laat is. Je zou kunnen krijgen geweigerd voor een lening of vindt dat u bent slachtoffer geworden van diefstal van identiteit.

In plaats van het houden van uw credit een mysterie het is gemakkelijk om te kijken onder de motorkap en kijk wat er gebeurt. Als u niet begrijpt hoe uw credit scores worden berekend en hoe te om hen, u bent op een ernstig financieel nadeel.

Ik interviewde Staaf Griffin, een credit expert die al met Experian, een van de grootste kredietinformatiebureaus, voor meer dan 22 jaar. Rod is Experian Directeur van de Consument, Onderwijs en Bewustwording. Hij werd uitgeroepen tot 2016 Docent van het Jaar door het Instituut van de Financiële Geletterdheid. Ik hou van Rod ‘ s missie: consumenten in staat stellen om meer financieel in staat om door middel van onderwijs en advocacy.

Op het Geld dat Meisje podcast, Hengel en ik bespreken hoe de consument kan een beter beheer van hun krediet-en zelfs het verhogen van hun scores direct met een nieuwe aanbieding genoemd Experian Boost. Ook beantwoorden wij een luisteraar een vraag over het bouwen van een creditcard en heeft betrekking op een verscheidenheid van onderwerpen, waaronder:

 • Wie is een goede kandidaat voor Experian Boost en hoe aan te melden voor gratis.
 • De beste manier om te bereiden op uw creditcard voor een grote aankoop, zoals een huis of auto.
 • Het gebruik van een creditcard fraude-alert, een credit bevriezen, of een krediet slot.
 • Het antwoord op een luisteraar een vraag over het openen en sluiten van een lening op te bouwen credit.
 • Vaak over het hoofd gezien en geldbesparende voordelen van het hebben van een goede kredietwaardigheid.
 • De relatie tussen credit en uw auto en thuis verzekering tarieven.
 • Wijzigingen in de manier waarop de onbetaalde en betaalde medische schuld verschijnen op uw krediet rapporten.
 • Waarom uw tegoed mag niet worden een mysterie wanneer u een aanvraag voor een nieuwe account.

[Luister naar het interview via de embedded audio-speler of Apple Podcasts, SoundCloud, Stitcher, en Spotify]

5 Feiten Over Credit Scores Die Je Moet Weten

Vaak zijn het verhogen van uw credit scores is gemakkelijk als u inzicht in de factoren die van invloed zijn ze het meest. Gebruik deze vijf tips voor het verbeteren en onderhouden van uitstekende krediet voor het leven.

1. Credit scores zijn gebaseerd op de informatie in uw krediet rapporten.

De credit-systeem is gebaseerd op informatie die wordt gerapporteerd over u in de landelijke krediet agentschappen: Equifax, Experian en TransUnion. Ze houden van gegevens in uw bestand, genaamd een credit verslag. Bedrijven die willen om uw creditcard gegevens moet betalen van één of meer kredietinstellingen voor alle of een deel van uw rapport.

Let op dat uw krediet informatie wordt nooit samengevoegd met die van iemand anders, zelfs als je getrouwd bent. Echtgenoten hebben elk individu krediet rapporten en scores, dat is waarom het zo belangrijk is om te bouwen uw eigen credit geschiedenis.

2. U hoeft slechts één credit score.

Er zijn werkelijk honderden verschillende credit-scores.

Er zijn werkelijk honderden verschillende credit-scores. Sommige zijn eigen systemen gemaakt door geldverstrekkers of verzekeraars. Enkele van de meest bekende scores komen van FICO, die kort voor de Fair Isaac Bedrijf.

Geen kwestie welk type of merk van de credit score die een bedrijf of een persoon gebruikt om te evalueren u, de scores zijn gewoon een momentopname van uw creditcardgegevens. Als er nieuwe informatie is toegevoegd aan uw krediet rapporten en oude gegevens worden verwijderd, uw scores zullen veranderen.

3. Credit invloed op veel aspecten van uw persoonlijke financiën.

Hoe hoger uw credit scores hoe meer kans je hebt om krediet te krijgen met de meest gunstige rente, en dat scheelt geld. Maar uw credit is ook van invloed op deze gebieden van je financiële leven:

 • Verhuur van een appartement of huis: de Meeste property managers en leasemaatschappijen controleren krediet als onderdeel van de aanvraagprocedure. Ze willen ervoor zorgen dat u waarschijnlijk om te betalen huur op tijd. Als u een slechte krediet uw huur-aanvraag kan worden geweigerd, of dat u tot het betalen van een grotere borg.

 • Het krijgen van een draadloze telefoon contract: Telefoon bedrijven controleren krediet wanneer u een aanvraag voor een nieuw contract zorgen ervoor dat u met het betalen van hun factuur. Als u slecht krediet hebt u in rekening kan worden gebracht hogere snelheden, een hogere borg en niet in aanmerking komen voor de top-tier draadloze plan biedt.

 • Betalen voor thuis-hulpprogramma ‘ s: Bedrijven die diensten verlenen, zoals water -, gas -, stroom-en kabel-TV kan een grotere borg als u een slechte krediet.

 • Het verzekeren van uw auto of huis: Verzekeraars in de meeste staten het gebruik van de credit bij de instelling van de tarieven voor auto, huis, appartement, en de huurders van het beleid. Terwijl geen enkele staat kan de credit worden de enige factor bij het instellen van de automatisch tarieven, een paar staten hebben verboden het gebruik van volledig.

 • Het krijgen van een baan: Werkgevers in de meeste lidstaten het recht hebben om te controleren uw credit rapporten met uw toestemming. Hoewel het rapport van het krediet voor werkgevers is iets anders dan de versie van een potentiële kredietverstrekker kan zien, het kan nog steeds blijkt geen financiële problemen die u zou kunnen hebben.

4. Sommige factoren zijn van invloed op credit scores meer dan anderen.

Deze vijf factoren zijn van invloed op uw credit scores:

 • Geschiedenis van de betaling, of indien u betaalt met uw credit rekeningen op tijd, maakt ongeveer 35% van de typische credit score. Dat is de hoogste factor percentage, wat betekent dat het is van cruciaal belang om rekeningen te betalen op tijd, zonder uitzonderingen.
 • Schulden saldi maken ongeveer 30% van de typische credit score. Credit scoring modellen voor het analyseren van het totale bedrag van de schulden die u verschuldigd bent op al uw accounts.
 • Credit geschiedenis, of hoe lang je hebt gehad credit rekeningen, maakt een stijging van 15% van een typische credit score. Het hebben van een lange geschiedenis van het gebruik van krediet verantwoord toont de kredietverstrekkers en de handelaren dat ze kunnen rekenen op u om te gaan met het maken van betalingen op tijd in de toekomst. Scoring modellen kijken zowel naar de leeftijd van de oudste rekening en de gemiddelde leeftijd van al uw accounts.
 • Credit onderzoeken, of het aantal recente aanvragen van een nieuw krediet rekeningen, maken ongeveer 10% van een typische credit score.
 • Credit mix is het aantal en de aard van de rekeningen in uw naam, die goed is voor 10% van een typische credit score.

5. Je moet weten wat in uw krediet rapporten.

Sinds krediet scores zijn gebaseerd op uw krediet rapporten, is het belangrijk om te weten wat er in hen. Fouten op krediet rapporten zijn vaak voor en kan naar beneden sleept uw credit scores zonder dat u zelfs maar te weten.

Houden een oog op uw creditcard kunt u ook naar de plek van frauduleuze activiteiten, zoals accounts u niet te openen, die kan verwoesten van uw creditcard. U kunt zich aanmelden bij Credit Karma en Credit Sesam om een of meer van uw krediet rapporten en credit scores gratis. Als u een fout maakt, krijg het gecorrigeerd meteen door het indienen van een geschil met de kredietverzekeraar.

Voor slimme strategieën voor het verbeteren van uw krediet check out Laura is super betaalbaar online cursus, Betere Credit–De Ultieme Credit Score Reparatie Gids. Klik hier om in te schrijven op 60% uit en ga aan de slag vandaag.

Meer Geld Meisje!

Aan te sluiten op sociale media, je vindt Geld Meisje op Facebook, Twitter en Google+. Ook als u nog niet bent geabonneerd op de Geld Meisje podcast over Apple-Podcasts, of de Stitcher app, beide zijn gratis en zorg ervoor dat je voor elke nieuwe wekelijkse aflevering zodra deze is gepubliceerd op het web. De show is ook op de Spotify app! Klik hier om in te schrijven voor de gratis Geld Meisje Nieuwsbrief!

Blij Prachtige Bebaarde Man aann Shutterstock