Fremtidens Fitness: Massively Multiplayer Online Uddannelse

0
96

 

Hvis du er en seriøs cyklist eller en runner, der er dedikeret til dine mål, så vil du sandsynligvis finde dig selv, ridning, løb eller løfte indendørs på et tidspunkt i løbet af året. Traditionelt, at der har været en temmelig kedelig affære, der involverer stirre på en motiverende plakat på væggen, mens du prøver at overdøve lyden af din egen tunge vejrtrækning med nogle vuggende melodier. Men sidst, der er en masse fede apps, der helt sikkert gøre din tid på træneren eller “dreadmill” både mere produktive og underholdende.

Før vi kommer ind i det, jeg ønsker at tale psykologi.

Publikum Effekt

“Publikum-effekten” er noget, der sker, når en persons adfærd ændringer, fordi de mener, at der er en anden person ser dem.

Hvad der er kendt i psykologi som “publikum-effekten” er simpelthen noget, der sker, når en persons adfærd ændringer, fordi de mener, at der er en anden person ser dem. Disse effekter har været kendt i over 100 år, men de kognitive mekanismer af denne målgruppe effekt, er stadig uklart.

Den tidligste undersøgelse, der kiggede på, om eller ikke at have et publikum kan påvirke en persons adfærd er fundet i arbejde af Triplett (1898), der fandt, at cyklister var hurtigere, når de konkurrerer mod hinanden, end de var, når de konkurrerer mod sig selv eller uret.

Som jeg sagde, at denne virkning er en af de ældste fænomener, der er blevet undersøgt i psykologi og var genstand for intensive studier i 1960’erne og 1970’erne, med mindre og mindre interesse i løbet af de sidste 40 år. Men i en gennemgang kaldet Publikum effekter: hvad kan de fortælle os om social neuroscience, forskere igen undersøgt hypotesen. De konkluderede, at “Udpakning det enkle spørgsmål:” hvilke ændringer, når nogen ure’, kan det få betydelige konsekvenser for vores bredere modeller af menneskelig social neurovidenskab og den interaktive adfærd på tværs af forskellige befolkningsgrupper.”

Hvad jeg finder virkelig interessant, er, at publikum virkning gælder ikke bare os mennesker. En hurtig PubMed-søgning viser, at mus udføre forskelligt, når de har et publikum, og jeg har for nylig hørt om en fascinerende undersøgelse fra tilbage i 1969 på University of Michigan, hvor en professor ved navn Robert Zajonc oprette en miniature stadion, der husede en racerbane for kakerlakker, foret med kakerlak langsiden, hvorfra kakerlak fans kan se. (Tip med hatten til @sweatscience for at sætte denne undersøgelse på min radar.)

For det første, professor Zajonc havde kakerlakker køre lige igennem stadion (ved at spørge dem med et skarpt lys). For halvdelen af det forsøg, de løb gennem stadion alle på deres ensomme og den anden halvdel de løb med nogle kakerlak fans, der sidder i kakerlak står. Var de råber dem på? Måske ikke, men de var til stede, og det er alt, hvad der var nødvendigt.

Næste, professoren havde kakerlakker gøre et par 90-graders sving i løbet af deres stadion køre (bruge mere lys til at styre dem). Han gjorde det igen med og uden en skalle publikum.

I den sidste ende, professoren fandt, at når de udfører lettere opgave at køre i en lige linje gennem stadion, roaches klaret sig bedre med et publikum. Men når det kom til det lidt mere kompliceret opgave, de klarede sig bedre alene. Lyder det bekendt? Det gør for mig. Jeg tror vi er mere som vores creepy crawly venner, end vi ville gerne tro, trods alt.

Hvad har det at gøre med fitness? Godt, lad mig fortælle dig.

Online Uddannelse

Hvis du er ligesom mig, gør de Tai-Bo-træning, du sandsynligvis vil opstå en mangel på motivation, når du er hoppe rundt i din stue, alle ved dig selv.

Du har sandsynligvis set eller måske endda købt til dig selv, en trænings video af en slags. Tilbage i dag, jeg havde et par af Tai-Bo videoer på VHS-bånd, at jeg ville sætte på, rydde møbler ud af stuen, og bruge til at få min sved på. Det var tilbage i begyndelsen af 1990’erne, og industrien har blomstret siden da. Nu kan vi logge på YouTube og søg efter temmelig meget enhver træning vi kan tænke på, og der er sandsynligvis en video til det. Jeg ved ærligt talt bare søgt efter en “Hat Træning”, og sikker nok, der er en!

Hvis du er ligesom mig, gør de Tai-Bo-træning i min MC Hammer-bukser og en beskåret t-shirt, du sandsynligvis vil opstå en mangel på motivation, når du er hoppe rundt i din stue, alle ved dig selv. Du vil sandsynligvis ikke føler så meget skam i at springe ulige rep, fudging bevæger sig, eller lejlighedsvis gå ud i køkkenet for at drikke noget vand. Det er her, Massively Multiplayer Online Uddannelse platforme.

Den Virtuelle Publikum Virkning

Ligesom deres video spil forgængere, platforme som Zwift, Peleton, LIFT Sessioner, VirtuGO, RoadGrandTours, og OneLap ikke bare betyde, at du skal inddrage de andre, der sker for at være online, og er interesseret i den samme træning, som du. Så, fra komfort i dit eget hjem, du kan konkurrere mod venner eller fjender fra hele verden i realtid, på et løb eller træning af dit valg. Eller du kan stort set deltage i en live-træning session. Eller skal du blot bruge proprietært gear og software til at tage en klasse med live feedback. I modsætning til de videoer, vi kan hente, disse er mere interaktive, personlig og sjov.

Atleter som dig, fra hele verden, der kan ride eller køre, eller en øvelse) med hinanden i 3D-genererede verdener eller via en Skype-lignende interface. For det meste, alt du behøver at gøre er at forbinde en bestemt type af enhed (som en cykel træner, løbebånd, power meter, pulsmåler, og så videre), og som har en anordning til at se det på.

En af de mest populære platforme derude lige nu (med efterlignere hæl på deres hæle) kaldes Zwift. Zwift er en turbo-træner “spil”, der lader dig linke din turbo eller smart træner op til din computer, iPad, iPhone eller Apple TV, som derefter giver dig mulighed for at ride eller køre med andre mennesker i et virtuelt miljø. Dette bidrager ikke kun til at afhjælpe nogle af kedsomhed, der er forbundet med indendørs træning, men det er også udløser en stor mængde af Publikum Virkning.