En Sikker Måde at Øge Din FICO Score med det Samme og Gratis

0
47

At opretholde stor kredit er en hjørnesten i en sund økonomisk liv. Men mange mennesker ikke er opmærksomme til deres kredit, indtil det er for sent. Du kan få nægtet et lån eller opdager, at du er blevet offer for identitetstyveri.

I stedet for at holde dit kredit-et mysterium, det er let at se under kølerhjelmen og se, hvad der foregår. Hvis du ikke forstår, hvordan din kredit score er beregnet og hvordan man kan styrke dem, du er i en alvorlig økonomisk ulempe.

Jeg interviewede Stang Griffin, en kredit-ekspert, der har været med Experian, en af de største credit reporting agenturer, for mere end 22 år. Stangen er Experian ‘ s Direktør for Forbrugernes viden og Bevidsthed. Han blev kåret som den 2016 Pædagog i År ved Institut for Finansiel forståelse. Jeg elsker Rod ‘ s mission: At give forbrugerne mulighed for at blive mere økonomisk i stand gennem uddannelse og fortalervirksomhed.

På Penge Pige podcast, Stang og jeg diskuterer, hvordan forbrugerne kan få bedre styr på deres kredit-og endda forbedre deres resultater med det samme med et nyt tilbud kaldet Experian Boost. Vi har også besvare lytterens spørgsmål om at opbygge kredit og dækker en bred vifte af emner, herunder:

 • Hvem er en god kandidat til Experian Boost, og hvordan du tilmelde dig gratis.
 • Den bedste måde at forberede din kredit forud for et køb, som et hjem eller en bil.
 • Ved hjælp af en kredit svig advarsel, en kredit fryse, eller en credit lock.
 • Svaret på en lytter spørgsmål om at åbne og lukke et lån til at opbygge kredit.
 • Ofte overset og penge at spare fordele af at have en god kredit.
 • Forholdet mellem kredit-og din bil og hjem forsikring satser.
 • Ændringer i, hvordan ulønnet og betalt medicinsk gæld, der vises på dit kredit rapporter.
 • Hvorfor din kredit bør ikke være et mysterium, når du henvender dig til en ny konto.

[Lyt til interviewet ved hjælp af den indbyggede audio player eller på Apple Podcasts, SoundCloud, Stitcher, og Spotify]

5 Fakta Om Kredit Score Du Bør Vide,

Ofte skyldes det, at øge din kredit score er let, hvis du forstår de faktorer, der påvirker dem mest. Bruge disse fem tips til at forbedre og bevare en god kredit for livet.

1. Kredit score er baseret på oplysninger i din kredit rapporter.

Kredit-systemet er baseret på oplysninger, der er indberettet om dig til landsdækkende kreditvurderingsbureauer: Equifax, Experian og TransUnion. De bevarer oplysninger i din fil, som kaldes en kredit rapport. Virksomheder, der ønsker at gennemgå din kredit information skal betale et eller flere kreditvurderingsbureauer for alle eller en del af din rapport.

Bemærk, at dine kreditkort oplysninger er aldrig blevet fusioneret med en anden, selv når du er gift. Ægtefæller har hver individuel kreditvurdering rapporter og score, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at bygge din egen kredit historie.

2. Du behøver ikke blot én kredit score.

Der er faktisk hundredvis af forskellige kreditrisikomodeller.

Der er faktisk hundredvis af forskellige kreditrisikomodeller. Nogle er proprietære systemer skabt af långivere eller forsikringsselskaber. Nogle af de mest kendte scoringer kommer fra FICO, som er en forkortelse for Fair Isaac Selskab.

Uanset hvilken type eller mærke af kredit score, at en virksomhed eller person, der bruger til at evaluere dig, scores er blot et øjebliksbillede af dine kreditkort oplysninger. Som ny information er tilføjet til din kredit rapporter og gamle oplysninger er slettet, og din score vil ændre.

3. Kredit påvirker mange aspekter af din personlige økonomi.

Jo højere dit kredit score, jo mere sandsynligt du er til at få kredit med de mest gunstige renter, hvilket sparer penge. Men din kredit påvirker også disse områder af dit økonomiske liv:

 • Leasing en lejlighed eller hjem: de Fleste ejendom ledere og leasingselskaber ind kredit som en del af ansøgningsprocessen. De ønsker at gøre sikker på, at du sandsynligvis til at betale husleje til tiden. Hvis du har dårlig kredit din leje ansøgning, kan blive nægtet, eller du måske nødt til at betale et større depositum.

 • Få en trådløs telefon kontrakt: Telefon selskaber check kredit, når du ansøger om en ny kontrakt for at gøre sikker på, at du vil betale deres regning. Hvis du har dårlig kredit, kan du blive opkrævet højere priser, højere depositum og ikke kvalificere sig til top-tier trådløse planen tilbyder.

 • Betale for hjemmet utilities: Virksomheder, der leverer tjenester såsom vand, gas, el og kabel-TV kan kræve et større depositum, hvis du har dårlig kredit.

 • Forsikre din bil eller hjemme: Forsikringsselskaberne i de fleste stater bruge kreditkort, når du indstiller priser til bil, bolig, ejerlejlighed, og lejere politikker. Mens ingen medlemsstat tillader, at kredit for at være den eneste faktor i indstillingen auto priser, et par lande har forbudt brugen helt.

 • At få et job: Arbejdsgiverne i de fleste stater har ret til at tjekke din kredit rapporter, med din tilladelse. Selv om rapporten kredit til rådighed for arbejdsgiverne, er lidt anderledes end den version, en potentiel långiver kan se, at det stadig kan afsløre eventuelle økonomiske problemer, du måtte have.

4. Nogle af de faktorer, der påvirker kredit score mere end andre.

Disse fem faktorer, der påvirker din kredit score:

 • Betaling historie, eller om du betaler dit kredit-konti på en gang, gør op med omkring 35% af de typiske kredit score. Det er den højeste faktor procent, hvilket betyder, at det er kritisk at betale regninger til tiden uden undtagelser.
 • Gæld saldi udgør omkring 30% af de typiske kredit score. Credit scoring modeller analysere den samlede mængde af gæld, du skylder på alle dine konti.
 • Kredit historie, eller hvor længe du har haft kredit-konti, udgør 15% af en typisk kredit score. At have en lang historie af brug af kredit ansvarligt viser, långivere og handlende, at de kan regne med, at du for at fortsætte med at foretage betalinger på tidspunkt i fremtiden. Scoring modeller, der ser på både alder af dine ældste konto, og den gennemsnitlige alder for alle dine konti.
 • Kredit undersøgelser, eller antallet af de seneste nye ansøgninger om kredit-konti, udgør omkring 10% af en typisk kredit score.
 • Kredit-mix er antallet og typer af konti i dit navn, som tegner sig for 10% af en typisk kredit score.

5. Du er nødt til at vide, hvad der er i dit kredit rapporter.

Da kredit score er baseret på din kredit rapporter, er det vigtigt at vide, hvad der er i dem. Fejl på kredit rapporter er fælles og kan trække ned i dit kredit score uden at du selv at vide.

Hold øje med din kredit giver dig også mulighed for at spotte svigagtig aktivitet, såsom konti, som du ikke åbne, som kan ødelægge din kredit. Du kan tilmelde dig i Credit Karma og Kredit Sesam at få en eller flere af dine kredit rapporter og kredit score gratis. Hvis du ser en fejl, bliver det rettet med det samme ved at indgive en tvist med kredit-agentur.

For smarte strategier til at forbedre din kredit, tjek Laura er super billig online kursus, Bygge Bedre Kredit-Den Ultimative Kredit Score Reparation Guide. Klik her for at tilmelde sig på 60% off og komme i gang i dag.

Få Flere Penge Pige!

For at oprette forbindelse til sociale medier, og du vil finde Penge Pige på Facebook, Twitter og Google+. Også, hvis du ikke allerede er tilmeldt de Penge Pige podcast på Apple Podcasts eller Stitcher app, begge er gratis, og sørg for, at du får hver ny ugentlig episode, så snart det er offentliggjort på nettet. Showet er også på Spotify mobile app! Klik her for at tilmelde dig den gratis Penge Pige Nyhedsbrev!

Glade Smukke Skæggede Fyr billede venligst udlånt af Shutterstock

SHARE
Previous articleAutological Ord
Next articleAutologe Worte