Indførelse Af Videnskab Regler! med Bill, Bertel,

0
31

Hverdagen Einstein vil være tilbage i næste uge. Men i dag, jeg er spændt på at give dig noget ekstra. Det er et eksempel på en brand-ny podcast kaldes Videnskab Regler! med Bill, Bertel. Eller måske du kender ham bedre som Bill Nye Science-Fyr.

På Science Regler, Bill, Bertel, tager opkald fra lyttere og svar på alle deres underlige, sjove, til tider pinligt videnskab spørgsmål. Gerne hvor ofte har vi brug for at vaske vores pudebetræk? Skal vi stoppe med at spise cheeseburgers til at bekæmpe klimaforandringerne? Og hvordan aircondition arbejde?

Køb Nu


Forestillingen er co-hosted af Corey S. Powell, en videnskabsjournalist og en af Bill ‘ s nærmeste venner. Du vil også høre fra området eksperter og kendte gæster, som Margaret Cho.

Lovforslaget er på en mission for at forklare, hvordan videnskab regler alt i universet.

Tjek den første episode nu. Bare søg Videnskab Regler! med Bill, Bertel, i din podcast-app ‘ en, og sørg for at abonnere. Men først skal du klikke på lyd-afspiller ovenfor for at lytte til et eksempel.