3 Hemmeligheder til at Slå præstationsangst

0
32

I DENNE ARTIKEL VIL DU OPDAGE,

  • Hvordan det sprog, du benytter, kan hjælpe til at eleviate præstationsangst
  • Tilfældet for pre-performance ritualer
  • En bevægelse hack, der kan give dine bekræftelser mere indflydelse

Lytteren Adeel fra England skrev i at spørge, hvordan han kan klare sig bedre under pres. Adeel har talt engelsk som andet sprog i mange år, og har gode kommunikationsevner. Men han bemærker, at der i høj-pres situationer, han nogle gange får nervøse, og de ord, der ikke kommer, plus hans accent bliver mere udtalt. Hvad kan han gøre for at afhjælpe dette?

Køb Nu


Præstationsangst Er Universal

Enhver, der nogensinde har været i en lignende situation—og det er os alle—kan forholde sig til. Selv med de opgaver, vi har gjort en million gange—som taler et andet sprog, gå op ad trapper, eller navigere købmand—under pres eller observation, vi får psyched ud. Mister vi de mest grundlæggende færdigheder. En ven fortalte mig en gang, under en frokost interview, hun overthought hvordan at sluge, og var nødt til at sidde i et par øjeblikke med en mund fuld af iste, før hun kunne samle sig selv og finde ud af det.

Det er universelle: pres, uanset om det er at skubbe ned på mig, eller trykke ned på dig, gør os gætte på, hvordan du holder putteren, arbejde laser pointer, eller udtale niche (er det “neesh?” Eller “nitch?”), selv om vi plejer at gøre det uden en tanke.

Det er universelle: pres, uanset om det er at skubbe ned på mig, eller trykke ned på dig, gør os gætte på os selv.

Så hvad kan du gøre i det øjeblik? Uanset om du forsøger at ace på en audition, søm en præsentation, skyde en gratis kast, eller stave “koinonia” for at vinde på den Nationale Spelling Bee, hvordan kan du pull ud alt det stopper uden at miste din cool?

I denne uge, lad os få det gjort med disse tre tips.

Tip #1: Få spændt

Forskerne bag en morsom, men solid undersøgelse i Journal of Experimental Psychology lavet deltagere synge de første linjer af Rejsen ‘ s “Don’ t Stop Believin’.”

Men lige før den lille by pige tog det midnat tog, hver deltager fik tildelt, til at sige en erklæring tilfældigt, og—vigtigere—at prøve deres bedste til at tro det. De fik: “jeg er angst”, “jeg er spændt,” “jeg er rolig,” “jeg er vred,” “jeg er ked af,” eller nogen erklæring på alle.

Næste, stemmegenkendelse softwaren fået hver forestilling på volumen, tonehøjde, og tonens varighed.

Som gruppe udført værste? Du gættede det: den gruppe, der sagde: “jeg er ængstelig.” Det giver mening.

Men der udførte den bedste? Du tror måske, det var den gruppe, der erklærede, “jeg er rolig,” hvilket er, hvad vi ofte forsøger at fortælle os selv, før et stort øjeblik. Men i stedet var det den gruppe, der sagde: “jeg er spændt på”, før remme om, at byen dreng, der er født og opvokset i syd Detroit.

Hvorfor er dette? Før et stort øjeblik, vi får fysiologisk aktiveret. Alle kropslige systemer er go, og det er svært at bremse et bankende hjerte og nerver, selv når vi fortæller os selv at falde til ro.

Så snarere end at forsøge at ændre vores fysiologi, kan vi ændre vores tankegang ved at sige “jeg er spændt.” Dette ændrer vores opfattelse af den opgave, fra en trussel til en mulighed. Trusler resultere i angst, men muligheder for at gøre os begejstrede. Se den opgave, som noget vi kommer til at gøre, snarere end noget, vi er nødt til at gøre efterfølgende forbedrer vores præstationer. Efter alt, ønsker alle et gys.