De Invoering Van De Wetenschap Regels! met Bill Nye

0
29

Dagelijks Einstein zal volgende week terug. Maar vandaag de dag ben ik verheugd om u iets extra ‘ s. Het is een voorbeeld van een gloednieuwe podcast genaamd Science Regels! met Bill Nye. Of je kent hem misschien beter als Bill Nye the Science Guy.

Op Science Regels, Bill Nye neemt telefoontjes van luisteraars en een antwoord op al hun rare, grappige, soms pijnlijk wetenschap vragen. Zoals hoe vaak moeten we wassen onze kussenslopen? Moeten we stoppen met het eten van cheeseburgers aan het bestrijden van klimaatverandering? En hoe werkt een airconditioning?

Nu Kopen


De show is mede-georganiseerd door Corey S. Powell, een wetenschappelijk schrijver en één van Bill ‘ s beste vrienden. U zult ook horen van deskundigen en beroemde gasten, zoals Margaret Cho.

Bill is op een missie om uit te leggen hoe de wetenschap regels alles in het universum.

Bekijk de eerste aflevering nu. Gewoon zoeken Science Regels! met Bill Nye in je podcast-app en zorg ervoor dat u zich kunt abonneren. Maar klik eerst op de audio speler boven om te luisteren naar een voorbeeld.