29 Tips voor Stress-Vrij in de Lucht Reizen

0
36

Velen van ons houden van reizen. Maar wanneer we dromen van afvliegen naar exotische bestemmingen, onze dromen omvatten niet de moeite van het omgaan met de luchthavens. Sinds dat lijkt niet waarschijnlijk elk moment snel, check out deze 29 tips voor het maken van luchthavens een stress-vrije ervaring:

Voordat u uw vlucht…

1. Goedkoopste is niet altijd de beste

Bij het boeken van je vluchten, vergeet niet dat er meer te beschouwen dan de prijs – als je geen ochtend persoon, bijvoorbeeld, zou het veel beter zijn om te vliegen in de late namiddag of ‘ s avonds. Zo is het voor jou een super goedkope deal kan uitdraaien op een nachtmerrie.

2. Vermijd het weekend

Midweek vluchten zijn goedkoper en de luchthaven is meer waarschijnlijk te worden rustiger.

3. Direct vliegen

Als je in staat bent om te vliegen rechtstreeks naar uw bestemming, u zult geen zorgen te maken over het missen van een aansluitende vlucht en vermijd de stress die kan komen, samen met de onvermijdelijke vertragingen die lijken nu eerder de norm dan de uitzondering.

4. Bewaar een kopie van uw route

Bij het boeken van je vluchten, uit te printen vlucht samenvattingen of instapkaarten, zelfs als u elektronische kopieën. De veiligheid van het hebben van een harde kopie die niet crashen, heeft geen batterijen nodig, en geen wachtwoord kan je echt helpen wanneer je door de drukte, drukte van het vliegveld.

5. Boek een ontspannende tijd

Ontspannen in de wetenschap dat als je eenmaal door de beveiliging, je moet ergens rustig te decomprimeren voor uw vlucht. Veel vliegvelden hebben lounges, die toegankelijk is voor iedereen – voor een prijs. Om geld te besparen, boek lounge gaat vooraf online.