Networking Tips til Nye College Grads – Del 2

0
28

Dagens episode er Del 2 af min serie om Netværk for Nye College Nygrader. I Del 1, vi har lært om, hvorfor netværk er super-vigtig. Vi dækket, hvor man kan møde mennesker med samme interesser, og hvordan man begynde at opbygge en forbindelse når du har mødt. I dag, vi er alle om at opbygge et endnu stærkere fundament.

Når du deltager i en konference eller en præsentation, hvor du møder en masse nye mennesker, du er nødt til at holde dem sorteret ud i din hjerne. Indsamle deres visitkort og skrive, hvad der er mindeværdig på bagsiden vil ikke altid gøre det. Lad os se på et par tips til at gøre dine forbindelser stick.

6 Mere Networking Tips til Nye College Grads

#1 – for at Tage billeder sammen

Hvis du kommer til at gøre en ny ven, det er altid en god idé at huske, hvad de ser ud. Din smartphone kan hjælpe. Hvis du er på en konference, tage et selfie sammen med din ny kontakt, og sørg for, at din navneskilte, der er synlige. Voila!—øjeblikkelig visuel påmindelse.

Hvis du har god rapport, så langt, bede om et selfie. Sende din nye kontakt en kopi, hvis de vil have en.

Hvis du er et sted, hvor navneskilte er ikke en ting, tage selfie bedrift din business kort, så de er i udsigt. Nu har du billede og kontaktoplysninger på ét billede. Selvom du er afhængige af teknologi til at gøre og bevare en forbindelse, dynamisk “Vi er i denne (dette billede, der er) sammen!”

Ikke mange mennesker samles kontakter på denne måde … endnu. Når jeg har bedt folk om at tage et selfie med mig, de har altid godt kunne lide idéen og er gået til det. Hvis du har god rapport, så langt, bede om et selfie. Sende din nye kontakt en kopi, hvis de vil have en. Du vil huske hinanden bedre, og selv har et billede, du kan indsætte i din adressebog indtastning.

#2 – Har et sted at holde kortene

Beslutte, hvor du kommer til at sætte de visitkort, du modtager, og derefter har altid sat dem der. Måske er det din højre jakkelomme. Måske er det din tegnebog. Eller i den lille lomme på bagsiden af dit Moleskine notesbog. Bare sørg for at de er på ét sted, så du kan gennemgå dem senere og sammensætte din opfølgning.

På bæredygtighed-topmødet deltog jeg i sidste uge mødtes jeg med en højere læreanstalt senior, der gav mig sit kort. Jeg var så imponeret over hans netværk kyndige, som jeg sætter sit kort i min jakke lomme. Eller måske var det i mit program. Eller min Moleskine? Fordi jeg ikke havde valgt et sted at gemme visitkort, kortet var væk, når jeg kom hjem. Uden tvivl stjålet af udlændinge.

(Hvis du er den person, jeg mødte på bæredygtig mobilitet-topmødet, bedes du sende mig dine kontaktoplysninger!)

#3 – Tilføje kort til din adressebog, så snart du kan

Ved udgangen af den dag, gennemgår de kort, du har indsamlet. Hensynsløst at beslutte, hvem du ønsker at bo i kontakt med, og derefter indtaste dem ind i din adresse bog. Ikke din Facebook, Insta, eller en cloud-tjeneste. Læg dem i din fysiske adresse bog, så hvis disse online service til at gå væk i morgen, ville du stadig har deres oplysninger.

Tilføj et mærke, som er beskrevet i episode 406, “Hvordan til at Organisere Kontakter for Maksimal Produktivitet.” I feltet noter, skal du tilføje tag FORELØBIG, da du lige har mødt denne nye kontakt. Også indtaste noter om, hvor du mødtes med, og hvad du talte om.