Gør Aminosyrer Opbygge Større Muskler?

0
28

Lad os starte med det grundlæggende. De mest almindelige muskel-bygning supplement, der kan findes til højre i dit køleskab. Det hedder protein.

Når du spiser protein, din krop bryder protein ned til aminosyrer. Disse aminosyrer er derefter brugt til at reparere og vokse nye muskelfibre. Når du indtager en passende mængde af protein, din krop vil opleve noget, der hedder en positiv balance af kvælstof.

Nitrogen balance er en foranstaltning af protein metabolisme. Det kan lyde kompliceret, men det betyder blot, at hvis indtagelse af kvælstof i din krop er større end tabet af kvælstof fra din krop, er der en stigning i kroppens samlede pulje af proteiner. Denne positive balance signaler din krop til at få selv ind i en anabolske, eller muskel-bygning, staten.

Her ‘ s en interessant sidebemærkning: Perioder med vækst hos børn, hypothyroidisme, væv reparation, og graviditet er også forbundet med en positiv nitrogen balance.

Folk, der ikke har adgang til tilstrækkelige mængder af protein kan opleve muskel atrofi og muskelsvind. USA Anbefalede Daglige tilførsel (ADT) for protein 0,36 gram per pund. Du har sikkert hørt rapporter siger, at Amerikanerne spiser langt mere protein end nødvendigt. Men, som min kollega Hurtig og Beskidt Tippelad, Ernæring Diva, der er påpeget i en artikel, der ikke er helt sandt.

De fleste Amerikanere er ikke rive ned muskel under en vægtstang regelmæssigt. Men for en aktiv person, der arbejder ud, et protein indtag på ca 0.45 gram per kilo kropsvægt er tilstrækkelig.

Men før de højere nummer, jeg lige gav får dig til at tænke, at mere protein skal være bedre, huske på, at mange undersøgelser har vist, at protein indtag på over 1,2 gram pr pund kropsvægt, forudsat ingen yderligere muskel-bygning fordele. I virkeligheden, i ekstreme tilfælde, overskydende protein forbrug, vil kunne øge risikoen for dehydrering og nyre skader.

Vi er nødt til at forbruge tilstrækkelig protein til at opbygge muskler, men ikke gå overbord.

Så ja, vi er nødt til at forbruge tilstrækkelig protein til at opbygge muskler, men ikke gå overbord. Forskere har for nylig målt virkninger på muskel protein syntese ved at fodre folk bøffer og derefter måles den hastighed, hvor deres kroppe er bygget nyt muskelvæv efter måltidet. De fandt, at muskel-syntese gik op med 50%, efter at have spist nogle oksekød. Men 4 ounces af oksekød arbejdet lige så godt som 12 ounces.