Hvordan til at Holde sig i form, Efter College

0
28

Det er en udfordring at holde sig i form, efter college. Da jeg var i college, åh-så-mange år siden, jeg var næsten det mest fysisk aktiv, jeg nogensinde har været. Jeg havde gratis adgang til et fitnesscenter og en swimmingpool, frokost time haikedo og hegn klasser, og der spilles ishockey i aften. Jeg var jævnligt spottet dancing mit ansigt ud til levende musik i weekenden. Men når jeg er uddannet, med et diplom i Digital Kunst og Medier, var jeg næsten med det samme, lænket til min regeringen-udstedt skrivebord for 7.25 timer i døgnet. Sikker på, at jeg var “at rive i dejen,” men den eneste muskel jeg bøjet regelmæssigt var min mus finger.

Jeg misundte mine venner, der havde valgt udendørs erhverv eller manuel arbejdskraft, men jeg vidste også, misundelse var ikke på vej til at løse mit pludselig stillesiddende livsstil. Så, efter klager for et par måneder, jeg greb mig selv af sports sokker og tog sagen i mine egne hænder.

Sikker på, jeg ikke længere havde en awesomely udstyret gratis fitnesscenter på besøg eller har du ubegrænset adgang til en swimmingpool. Min haikedo venner var gået hver til sit, og hvis jeg ønskede at fortsætte med at spille hockey, jeg ville have haft til at starte et team af min egen. Men der var ingen undskyldning for at miste alle de fitness -, hånd-øje koordination, smidighed, fleksibilitet, mobilitet og generelt godt helbred, at jeg havde hobet sig op, mens i college. Så, efter nogle vælte sig til og tilpasse sig dette nye liv, som et arbejde-en-dag-grumbler, jeg sætter en plan i aktion.

Sandheden Om at Lave Tid til Motion

Den gennemsnitlige nordamerikanske arbejder mere end 47 timer om ugen og sidder til et gennemsnit på 9,3 timer i døgnet. Sammenlign det med de fem timer i døgnet, at de studerende sidder og problemet er klar: nye grads bevæger sig ind i den arbejdsstyrke, der er nødt til at finde måder til at forblive aktive.

Hvis du gør en søgning på internettet efter “hvordan til at få tid til motion,” vil du blive bedøvet af antallet af artikler, der er skrevet om emnet. Hvis du tager dig tid til at læse en masse af de artikler, som jeg gjorde i forberedelse til at skrive denne episode, du vil også finde, at de fleste af disse artikler sige det samme:

  • Hvis du ikke kan finde tid til motion, du er virkelig sige, at sundhed og wellness er ikke en prioritet for dig.

  • Ingen har for travlt til at træne, det er bare et spørgsmål om prioriteter.

  • Det handler ikke om at have tid til motion, det handler om at gøre tid til at udøve.

  • Nogen mere travlt, end du er udøver lige nu.

Nogen mere travlt, end du er udøver lige nu.

Igen og igen, med subtile forskelle, fitness-eksperter, der siger det samme—du er nødt til at gøre motion til en prioritet. Budskabet er, at der ikke er nogen magisk løsning. Prioritering af trænings-og betyder, lave en plan og holde sig til det.

Som min kollega, Stever Robbins (aka Få-Det-Gjort-Fyr) skrev i sin artikel at Gøre Tid til Motion: “Du kan ikke overdrage det … Gøre fitness top prioritet. Virkelig, top prioritet. Det går på din tidsplan, før alle andre forpligtelser, selv over arbejde, familie og søvn. Kun for de alvorligste nødsituationer kan du annullere. Jeg selv kortere ferier, så de ville ikke blande sig med min rutine.” Ikke at virke som en nederen? Selv hvis du tror, Stever ‘ s holdning er lidt overbord, vi kan blive enige om, at gøre tid til fitness er en god ting.

Her er den bonus: enhver bevægelse, der øger din puls mindsker stress og øger din selvtillid. Er det ikke noget, du, min nye college graduate, har mest brug for på denne spændende og meget afgørende tid i dit liv?

Og her er en anden fordel. Du er bare bryde ind i arbejdsstyrken, som kan gøre det lettere for dig at bygge motion ind i din hverdag, vaner lige fra starten. Hvis du venter for længe, risikerer du at skulle forstyrre din rutine, når du pludselig indser at du ikke kan kravle mere end en trappe uden at blive forpustet eller tryk på tæerne uden gryntende og stønnede.

Regne ud, hvordan at bygge bevægelsen ind i dit nye arbejdsliv kan være en udfordring, men alt det tager er en smule planlægning og vanedannende. Lad os tale om, hvordan at komme i gang.