6 Opties voor de Fiscale Schulden die U niet Kunt Betalen

0
28

De lastenverlichting en Werkgelegenheid Wet van 2017 gemaakt ingrijpende veranderingen, met inbegrip van kortingen op de belasting voor de meeste afzonderlijke belastingen en beperkingen op de vele belastingvoordelen. Probleem is, de werkgever kan niet berekenen federale roerende veranderingen goed of bijgewerkt W-4 vormen van de werknemers. Dit kan voor veel belastingplichtigen door meer dan ze verwacht.

Soms, het bedrag dat verschuldigd is relatief klein en pijnloos te betalen. Maar als je een grote fiscale schuld, kan onmogelijk lijken om te betalen zonder een speciale regeling.

Gebruik een van de volgende zes opties om te gaan met een fiscale schuld dat u niet kunt betalen:

Optie #1: Bieden Compromis

Met een aanbod in het compromis (OIC) van uw fiscale schuld is verlaagd op basis van uw inkomen, noodzakelijke kosten, activa en het eigen vermogen in activa. Om in aanmerking te komen, kunt u geen achterstallige belastingen, verwachte belastingbetalingen, of in staat van faillissement.

Optie #2: Gedeeltelijke Betaling Plan

Als de BELASTINGDIENST geeft geen krimp op het btw-bedrag dat u verschuldigd bent, ze geven je een aflevering overeenkomst, die het mogelijk maakt u te maken gedeeltelijke betalingen op een door u ingesteld schema. Dit arrangement kunt u geleidelijk elimineren van uw fiscale schuld.

Optie #3: het indienen van een Gewijzigde aangifte

Als uw fiscale schuld die voortvloeit uit een overwaardering van uw financiële aansprakelijkheid van een aangifte van de afgelopen drie jaar, kunt u dit corrigeren door het indienen van een gewijzigde terug.

Ook het indienen van de belastingaangifte voor het jaar dat u niet bestand kan verminderen uw inkomstenbelasting. Je zou kunnen ontdekken dat u verschuldigd bent nul of moet een terugbetaling ontvangt.

Optie #4: Niet-Collectible-Status

Als u een financiële problemen en uw kosten hoger zijn dan uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor niet-collectible-status. Dit verlaagt niet het bedrag dat je verschuldigd bent, maar geeft u meer tijd om te betalen. Het is dus een goede optie wanneer u weet dat u zult hebben de mogelijkheid om te betalen uw schuld in de nabije toekomst.

Optie #5: De Straf Voor De Vermindering Van Het

Straf vermindering kan herroepen van uw fiscale schuld bij de BELASTINGDIENST maakt fouten (zoals fouten bij uw terugkeer of het verstrekken van onjuiste advies in print), dat de oorzaak van uw inkomstenbelasting.

Optie #6: Indienen Van Faillissement

Het indienen van faillissement mocht worden in laatste instantie te wijten aan de schade die het toebrengt aan uw krediet. Echter, wanneer je een grote belastingschuld of andere schulden dat een faillissement zou oplossen, het kan zinvol zijn.

De beste benadering voor het omgaan met een fiscale schuld, hangt af van uw financiële situatie. Altijd professioneel financieel advies in te winnen voordat we gaan vooruit. Veel fiscale advocaten bieden een gratis consult om te begrijpen of ze je kunnen helpen met één van de belastingschuld van strategieën hierboven. In plaats van door de IRS, kon je ontvangt een teruggave—of op zijn minst in een veel betere financiële positie op de Fiscale Dag volgend jaar.

Man met de fiscale schuld afbeelding afkomstig van Shutterstock.