3 Nemme Måder at Forbedre Din Grammatik

0
70

Ønsker at styrke dine skriftlige og grammatiske færdigheder? Hold læsning for at lære tre nemme måder at forbedre din grammatik.

1. Sæt tid af til at gennemgå det grundlæggende

Det har sandsynligvis været et stykke tid siden, du tog en klasse, der er omfattet tegnsætning, verbum tider, og andre grundlæggende regler at komponere engelsk grammatik. Hvis du ikke føler dig helt sikker i din forståelse af grammatik, give dig selv et genopfriskningskursus. Der er mange grundlæggende grammatiske regler, du maj ønsker at gennemgå, herunder følgende:

  • Må ikke overforbrug apostroffer. At lære reglerne for det almindelige tegnsætningstegn type vil forbedre din skrivning betydeligt. Husk, at der apostroffer ikke er vant til at gøre et navneord i flertal. I stedet, de er brugt til at vise besiddelse—såsom Joe ‘ s bil—eller i en sammentrækning, hvor apostrof erstatter de manglende breve—for eksempel, er det i stedet for, det er.
  • Forstå, hvor de skal bruge kommaer. Kommaer tjene til at afklare betydning og til at adskille tanker i en sætning. De er også ofte set efter indledende bestemmelser eller for at adskille en beskrivelse.

2. Bruge tid på at læse

Læsning af en bred vifte af materialer, der ikke kun vil udsætte dig for at skrive forskellige stilarter og idéer, det vil også hjælpe dig med at forbedre din grammatik. Som du læser, er opmærksomme på, hvordan sætningerne er opbygget, og hvordan de varierer i længde. Bemærk, hvordan forfatteren bruger specifikke sætninger og tegnsætning for at fremhæve deres budskab, og finde måder, hvorpå du kan optage disse typer af teknikker i din skrivning. Hertil kommer, at undersøge, hvordan forfatteren bruger hans eller hendes stil til at indstille den tone, der er i stykket, mens du stadig er følgende grammatik retningslinjer. Ved at studere, hvordan andre skriver, og bruge særlige grammatik stilarter, du giver dig selv en mulighed for at styrke dit forfatterskab i nye og spændende måder.

3. Bevis din skriftligt ved at læse det højt

En fremragende måde at forbedre din skriftlige og grammatiske færdigheder er til at læse din tekst højt. Når du læser dine ord højt, det hjælper dig med at spotte problemer, ikke kun med din grammatik, men også potentielle afskedigelser eller spørgsmål i det generelle forløb af dit arbejde. Det er lettere at fange en kør-sætning eller en vanskelig sætning, når du hører det ud højt. Når du finder noget problem pletter i din skriftligt ved hjælp af denne redigering metode, vil du være i stand til at fokusere på at erstatte disse ord med mere naturligt klingende sprog. En anden redigering metode til at forsøge, er at en anden person læser din tekst højt for dig. Dette kan være endnu mere effektiv, fordi du vil være i stand til at drage fordel af en anden person, grammatik og skriftlige færdigheder.

Når du arbejder for at forbedre din skrivning, er det første skridt at tage er at styrke din grammatiske færdigheder. Når forbedre din grammatik, er det vigtigt at være sikker på, at du forstår de grundlæggende grammatiske begreber. Derudover, forbedre dine færdigheder gennem redigering teknikker som at genlæse din skriftligt højt, og som har andre gennemgå dit arbejde.

Krus billede venligst udlånt af Shutterstock.