3 Eenvoudige Manieren om te Verbeteren van Uw Grammatica

0
30

Op zoek naar versterking van je schrijf-en grammaticale vaardigheden? Blijf lezen om te leren drie eenvoudige manieren om te verbeteren van uw grammatica.

1. Braaklegging tijd om de basics

Het is waarschijnlijk al enige tijd omdat je nam een klasse die bedekt interpunctie, werkwoord tijden, en de andere elementaire regels die deel uitmaken van de engelse grammatica. Als je niet het gevoel volledig vertrouwen in uw begrip van grammatica, geef jezelf een opfriscursus. Er zijn veel grammatica regels die u zou kunnen willen controleren, waaronder de volgende:

  • Geen overmatig gebruik enkele aanhalingstekens. Het leren van de regels voor deze gemeenschappelijke interpunctie typt, zal het verbeteren van uw schrijven aanzienlijk. Vergeet niet dat apostrofs worden niet gebruikt om een zelfstandig naamwoord in het meervoud. In plaats daarvan worden ze gebruikt om tonen te bezitten—zoals Joe ‘ s auto—of in een krimp, waar de apostrof vervangt de ontbrekende letters, bijvoorbeeld, in plaats van het is.
  • Juist voor het gebruik van komma ‘ s. Komma ‘ s dienen te verduidelijken betekenis en aparte gedachten binnen een zin. Ze zijn ook vaak gezien na inleidende bepalingen of om een aparte beschrijving.

2. Tijd besteden aan het lezen

Het lezen van een breed scala van materialen zal niet alleen kunt u blootgesteld worden aan verschillende schrijfstijlen en ideeën, het zal u ook helpen bij het verbeteren van uw grammatica. Als je aan het lezen bent, let dan op hoe zinnen zijn opgebouwd en hoe ze variëren in lengte. Merk op hoe de schrijver maakt gebruik van specifieke zinnen en leestekens te benadrukken hun boodschap, en het identificeren van manieren waarop u kunt nemen deze types van technieken in uw schrijven. Daarnaast onderzoeken hoe de schrijver gebruikt zijn of haar stijl en de toon van het stuk, terwijl nog steeds het volgende grammatica richtlijnen. Door te bestuderen hoe anderen schrijven en het gebruik van specifieke grammatica stijlen, geef je jezelf de kans om je te verbeteren in het schrijven in nieuwe en spannende manieren.

3. Een bewijs van uw schrijven door het lezen van het hardop

Een uitstekende manier om het verbeteren van je schrijf-en grammaticale vaardigheden om te lezen van uw schrijven hardop. Wanneer u lezen uw eigen woorden hardop, het helpt u ter plaatse problemen niet alleen met je grammatica, maar ook een kans op ontslag of problemen in de algemene stroom van uw werk. Het is makkelijker te vangen is een run-on zin of een lastige zin als je hoort dat het hardop. Als je eenmaal een probleem te vinden vlekken in uw schrijven door het gebruik van deze bewerken van de methode, zult u in staat om zich te concentreren op de vervanging van deze woorden met meer natuurlijk klinkende taal. Een andere bewerking methode om te proberen is het hebben van een andere persoon lezen van uw schrijven hardop aan u. Dit kan nog doeltreffender te maken, want je zult in staat zijn om te profiteren van een andere persoon grammatica en schrijfvaardigheid.

Bij het werken aan het verbeteren van uw schrijven, de eerste stap te nemen is om het versterken van uw grammaticale vaardigheden. Als de verbetering van uw grammatica, het is belangrijk dat je goed begrijpt dat de grammatica van concepten. Bovendien, het verbeteren van uw vaardigheden door middel van het bewerken van technieken zoals het herlezen van uw schrijven hardop en met anderen beoordelen je werk.

Mok met afbeelding afkomstig van Shutterstock.