5 Måder at Brænde Kalorier uden at Udøve

0
44

Har du nogensinde mødt en trim, egnet person, der ser ud til at bo på den måde, selvom de ikke motionere mere end du gør?

5 Måder at Brænde Kalorier uden at Udøve

En af hemmelighederne til effektivt opholder lean er at lære, hvordan til at brænde flere kalorier, uden at de rent faktisk udøver. Så i denne artikel, vil du lære, 5 måder at brænde kalorier uden faktisk på vej til gymnastiksalen til en workout.

Kalorieindhold Brænding Tip #1: Stå

Din fedtforbrænding enzymer og stofskifte er mere aktive, når du står, og du kan brænde op til et par hundrede ekstra kalorier om dagen ved at undgå den siddende stilling.

Selvom du ikke er nødt til at konvertere dit skrivebord i et løbebånd arbejdsstation, bør du helt sikkert forsøge at stå, når du har mulighed for, som når du står i kø for at forny dit kørekort, venter hos tandlægen eller lægen, der venter på dit fly til bestyrelsen, der taler i telefonen eller surfer på Internettet. Som en bonus, hvis du tilfældigvis til at have lav ryg smerter, du kan finde, at det næsten forsvinder, når du begynder at stå mere!

Kalorieindhold Brænding Tip #2: Ryk

Undersøgelser har vist, at mennesker, der hele tiden flytter brænde flere kalorier. Der synes indlysende, men mange mennesker ikke indser, at der konstant er i bevægelse omfatter aktiviteter som

  • trykke dine fødder,

  • trommespil dine fingre,

  • stå op,

  • at sidde ned,

  • bevæge hovedet i cirkler,

  • trækker din skuldre,

  • udslag din røv, og

  • selv rolling dine øjne!

Disse bevægelser kan synes at indarbejde kun små og ubetydelige, muskelsammentrækninger, men hver gang en muskel fiber bevæger sig, det bruger energi og øger din krops temperatur og stofskifte.

Det er sandt, at større muskelfibre forbrænde flere kalorier, men når du er forsøger at hæve stofskiftet, selv den lille forstærker fra mindre muskelfibre vil hjælpe. Hvis du forsøger at tabe eller opretholde vægt eller bare holde dit stofskifte er forhøjet, så sørg for, at du i trækninger og nervøsitet så meget som muligt. Anvender selv disse små bevægelser, mens du rider på bussen, ser fjernsyn eller endda spise morgenmad, vil gøre en stor forskel i dit stofskifte.