Mutual Fund Kosten—Hoeveel Is Te Veel?

0
23

Een Geld Meisje fan genaamd Chris R. vraagt:

“Mijn bedrijf is onlangs gewijzigd 401(k) providers en ik moet kiezen voor nieuwe beleggingsfondsen. Er zijn target-date fondsen met expense ratio ‘ s van 0,16%—maar de aandelen-en obligatiefondsen worden opgeladen rond 0.12%. Is dit een significant verschil voor iemand die ongeveer 35 jaar verwijderd van zijn pensioen?”

Niet de gratis Geld Meisje Nieuwsbrief? Aanmelden voor geld, tips en advies!

Een beleggingsfonds expense ratio is een maatstaf van wat het kost een investering bedrijf voor het besturen van een fonds. Het is een percentage van de activa van het fonds die zijn besteed aan het uitvoeren van het fonds elk jaar.

Fonds expense ratio ‘ s variëren sterk, afhankelijk van het type fonds en de kosten van een beleggingsvennootschap moet betalen—zoals administratieve kosten, custodial services, belastingen, juridische kosten, en management.

Hoewel een fonds expense ratio is niet de enige factor die u moet overwegen alvorens te kopen of besluiten om een investering, het heeft een grote invloed op je terug in de tijd.

Een typische verhouding voor een actief beheerd beleggingsfonds is ongeveer 1,5% en een laag is ongeveer 0,25%. Dus, de fondsen in Chris de 401(k) zijn erg goedkoop, dat is geweldig! Het verschil tussen een 0.16% en een 0.12% fonds verhouding te verwaarlozen is en mag niet van invloed zijn op de selectie.

Sinds Chris heeft een lang, 35 jaar voordat hij je nodig hebt om te besteden aan zijn pensionering appeltje voor de dorst, hij moet investeren agressief. In een notendop, dat betekent het toekennen van een meerderheid van zijn 401(k) bijdragen aan de low-cost voorraad fondsen of het target-date fondsen die hij noemde.

Voor meer informatie over het plukken van de investeringen, zeker om te lezen Hoe om te Investeren in de Perfecte Portfolio.

U kunt gebruik maken van FINRA, het Fonds Analyzer tool om de kostenratio ‘ s van meer dan 18.000 mutual funds exchange-traded funds, en exchange-traded notes. Hij schat de waarde van de fondsen en laat zien hoe de erelonen en onkosten van invloed zou zijn op de beleggingsopbrengsten.

Andere Artikelen en Middelen die U Graag Zou willen:
Moet ik Mijn Hypotheek afbetalen of Investeren?
Kan ik een 401(k) Terugtrekking om een Huis te Kopen?
Een Quantum Sprong in Uw Persoonlijke Financiën
Investeren Tips: Hoe en Waar te Investeren op de Gemakkelijke Manier

Geen abonnee van de gratis Geld Meisje podcast op iTunes? Klik hier om te abonneren!

 

Investeren Dobbelstenen foto van Shutterstock