Autostol Sikkerhed

0
25

Hey der! Du lytter til den Mægtige Mor med nogle hurtige og frække tips til praktisk forældrerollen. Dagens Emne: Børn og autostole
Tips til at Hjælpe med at Holde Dine Børn Glade og Trygge i Deres autostole
Autostole blev ikke meget brugt, da jeg var en baby. I henhold til min mor, jeg var faktisk aldrig i ét. Det virker så utroligt for mig, at der var faktisk en tid, hvor bilen sæderne var ikke påkrævet ved lov. Er det stadig undrer mig, når jeg ser et lille barn roaming frit omkring inde i et køretøj, der bevæger sig. Ikke alene er det imod loven, men det er også farligt. Vores børns liv er så værdifulde. En autostol kan redde et barns liv, og jeg føler, at det er vigtigt at vide, alt det du kan om disse enheder, så du kan bruge dem ordentligt. Jeg vil også gerne dele nogle tips til at hjælpe berolige de børn, der ikke er så glade for at ride i deres autostol.
Du vil ikke være i stand til at forlade hospitalet med din nyfødte, indtil de ansatte på hospitalet, bekræfter, at du har en bagudvendt autostol korrekt installeret i dit køretøj. Dit barns første autostol vil være bagudvendt, og dit barn bliver nødt til at forblive i denne position, indtil hun er mindst et år gammel, og vejer mere end 20 kg. Der er bil sæder, der kan støtte større vægte, og du måske ønsker at tage det med i betragtning, når du vælger autostol. Du behøver ikke at slå et barn omkring, så snart de er ét. Min datter var ikke i nærheden af 20 pounds af hendes første fødselsdag. Min søn var et godt stykke over 20 pounds inden sin første fødselsdag, og han var ikke længere passer ind i den autostol. Vi gik rundt og fandt en der kunne bruges både over bagsiden og forsiden. Disse pladser er stor, fordi dit barn er sikrere, hvis hun vender ud mod bagsiden af køretøjet. Dette gjorde det muligt for os at holde vores søn, der vender tilbage for en lille smule længere. I bagudvendte sæder, skulder stropper bør være i slot på eller under barnets skuldre. Dit barn skal fortsætte mod bagenden, indtil de når frem til den autostol vægt grænse, eller indtil toppen af hovedet er ikke længere under toppen af sædet tilbage. Der vil være et klip på forsiden af stropper som krydser barnets bryst. Være sikker på, at dette klip er på armhule-niveau. Installér aldrig en bagudvendt autostol foran en airbag. Det sikreste sted at installere en bil sæde er i den bageste del af køretøjet. Det anbefales også, at du holder dit barn i en fem-punkt-sele system så længe som muligt. Der er autostole med 100-punds vægt grænser og fem-punktssele til rådighed.
Når du installerer din autostol, skal du sørge for at følge brugsanvisningen for det pågældende sæde. Når din bil sæde er installeret, så sørg for dit barn selen har en god pasform. Du bør ikke være i stand til at sætte mere end én finger mellem stropper og dit barns kraveben. Hvis du er i tvivl om installationen, kan du ringe til 1-866-SEAT-CHECK. Der er også en hjemmeside, www.seatcheck.org med mere information, herunder links til de enkelte statslige love for barnet passagerernes sikkerhed. Mange brand-og politistationer er også villige til at give et gratis eftersyn.