4 Måder at Hjælpe Dit Barn med at Excel på Gruppe-Projekter

0
77

I 20+ år, jeg har haft børn i skolen, jeg har set det hele. Men den ene ting, der stadig kan skubbe mig ud over kanten er, når et af mine børn kommer hjem og meddeler, at de er en del af en gruppe projekt.

Noooooooo!

Det er ikke ligegyldigt, hvilke af mine otte børn er modtageren af denne frygtelige nyheder. Faktum er, at i min erfaring, har der ikke været en enkelt gruppe opgave, der ikke ende dårligt. Hvis det ikke var mit barn absorbere de fleste af arbejdsbyrden, så det var ved at blive parret med børn, der boede i den anden ende af byen. Naturligvis, ville jeg være ansvarlige for at købe alle de varer og derefter pendulfart dem frem og tilbage til uger, indtil projektet blev endelig afsluttet.

Min yngste er nu i 7 klasse. Midt-og junior high school, der synes at være de primære mål for disse gruppe anliggender (i dette tilfælde: min datter har lige afsluttet sin anden på mindre end otte uger). Frustreret og i nær tårer efter denne seneste fiasko, jeg nåede ud til min lærer venner på Facebook med en desperat bøn om hjælp:

“Læreren venner—giv mig én god grund til, at vores børn udsættes for gruppe-projekter—og gøre det til en god en!”

Inden for få sekunder, min Facebook side blæste op! Jeg har modtaget over 75 kommentarer fra lærere, forældre og elever. Jeg aflivet gennem alle deres oprigtige tanker til at give dig med disse fire tips til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at få mest muligt ud af den gruppe, projekt erfaring:

 1. Hvorfor Tildele en Gruppe Projekt?
 2. Få Hele Klassen om Bord
 3. Tildel Passende Roller/Enig om Retningslinjer
 4. Ulemper Blevet Lærevillige Øjeblikke

Her er hver en mere detaljeret.

Hvorfor Tildele en Gruppe Projekt?

For at være ærlig, i ser tilbage på de år, da mine børn var i skyttegravene i skole gruppe projekter, jeg indser, at jeg ikke nødvendigvis hjælpe deres sag. Jeg automatisk antages oplevelse var, vil være negativ. Jeg har aldrig gav gruppearbejde enhver kredit, men efter reaing snesevis af lærernes kommentarer som svar på min Facebook bøn, jeg ser gruppen projekt i et helt nyt lys.

En pensioneret special uddannelse lærer summeres det op smukt. “En gruppe projektet skal have en individuel og en gruppe ansvarlighed i form af karakterer, og læreren behov for at strukturere det. In-class arbejde er af afgørende betydning, således at læreren kan observere den dynamik, interaktion og guide dem, der kæmper og ikke gør deres del. Gruppe projekter, der fremmer vigtige færdigheder som forhandling, delegerende, kommunikation, social interaktion, følelsesmæssig intelligens, og teamwork, som eleverne får brug for i en fremtidig karriere.

Center for Innovation i Forskning og Undervisning (CIRT) nævner både de positive og negativer af gruppearbejde i Klassen. Sammen med denne artikel, der er et nyttigt video, der forklarer de mange fordele ved at gruppearbejde. Både videoen og oplysninger tvunget mig til at genoverveje gruppe projekter. Her er hvorfor de er en fordel.

I en gruppe projekt, studerende:

 • Lære ansvarlighed
 • Styrke kommunikationen
 • Bygge problemløsning færdigheder
 • Præsenter forskellige læringsstile
 • Lære time management
 • Lær kunsten at gå på kompromis
 • Indgå i social interaktion
 • Er udsat for en blanding af personligheder
 • Respekt for andres holdninger
 • Forberede sig til en real verden karriere