4 Manieren om Uw Kind te Helpen uitblinken in Groep Projecten

0
71

In de 20 jaar dat ik heb gehad de kinderen op school, ik heb het allemaal gezien. Maar een van de dingen die nog kunnen duw mij over de rand wordt als een van mijn kinderen komt thuis en kondigt aan dat zij deel uitmaken van een groep een project.

Noooooooo!

Het maakt niet uit welke van mijn acht kinderen is de ontvanger van dit vreselijke nieuws. Het feit is dat in mijn ervaring, is er nog geen één groepsopdracht dat niet slecht. Als het niet mijn kind het absorberen van de meeste van de werkdruk, dan was het steeds gepaard met kinderen, die woonde aan de andere kant van de stad. Natuurlijk, ik zou verantwoordelijk zijn voor het inkopen van alle benodigdheden en vervolgens pendelt ze heen en weer voor weken tot het project werd uiteindelijk voltooid.

Mijn jongste is nu in grade 7. Het midden-en middelbare school lijken de belangrijkste doelstellingen voor deze groep zaken (case in point: mijn dochter is net klaar met haar tweede in minder dan acht weken). Gefrustreerd en in de buurt van tranen na deze laatste fiasco, ik stak mijn leraar vrienden op Facebook met een wanhopige noodkreet:

“Leraar vrienden—geef me één goede reden waarom onze kinderen zijn onderworpen aan een groep projecten—en maken het goed!”

Binnen een paar seconden, mijn Facebook pagina blies! Ik ontving meer dan 75 reacties van leerkrachten, ouders en leerlingen. Ik verzameld door al hun vrijmoedige gedachten te brengen deze vier tips over hoe u kunt uw kind helpen om het meeste uit van de groep project-ervaring:

 1. Waarom het Toewijzen van een Groep Project?
 2. Voor de Hele Klas aan Boord
 3. Het toewijzen van de Juiste Rollen/het Eens over Richtlijnen
 4. Nadelen Geworden Leergierig Momenten

Hier is een ieder in meer detail.

Waarom het Toewijzen van een Groep Project?

Om eerlijk te zijn, in een terugblik over de jaren toen mijn kinderen waren in de loopgraven van de school groep projecten, realiseer ik me dat ik niet per se te helpen hun zaak. Ik automatisch uitgegaan van de ervaring was van plan om negatief te zijn. Ik gaf nooit het werken met de groep een krediet, maar na reaing tientallen leraar opmerkingen in antwoord op mijn Facebook pleidooi, ik ben het zien van de groep een project uit in een geheel nieuw licht.

Een gepensioneerde speciaal onderwijs leraar vatte het prachtig. “Een groep project moet individuele en collectieve verantwoordelijkheid in termen van kwaliteiten en de docent heeft behoefte aan structuur. In de klas werk is van essentieel belang, zodat de leerkracht kan observeren van de dynamiek van de interactie in de groep en de gids die worstelen en niet het doen van hun aandeel. Groep projecten stimuleert belangrijke vaardigheden zoals onderhandelen, delegeren, communicatie, sociale interactie, emotionele intelligentie, en teamwork die leerlingen nodig hebben in een toekomstige carrière.

Het Centrum voor Innovatie in Onderzoek en Onderwijs (CIRT) citeert zowel de positieve en negatieve kanten van het Werken met de Groep in de Klas. Bij dit artikel is er een handige video uitleg over de vele voordelen aan het werken in een groep. Zowel de video als de informatie dwong me om te herdenken van de groep projecten. Hier is de reden waarom ze zijn voordelig.

In groep aan een project, studenten:

 • Leren verantwoording
 • De versterking van de communicatie
 • Het bouwen van probleemoplossende vaardigheden
 • Showcase verschillende leerstijlen
 • Leren time management
 • Leer de kunst van het compromis
 • Gaan in sociale interactie
 • Worden blootgesteld aan een mix van persoonlijkheden
 • Respecteer de meningen van anderen
 • Bereid je voor op een echte wereld carrière