Tilmeld dig for Grammatik Pige AP Stil Webinar

0
54

Du er ved at ramme sende på din seneste banen, historie eller et nyhedsbrev, når du er stoppet i dit spor.

“Gjorde jeg rigtigt bruge tal i overskriften?”
“Gjorde jeg forlægger, at komma?”

Lad ikke usikkerhed over AP stil gør du spørgsmål til kvaliteten af dit arbejde. Uanset om du er nybegynder eller en mellemliggende forfatter, lærer værdifulde skrivefærdigheder i løbet af min Guide til AP Stil Webinar om. Feb. 28, fra 2018 1-2:30 p.m. CT.

Jeg vil være tale om, hvornår det er passende at bruge en seriel kommaer, de mest vigtige opdateringer til AP Stylebook, undtagelser til vanskelige grammatiske regler, og meget mere. Deltag i sig selv eller i en gruppe—alle deltagere vil være i stand til at stille spørgsmål og få præsentations-dias, uddelingskopier og en on-demand-optagelse.

Spar penge når du tilmelder dig her!