Aanmelden voor de Grammatica van het Meisje AP Stijl Webinar

0
81

U bent over te slaan verzenden van uw nieuwste pitch, verhaal of de nieuwsbrief wanneer je bent gestopt in je tracks.

“Heb ik goed gebruik van getallen in de kop?”
“Heb ik het kwijt die komma?”

Laat geen onzekerheid over AP stijl maken van je twijfelen aan de kwaliteit van uw werk. Of u nu een beginner bent of een tussenliggende schrijver, leren een waardevolle schriftelijke vaardigheden tijdens mijn Gids op AP-Stijl Webinar op Feb. 28, 2018 1-2:30 CT.

Ik zal praten over wanneer het geschikt is om te gebruiken seriële komma ‘ s, de meest belangrijke updates aan de AP Stylebook, de uitzonderingen op lastige grammatica regels, en meer. Meedoen door zelf of met een groep—alle deelnemers de kans om vragen te stellen en ontvangt de presentatie dia ‘ s, hand-outs en een on-demand opname.

Geld besparen wanneer u zich hier aanmelden!