7 Hemmeligheder til et Varigt Forhold

0
36

“Mawage” kan have bragt dem sammen, men efter præsten med talefejl pålægger dig, for at “tweasure din wuv,” hvad bliver det næste? Bryllup, co-habitating, eller blot i det for langt, sejt træk, alle begået forholdet behov for et par værktøjer til at gøre det gennem årene. I denne uge, her er 7 science-backed hemmeligheder til at gøre din langsigtede relationer føler sig mere som en Bruno Mars flash mob og mindre som tema sang fra Gift med Børn.

Køb Nu


Hemmelighed #1: Vær din egen person.

Inden du vælger at dele dit liv med en anden voksen, er det vigtigt at have brugt en del tid adulting dig selv. Du behøver ikke at have dit liv på tværs af indekseret og farve-kodet, men det er vigtigt at få adskilt på en sund måde fra din familie i oprindelseslandet. Hvis dit vækkeur er en opringning fra mødre eller du ikke ved, hvordan at gøre dit eget vaskeri, investere tid til at få dit liv på fast fod, før sammenlægning med et andet menneske.

Hemmelighed #2: at Være et team.

Nogle problemer synes uløselige—en grundlæggende forskel i forældrerollen stilarter, uhelbredelig slobitude, eller det modsatte værdier omkring penge. Men det mindst konstruktive tilgang til sticky problemer er at skyde skylden på hinanden og kæmpe det ud.

Snarere end at nærme sig et problem, som du mod din partner, nærmer sig det, som de to af jer mod problemet.

Prøv i stedet en metode der kaldes samlet enhed. Samlet distance er et grundlæggende skift i perspektiv, der slutter sig til dig og din partner sammen mod problemet. Snarere end at nærme sig et problem, som du mod din skøre, urimeligt partner, tilgang til situationen, som de to af jer sammen mod problemet. For eksempel, “Hvad skal vi gøre for at spare penge for fremtiden?” eller “Hvordan kan vi arbejde sammen om at bekæmpe mindre?”

Hemmelighed #3: Opvejer de negativer med positiver.

En klassisk undersøgelse af University of Washington spurgte heteroseksuelle nygift par til at diskutere en hot-knappen problem i deres forhold til 15 minutter. Den overordnede beslutningsproces resultater fundet, at skilsmisse kunne forudsiges ud fra de første tre minutter af par’ argument. De vigtigste, det viste sig, blev den balance af negative og positive interaktioner.

I deres diskussioner, ægtefæller i stabile relationer forudsigeligt vises mindre negativ effekt—foragt, krigeriskhed, vrede, tilbageholdenhed, eller klynker—og mere positive indflydelse, som validering, kærlighed og humor.

Det er interessant, for ægtemænd…