7 Geheimen van een Langdurige Relatie

0
46

“Mawage” kunnen hebben gebracht van elkaar, maar na de dominee met het spraakgebrek draagt u op “tweasure uw wuv,” wat is de volgende stap? Getrouwd, co-habitating, of gewoon in het voor de lange termijn, een vaste relatie heeft een aantal middelen om het door de jaren heen. Deze week, hier zijn 7 science-backed geheimen van uw lange-termijn relatie, voelen meer als een Bruno Mars flash mob, en minder als de theme song uit Gehuwd met Kinderen.

Nu Kopen


Geheim #1: je eigen persoon.

Voor het delen van je leven met een andere volwassene, is het belangrijk om wat tijd besteed aan adulting jezelf. U hoeft niet om uw leven cross-geïndexeerd en kleur-gecodeerd, maar het is belangrijk om het gescheiden in een gezonde manier van je gezin van herkomst. Als uw alarm clock is een telefoontje van mama of u weet niet hoe te doen van uw eigen wasserij, investeren de tijd om je leven op de solide basis voor het samenvoegen met een ander mens.

Geheim #2: een team.

Sommige problemen lijken onoplosbaar—een fundamenteel verschil in de opvoeding stijlen, ongeneeslijke slobitude, of in de tegengestelde waarden rond geld. Maar het minste constructieve benadering van het kleverige problemen is de schuld van elkaar en vechten het uit.

Dan nadert een probleem als je tegen je partner, de aanpak als de twee van u tegen het probleem.

In plaats daarvan, probeer een aanpak genoemd unified onthechting. Unified onthechting is een fundamentele verschuiving in het perspectief dat joins maken u en uw partner samen tegen het probleem. Dan nadert een probleem als je tegen je gek, onredelijke partner, de aanpak van de situatie als de twee van u verenigd tegen het probleem. Bijvoorbeeld, “Wat moeten we doen om geld te besparen voor de toekomst?” of “Hoe kunnen we samen werken aan het vechten minder?”

Geheim #3: opwegen tegen de negatieve met het positieve.

Een klassieke studie van de Universiteit van Washington gevraagd heteroseksuele pasgetrouwde koppels om te praten over een hot-knop probleem in hun relatie gedurende 15 minuten. De kop-resultaten gevonden die een echtscheiding kon worden voorspeld aan de hand van de eerste drie minuten van de koppels’ argument. De belangrijkste, zo bleek, was het saldo van negatieve en positieve interacties.

In hun gesprekken, echtgenoten in stabiele relaties voorspelbaar weergegeven minder negatief beïnvloeden—verachting, strijdlust, woede, defensiviteit, of zeuren en meer positief affect, zoals validatie, genegenheid, humor.

Interessant is dat voor de mannen…