Gebruik een it-Audit te Temmen van Uw Technologie

0
40

Het is die tijd van het jaar weer: Apple zojuist een nieuwe reeks van de iphone en iOS, en iedereen is waanzinnig! Dit is de Volgende. Big. Ding! 4,7 inch groot. Dat is Groot.

Natuurlijk, we zeiden het was de Volgende. Big. Ding. vorig jaar ook. En het jaar daarvoor en het jaar daarvoor, en zo voort…totdat terug voordat de meeste van u waren geboren. En hoewel Dit Nieuwe Apparaat Zal Uiteindelijk is het Leven Perfect, we dachten dat over het laatste apparaat. We dachten dat de nieuwe iPhone touch screen zou ons leven perfect. Het zag er niet. Size matters, maar niet als het gaat om elektronische schermen.

Sinds ik in high-tech, we hebben een revolutie teweeggebracht. De productiviteit is op een all-time high! Maar voor degenen van ons, die niet bedrijven, technologie is zelden levert true toename in geluk of kwaliteit van leven. Ik werk meer uren, minder vakantie, minder in-persoon, vrienden, en minder inhoudelijke gesprekken dan ik gewend was.

Zie je, mijn charmante curmudgeonly houding komt van een eenvoudig feit: ik heb eigenlijk aandacht besteden aan de vraag of het niet de technologie levert op zijn belofte.e

Technologie is het Doden van Je Hersenen

Wij hebben gegevens over de effecten van technologie. De marketing afdelingen van Silicon Valley wil dat je om te geloven dat technologie geeft ons fantastische nieuwe mogelijkheden, en dat Het vrij delen van onze hersenen, die dan ons geestelijke reuzen.

Mis. Ze liggen. Onderzoek toont meer en meer dat de technologie is het vernietigen van ons vermogen om te denken. Het is niet vrijmaken delen van onze hersenen om te doen grand nieuwe dingen. Die logica was altijd raar. Als u geen gebruik van uw benen, ze niet plotseling veranderen in de vleugels alleen omdat u ze niet gebruikt om te wandelen. In plaats daarvan, ze atrofie. De delen van je hersenen die worden verplaatst door de technologie niet geven u telepathie, ze geven je dementie. Wij zijn letterlijk het maken van ons dommer door het gebruik van technologie.

Laten we eens bekijken: Als u te veel vertrouwen op GPS, kan uw vermogen om te navigeren via ” mental maps verslechtert en gaat weg. Als u aantekeningen maken op een laptop of tablet, uw behoud en de integratie van het materiaal veel minder dan wanneer je notities—nog onvolledige—met een pad en papier. Het lezen van eBooks op een scherm in plaats van een fysieke boeken vermindert je geheugen van wat je hebt gelezen. En als je smartphone foto ‘ s vastleggen van herinneringen, je hersenen niet de moeite voor het coderen van de foto in uw eigen visuele geheugen; het neemt de telefoon deed het voor u.

Multitasking (vermoedelijk de meest gevraagde feature voor de iPhone) is het ergste van alles: het degradeert het cognitieve functioneren langs elke dimensie gemeten. Eerst is de mogelijkheid om te beoordelen of uw cognitie is gedegradeerd.

Ik heb bewust besloten niet te koppelen aan de bovengenoemde studies in deze aflevering. Gebruik Google. Het onderzoek zelf te doen in plaats van het hebben van iemand met de hand je de links. U vindt de studies. Met Google beschikbaar heeft geleid verrassend weinig van ons lastig te vallen met behulp van het internet om te controleren of het onderzoek dingen. Onze hersenen aannemen dat omdat de kennis van de wereld is gemakkelijk te bereiken, moeten we gebruik maken van het al. Dat de werkelijke details van het op te zoeken, te lezen en te begrijpen lijkt dus overbodig.