Den Blødere Side af Wild Bill Hickok

0
42

Det bør ikke overraske nogen, at Wild Bill Hickok var en damernes mand. Som beskrevet i min bog Wild Bill der var en hel del romancer i hans alt for korte liv, nogle med lokale damer, der henvises til som “Indian annie-uddelingen” i de byer, han kom igennem. Nogle anliggender, men var mere alvorlige end andre.

Den første alvorlig en, der rent faktisk havde James Butler Hickok—som han hed dengang—opstod, da han endnu ikke var 20 år gammelt og nyt til Kansas, hvor han var flyttet fra Illinois til at etablere en ny familiebrug. Hendes navn var Mary Jane Owen. Hendes forældre var Patinux, en Shawnee Indian, og John Owen, der havde taget en sympati for den unge debutant. De ældre Owen ville have været glad for at have handsome James) som en søn-in-law, men det var ikke at være. Polly Hickok, matriark af familien, var rystet over udsigten til at skulle børnebørn med Indisk blod. I et brev til sin familie, underskrevet James), henviser han til Maria, som “min galde,” og i en anden, underskrevet James Butler Hickok: “jeg gik for at se min galde i går og spiser 25 ører af Korn, til at fylde op med. Du burde være her og spise nogle af hur buiskits. Hun er den eneste, jeg nogensinde har Set, der kunne slå mor gør buiskits.” Og i et brev dateret 23 August, 1858, han rapporter om, at Mary havde afskåret en lok af hans hår og at han ville sende det til sin mor og søstre.

Køb Nu


Hvordan skulle hun forklare det til sine naboer i Illinois? Og at hendes halvt-Indiske datter-in-law gøres bedre kiks? Polly forsendelser en af James ‘ s brødre, Lorenzo, at Kansas til at adskille James fra Mary Jane. At byde en tilbageholdende farvel til sin tidligere forlovede, James og hans bror hoved vest til nye eventyr.

Et af de eventyr, der er involveret spionage bag fjendens linjer under borgerkrigen og Wild Bill at finde sin næste kærlighed, mens du gør det. Da krigen begyndte, James), fra en engelsk familie, sluttede sig til Unionens Hær i kampen for at befri slaverne. Ved første, han var en spejder og sharpshooter. Derefter blev han en spion, ved hjælp af forklædninger og Sydstaternes tøj til at infiltrere fjendens linjer og indsamle oplysninger.

Nogle anliggender var mere alvorlige end andre.

Den første store opgave, bragte ham i kontakt med Susannah Moore, en anden af hans romantiske partnere. Hickok var medlem af en gruppe mænd, der havde indsamlet oplysninger og redet tilbage veje på udkig efter Unionens linje. De kom på en hytte i en clearing, og en sort mand, der arbejder udenfor fortalte dem, at der var fire guerillaer inde med to kvinder. Pistolerne trukket, Hickok ind i kabinen. De mænd inde må have været grundigt overrasket over, hungover, eller bare ikke vant til at står over for en mand med pistoler, fordi Hickok var i stand til at afvæbne alle fire. Den ene af de to kvinder var Moore, der “syntes meget imponeret over Hickok udseende og af hans tidlige beherskelse af de fire guerillas,” i henhold til en konto.