4 Positive Tanker til Dine Ikke-College-Bundet Barn

0
36

Da ferien geare ned, ikke kun er familier fange deres ånde fra alle de indkøb, bagning, underholdende og styring af crazy “to do” lister, dem med high school seniorer er at geare op til at fokusere på en anden monumentale periode—at træffe afgørelse om hvor man kan tilmelde i college.

Dette er en afgørende milepæl for familier, kan jeg bevidne, at der med mine otte børn, men kun som seniorer er ophidset at udfylde deres college-ansøgninger der er mange klassekammerater, der har besluttet college er ikke i deres fremtid, i hvert fald ikke nu, og min søn er en af dem.

For at være ærlig, det kommer ikke som nogen overraskelse, da min snart-til-være high school grad har aldrig været scholastically tilbøjelig til trods for hans umættelig lyst til at lære nye ting. Han er Spejder og en ægte explorer. Hvis han kunne tilbringe hele dagen lang bygge ting og finde ud af, hvad der gør, maskiner og andre indviklede objekter kryds, han ville, men på dette tidspunkt, at han ikke ønsker at fortsætte sin uddannelse i et klasseværelse indstilling.

Jeg har delt denne nyhed med flere af mine venner, der har en college-bundet børn og fornemmede straks, deres skuffelse. Hvad? Ingen højere læreanstalt? Hvad så når alle er at gå “post” crazy på sociale medier med deres kid ‘ s endelige godkendelse valg? Hvad vil jeg efter en “ve mig”, som en af mine får forvildet sig flokken, og nu vil blive udsat for et liv af at spise kolde bønner fra dåse, fordi han ikke vil have en universitetsuddannelse for at hjælpe ham, er en stue med elektricitet og rindende vand?

Gæt hvad? Ikke alle børn går i skole. Og det er okay, også. I virkeligheden, nogle gange er det den bedste beslutning, der kan gøres.

Jeg har været den vej med mit ældste barn, og nu er mit sjette barn, og tro det eller ej, verden ikke komme til en ende. I virkeligheden var det begyndelsen på nogle vidunderlige muligheder, der ellers ikke ville være sket, hvis college var deres første valg.

Hvis college er ikke i kortene for dit barn, frygt ikke! Mægtige Mor aktier fire overvejelser, der vil kaste positivt lys på den situation, der kan hjælpe både dig og dit barn gå videre til en lys og lovende fremtid.

4 Positive Overvejelser for Din Ikkeryger-College Bundet Barn

  1. Forældre Kender Deres Børn Bedst
  2. Alternative Skole Muligheder
  3. Succes Er Mere End en Grad
  4. Kollegiet Vil Altid Være Der

Et nærmere kig på hver enkelt følger.

1. Forældre Kender Deres Børn Bedst

Forældre kender deres børn bedre end nogen anden. De kender deres særheder, deres vaner (gode og dårlige), deres styrker og deres kampe. Selv om vores børn får masser af instruktion og vejledning om, hvordan de skal håndtere deres fremtid efter at have afsluttet high school, fra lærere, vejledere, kammerater, trænere og andre voksne indflydelse i deres liv, disse mennesker har ikke boet sammen med vores barn for de seneste 18 år.

Sørg for at disse mennesker er indflydelsesrige og får et glimt af, hvad der gør vores barn kryds, men de er ikke lever vores daglige liv, fra hassling dem til at komme op af sengen for at fange den bus, jage dem til at gøre deres hjemmearbejde, eller lytter til deres daglige kommentarer om, hvor meget de væmmes geometri, og hvad kommer det til at tjene dem, hvis de ønsker at være iværksætter.

Når dit barn er enten på hegnet om, at gå på college eller absolut positivt, han ønsker ingen del af det lige nu, du som forælder kan være hans bedste ressource og fornuftens stemme, fordi du er tættest på ham, og kender ham inde og ude. Han måske får ekstra pres fra kilder i skolen og andre indflydelsesrige personer, der er nævnt ovenfor, men denne vigtige beslutning i hans liv, er en, du kan hjælpe ham føle sig trygge i.

Mens min søn er respektfuld, fuldender hans arbejde til tiden, og går i skole hver dag uden alt for meget ballade, hans hjerte er ikke helt ind i det, og han helt ser frem til weekender og ferie tid, hvor han ikke behøver at være i et klasselokale. Han er også stadig en smule på den umodne side af hans jævnaldrende og meget mere af et hjemmemenneske end mine andre børn—hverken en vindende kombination for campus levende.