Hvordan til at Opbygge Muskler

0
35

Har du en favorit t-shirt, der ville være endnu mere favorit, hvis din arme fyldt ud af dem, ærmerne en smule mere? Ønsker du at beundre din bagdel i spejlet, snarere end at undgå dine overvejelser? Uanset om du har svaret ja til et af ovenstående spørgsmål, eller hvis du blot ønsker at ødelægge konkurrencen i din lokale arm-wrestling festival, så kan du få glæde af min artikel om, hvordan at opbygge muskler.

Hvordan Muskler Bliver Større?

Før at lære at gøre dine muskler større, bør du forstå, hvordan en muskel, der faktisk bliver større.

Lad os bruge dine biceps—muskel gruppe på forsiden af armene—som et eksempel. Ligesom alle andre muskler i din krop, denne muskel gruppe består af tæt vævet bundter af muskelfibre, som er består af muskelceller.

Når du kræver, at dine biceps til at producere en kraft, som at løfte en sofa, de fleste af disse muskelfibre i din biceps er udsat for spændinger, især hvis din sofa har en fold-ud-seng skjult inde. Spændingen fra vægten på sofaen, strækker fibre og forårsager små tårer i dem. Når cellerne i din muskel fibre forstand dette traume, de begynder at samle muskel-bygning tropper fra din krop til at reparere tårer.

Disse muskel-bygning tropper omfatter hormoner, vækstfaktorer, og hvide blodlegemer, og arbejder sammen, at de ikke kun reparation muskelfibre i din biceps, men de øger også størrelsen af disse fibre og styrken af de nerver, der aktiverer dem, så næste gang du løfter en sofa du er bedre i stand til at gøre det. Da disse fibre øges i størrelse, biceps vokse, hvilket netop er grunden til, at du ikke ønsker at udfordre en bevægende van medarbejder i en arm wrestling konkurrence.

Tro det eller ej, der er bedre måder at gøre dine muskler vokser, end ved blot at løfte den lejlighedsvise sofaen. Ved at arbejde med bestemte øvelser, vægt, sæt og gentagelser, du kan stimulere meget mere traumer (og efterfølgende vækst) end den gennemsnitlige møbler re-arrangere aktiviteten.

Hvordan til at Opbygge Muskler

Det trick til at opbygge muskler, er tilstrækkeligt til at understrege, at det er muskel, tillader muskler til at inddrive, mens man spiser nok sund mad til at brødføde de nye muskler, og derefter gentage!

De bedste øvelser for hele kroppen muscle vækst er øvelser, der kræver, at du bruger flere led. For eksempel en kombination af squats, renser, deadlifts og bænkpres er meget effektiv til at hjælpe hele din krop for at få større. Jeg personligt føjet næsten 20 pounds af muskler og min krop ved at bruge disse øvelser i college, og fordi af, at jeg har så meget godt i t-shirts og var også meget god til at løfte sofaer.

Hurtig og Beskidt Tip: Hvis du ikke ønsker, at alle dine muskler til at blive større, men blot ønsker at fokusere på en enkelt muskel gruppe, som din røv, så du bliver nødt til at bruge en strategi, som bodybuildere brug. Når vægten uddannelse, gør et højere antal sæt, der fokuserer på, at et enkelt organ afsnit. For eksempel, en butt-bygning rutine, kan bestå af 5-10 sæt af 10-15 gentagelser af reverse lunges.